Eşimin Saygısızlığı

Senin yerinde ben olsaydım eşimin bu davranışı üzerine hiç bir yemek yapmazdım dışarıdan pide-lahmacun söylerdim içecekle beraber onu ikram ederdim.Hayır gelen kendi akrabası bidondan turşu çıkarmak kaç dakikasını alır yada 2 ekmek almak kaç dakika sürer.

Kusura bakma ama öküzün önde gideniymiş. Hem onun dayısını ağırla hem de bu hareketleri haket. Ohaaa yani. Konuşma da suratına da bakma. Bir daha da misafir ağırlama. Hödük ya ne sinirlendim.

aslında ev işlerine az çok yardım ederdi benim itip kakmamla ama dün nedense uyuzluğu tuttu... güleryüz göstererek çok büyük aptallık ettim işte.. sanki normal birşeymiş gibi davrandım.

teşekkür ederim.. çok haklısınıız.. hep babam annemi çok dövdü ben çok yıprandım babam gibi olmayacağım diyordu. bence tıptatıp babasına benziyor. küçükte olsa şiddet şiddettir..

teşekkür ederim.. çok haklısınıız.. hep babam annemi çok dövdü ben çok yıprandım babam gibi olmayacağım diyordu. bence tıptatıp babasına benziyor. küçükte olsa şiddet şiddettir..

Gerçekten sabırlısınız sizin gibi eşi öpsün başına koysun. Şu erkekler neden hep huzur bozmaya uğraşır inanın aklım almıyor. Ne güzel eşine yardımcı ol, misafirler gelsin desin bizi ne güzel ağırladılar. Ertesi gün oyun mu oynuyorsun yatıyor musun ne yaparsan yaparsın ev senin be adam! Mutlu bir evlilikten insan başka neler bekler ki huzurdan başka? Allah akıl fikir versin inşallah akıllanır eşiniz , bir dahası olmaz.

ben şimdi bu adama nasıl davranayım?

Eşinize davranmayın. En kesin çözüm.
Okurken nasıl gerildim size anlatamam. Eşinizin yaptığını eşim bana yapacak var ya, önce onu misafirler önünde rencide ede ede bir hal eder, misafirleri gönderdikten sonra da ittiri çekerdim.

Evde bebek olunca ben de pek yere gitmiyorum kimse de yemege gelmiyo çağırmiyorum hem yemek hem temizlik hem bebekle ilgilen zor böyle iyiyiz aman nazar değmesin masallah siz tabi bebekten önce sorunları çözün.

Kendim yaşadim resmen o ani ve gerildim. Emri vaki bir misafirlik olmasi yetmezmis gibi saati de one cekmisler. Bende cok gerilirdim. Esinizle 1 aysa 1 ay bence de konusmayin. Evde de yemek yapmayin. Calisiyormussunuz cok sukur disaridan siparis edin. Onune koyun. Belki biraz anlar...

kendiside bana söyler huzur istiyorum huzr diye.. halbuki ben sinirliyken kapasa çenesini gayette huzurlu olacağız ama herşeye muhalefet olmak ruhunda var.. Allah akıl fikir versin beni aratmasın ne diyeyim.

hala kendini haklı görme sebebi sanırım ben haklıda olsam onunla konusmalarım herhalde.. terbiyesiz ben orda sana kötü birşeyde yapsam bu sana vurma hakkını vermez... bunu asla anlamaz çünkü arkasında oğlumuz bitane oğlumuz yapmaz oğlumuz canımız diyen cahil bir aile var. ben bunu ailesine anlatsam ne var bunda sende niye stres yapıyosun vurduysa vurdu ben ne dayaklar yedim derler kesin.

doğru söylüyorsunuz. bende hala salak gibi akşama ne pişirsem diyorum. zıkkımın kökünü yesin

doğru söylüyorsunuz. bende hala salak gibi akşama ne pişirsem diyorum. zıkkımın kökünü yesin
Sakın sakın yapmayin. Anlasın biraz hatasını. Sizde demişsiniz. Gorev gibi dusununce goreviniz olmus. Oysaki yemek misafir agirlamakta ciftlerin gorevi. Pes oynamak nedir ya?? Emrivaki misafiri cagirmis bi de pes oynuyor bu bile benim icin kavga sebebiydi

Eşinizle diyaloğunuz hiç sağlıklı değil,sanki ergen bir çiftmişsiniz gibi kırmak istemem ama bana öyle geldi
Sürekli iletişiminiz bu şekilde mi?
Haftasonu misafir ağırlamak gerçekten zor oluyor,bir gün temizlik,bir gün ağırlama,al sana haftasonu bitti.
Madem misafir çağırdı,eşinizin size yardımcı olması gerekir,destek olacağına köstek olmuş iyice sinirlendirmiş.
Anlıyorum sizi.Eşinizin biraz olgunlaşması gerekiyor.

buna şükretmiyor işte. buda benim aptallığım.

her zaman böyle değil ama bu anlarda sanırım kriz yönetimi yapamıyoruz.. hep ılımlı taraf olmakda beni yoruyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…