- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi ShellShock
-
Sen koçsuno balık ben koçum. sanırım çok taviz verdim. rolleri değiştik sanki..
bende ona yapınca misilleme mi yapıyorsun kıyasmı ediyorsun diyor. adamla geçen hayatım yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal modunda.. bakalım daha ne kadar gidecek böyle..İnsan bir kere taviz vermeyegörsün ardı arkası kesilmez. Bu tarz insanlarla geçim zordur insan hayattan bıkar. Her şeyin sorumlusu sensin çünkü. Fakat boşanmak ayrılmak evliliği devam ettirmekten çok daha kolay. Burada herkes hepimiz bir şey söyleriz fakat yaşayan sensin ve iyisiyle kötüsüyle sen analiz edeceksin. O kızgınlık anında tepki vermek yerine gayet güzel mutlu bir günde teker teker düşüncelerini sıkıntılarını ve bu şekilde gitmeyeceğini. Böyle devam ettiği müddetçe hiçbir şeyin eskisi gibi olmayıp daha kötü olacağını anlatabilirsin. Ve onun seni uyardığı her konuda sen de onu uyar. İnsan görmek istemeyince onun pek birşeyi yok diyor. Ama bir açık ara bak neler neler çıkacak. Aynısını sen de ona yap bir süre sonra tepkileri değişecektir diye düşünüyorum.
ah birde benim gibi oda kendini sorgulasa anlayacak benim hayatımı nasıl zehir ettiğini... umarım başarabilirm..Sen koçsunkoçlar çok rahat olurlar senin onun üstesinden gelmen gerekirdi :) Balıklar umursanmamaya gelemezler. Artık taviz verme bence ipi kaçırmışsın ama bundan sonrası için. Kendini de sorgulama tuhaf olan o.
bencede öyle ama benim gözlerim dolsa eşim hemen sinirlenir. sanane ya. ben senin gibi olmak zorunda mıyımAyrıca ağlamak bence dünyanın en güzel şeyi. Keşke herkes ağlayabilse. Ben mutlu olunca da ağlarım çok sinirlenince de ağlarım. Asla eziklik olduğunu düşünmüyorum aksine deşarj oluyorum.
ah birde benim gibi oda kendini sorgulasa anlayacak benim hayatımı nasıl zehir ettiğini... umarım başarabilirm..
aslında kesinlikle çok neşeli espriyi dozunda seven hatta kendiyle dalga geçebilen kin tutmayan küslüğü uzatmayan biriyim sinirim saman alevi gibidir. adam benle bile anlaşamıyosa kimseyle anlaşamaz.seninki balık değil hamsi annem balık az çok biliyorum balıkları her hatasına kılıf uydurur seni suçlu çıkarır. koçlar enerjileri ile herkesin her şeyin hakkından gelir.normalde koçtan korkar balık pısar.
Anlamalı.Öyle ya da böyle. Tepkin çok fazla değil ama içine oturuyor belli. Tavrını koymalısın.
senle anlaşamıyorsa kötü birini hakediyor bence.dinsizin hakkından imansız gelir.aslında kesinlikle çok neşeli espriyi dozunda seven hatta kendiyle dalga geçebilen kin tutmayan küslüğü uzatmayan biriyim sinirim saman alevi gibidir. adam benle bile anlaşamıyosa kimseyle anlaşamaz.
benim misafirliğe gitmektende ağırlamaktanda nefret ettiğimi bilir. sevmiyorum yani. birde çalışan biriyim zor oluyor... dediğinizi yaptım hep. çok tepki verip kendini haklı sanıyorsun dedim. ne yapayım panik atak var çocukluktan gelen diyor. benim gibi çocukluk yaşasa demekki tımarhaneye kapatırdık bunuBen ağlayınca benim eşim de kızar ama ben ona her defasında ağlamamdan değil ağlamayışımdan kork derim :) onu uyardığın şeyler misilleme gibi olmasın. Mesela o senin sakarlığına kızıyorsa sen de onun sürekli gergin olmasından yakın. Hemen geriliyorsun herşeye de. Ve senin yaptıklarının normal olduğunu, onunkilerin abartılı olduğunu dile getir her fırsatta. Ve misafir geldiğinde onun yapması gereken şey ne varsa sen bir kere söylediysen ve yapmadıysa bırak yapmasın. Misafir karşısında mahcup duruma düşüp onu bir kere sıkıştırırsan bir daha tekrarlamaz belki :) ama tabi artık olan olacak misafiri düşünmeyeceksin.
aynen öyle. kendide söyler iş arkadaşlarının karıları dışardayken konum attırırmış telefonda dırdır ederlermiş. benden böyle şeyleri nadir görür. demekki neymiş deveyi diken insanı s..even yaranırmış........senle anlaşamıyorsa kötü birini hakediyor bence.dinsizin hakkından imansız gelir.
ailesine gösterdiği hasassiyeti bana gösterse gerçekten neleri içime attığımı bilir.
rest çeksen.bence de öyle. bende panik atak var diyip duruyor. iyi de madem hastasın git doktora. benide hasta edecek yahu
çok hklısınız. ananem de hala çocuk yap diyor. resmen ateşe atlayım istiyor kadın... önce kendini düzeltsin sonra.dediğiniz gibi düzelmiyorsa boşanmaktan korkmuyorum artk hatta kendimi daha özgür hissedeceğimi düşünüyorum.Tavrın net olsun yüzüne bakma, yokmuş gibi davran. Herşeyi eksiksiz yap yemek çamaşır vs yani laf edecek yer kalmasın ama o yokmuş gibi davran hatasını anlayana kadar. Ha anlamıyor mu seni çok mu yıpratıyor, onun ailesi var da sen ağacın kovuğundan mı çıktın? Baksın yoluna. Çalışan kadın isterler, üstüne bi de ev hanımları kadar müsaitmişsin gibi performans beklerler. Anlamıyorsa sal gitsin. Çocuk olunca düzelir diye bir şey yok bunu da unutma. Tedavi kabul ediyorsa psikiyatriye gidip panik atak tedavisi olabilir. Sen onu her haliyle kabul etmişken onun sana bunları yaşatmaya hakkı yok. Çok iyi düşünüp iyi karar ver. Fevri hareket edip basit şeylerle de evliliğini sıkıntıya sokma. Sergilediğin duruşta kararlı ol mutlaka. Artık tavize yer yok. Verilen tavizler de artık yavaş yavaş toparlanır.
artık konusmayacağım ya. normal düzenime devam edeceğim. eğer konusmak istiyorsa sorunları çözmek için konusacağım ama ben artık adım atmayacağım yoruldum..rest çeksen.
karşımda konusmaktan anlayan biri yok ama deneyeceğim konusmayı tabi o isteyene kadar. o saate kadar konusmayacağım. ya birde bunun özür dilemeside tuhaf mesela hatalı ya bir konuda geldi özür diledi. ben yüz vermedim. sonra o bana küsüyor trip atıyor. anlamsız.İçine atma her şeyi açıkça söyle onlar ailesi ise sen karısı bence seni haketmiyor. Sen de onun sevmediğin şeylerini söyle kaç yaşında adamsın çocukluktan kalma bilmem ne bahane etme bunları de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?