Saka yapıyorum dedi zaten çünkü biz o sıra baya gulusuyorduk defalarca şakasına dedim dedihödük olduğu kadar zekası da kısıtlı
insan şaka yaptım falan der veya tuz kadar seviyorum hayatıma falan bağlar
valla sizin anlatımınızda hiç şaka yapar gibi gelmedi banaSaka yapıyorum dedi zaten çünkü biz o sıra baya gulusuyorduk defalarca şakasına dedim dedi
Beni çok sever aslında gün içerisinde defalarca arar maddi manevi hep destek sağlar evde yemek yapar her işi yapar yani sevmemem için bir sebep yok gibi görünüyor sadece dün neden öyle dedi anlamış değilim dün sabaha kadar uyumadım o da gece hiç uyumadı sürekli sarıldı öptü seni seviyorum dedi bilmiyorum kafam patlıcak gibi
Belki deOzaman belki kendince şaka yapmak istemiştir.
Bazen eşimde beni darlar yok hiç sevmiyorum derim ama şaka olduğunu bilir. Acaba oda kendince öyle bi latifemi yapmak istedi.
Ya ben söylemeyi çok seviyorum ve duymayı dasevginizi sürekli söyleyerek durum bildirimi yapmanıza gerek yok ya kocaman kocaman insanlarız. Sevildiğimi düşünüldüğümü hareketlerden anlamaya tercih ederim. Düşüncesiz birinden kuru kuru seni seviyorum ü duymanın benim için bi anlamı yok
Bende aynı şekilde hiç sıkılmadan söylerim ve duymak isterimYa ben söylemeyi çok seviyorum ve duymayı da
Sen çok sevince bi tarafları kalkmış eşinin. Biraz ağırdan al kendini. Hatırlar o zaman seni sevdiğiniSelam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Yanlışlıkla ağzından çıkmış olabilir mi? Çünkü ilişkinizi çok güzel anlatiyorsunuz ve daha yeni evlisiniz. Kendini o an doğru ifade edememiş olabilir mi yani. Sizin sözlerinize karşılık çok absürt bir cevap olmuş çünkü. Ben olsam bende çok kırılırdım. Kendini affettirmesi zaman alırdıHaklısınız..
Bugün tekrar geldi özür diledi sen çok güzel bir aile de büyümüşsün aşkı sevgiyi çok güzel yansıtıyorsun ama ben senin kadar yansıtamıyorum o mana da söyledim dedi seni sevmez olur muyum dedi sadece senin kadar belli edemiyorum o yüzden dedim dediYanlışlıkla ağzından çıkmış olabilir mi? Çünkü ilişkinizi çok güzel anlatiyorsunuz ve daha yeni evlisiniz. Kendini o an doğru ifade edememiş olabilir mi yani. Sizin sözlerinize karşılık çok absürt bir cevap olmuş çünkü. Ben olsam bende çok kırılırdım. Kendini affettirmesi zaman alırdı
Evet bende bugün o kanıya vardım bugün çok üzgündü sabaha kadar oda uyumadı bende çok fazla pişmandı dediğindenBence kotu niyetli degil belki de sen beni cok seviyorsun benimki o kadar değil mi acaba diye kendinden suphe etmistir durust davranayim derken batirmis siz de cok detay soru sormayin erkekler biraz odun oluyor sevse soylemez söylese eline yuzune bulaştırırfazla duygusal yaklasmayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?