Eşimin seni, beni sevdiğinden daha az seviyorum demesi

Yani icinden geçeni söylemiş senin kadar çok sevmiyorum demiş ama keşke yalandan herkesten çok ölçülemeyecek kadar çok falan deseydi delimi ne bu sözü ömrünüz boyunca daha da unutmazsiniz

hödük olduğu kadar zekası da kısıtlı
insan şaka yaptım falan der veya tuz kadar seviyorum hayatıma falan bağlar
Saka yapıyorum dedi zaten çünkü biz o sıra baya gulusuyorduk defalarca şakasına dedim dedi

Ozaman belki kendince şaka yapmak istemiştir.
Bazen eşimde beni darlar yok hiç sevmiyorum derim ama şaka olduğunu bilir. Acaba oda kendince öyle bi latifemi yapmak istedi.

Ya ben söylemeyi çok seviyorum ve duymayı da

Benim sevgimden de emin olma o kadar cicim deseydin oturup o düşünseydi. Şaka yapmamış gerçekten böyle de düşünüyor olabilir. Çoğu ilişkide zaten Bi taraf daha fazla sever. Ama sen beni daha çok seviyorsun diye karşı tarafa söylemek ne kadar mantıklı?

Seni daha az seviyorum dediğim için özür dilerim mi dedi :)
Hissettiğini anlık ağzından kaçırmış. Henüz aynı evde bile değilsiniz simdiden böyleyse eyvah eyvah. Belliki çok üstüne düşüyorsunuz biraz geri çekin kendinizi.

Biyerleri kalkmis fazla ilgi ve sevginizden, ama bence demek istedigi, "senin kadar gösteremiyorum" olabilir.

Sen çok sevince bi tarafları kalkmış eşinin. Biraz ağırdan al kendini. Hatırlar o zaman seni sevdiğini

Bence kotu niyetli degil belki de sen beni cok seviyorsun benimki o kadar değil mi acaba diye kendinden suphe etmistir durust davranayim derken batirmis siz de cok detay soru sormayin erkekler biraz odun oluyor sevse soylemez söylese eline yuzune bulaştırır fazla duygusal yaklasmayin derim

Yanlışlıkla ağzından çıkmış olabilir mi? Çünkü ilişkinizi çok güzel anlatiyorsunuz ve daha yeni evlisiniz. Kendini o an doğru ifade edememiş olabilir mi yani. Sizin sözlerinize karşılık çok absürt bir cevap olmuş çünkü. Ben olsam bende çok kırılırdım. Kendini affettirmesi zaman alırdı

Bugün tekrar geldi özür diledi sen çok güzel bir aile de büyümüşsün aşkı sevgiyi çok güzel yansıtıyorsun ama ben senin kadar yansıtamıyorum o mana da söyledim dedi seni sevmez olur muyum dedi sadece senin kadar belli edemiyorum o yüzden dedim dedi

Evet bende bugün o kanıya vardım bugün çok üzgündü sabaha kadar oda uyumadı bende çok fazla pişmandı dediğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…