- 1 Mayıs 2023
- 878
- 1.247
- 33
- 35
Kendini gayet güzel ifade edebilmiş bence. Tekrarını yaşamamaniz dileğiyle...Bugün tekrar geldi özür diledi sen çok güzel bir aile de büyümüşsün aşkı sevgiyi çok güzel yansıtıyorsun ama ben senin kadar yansıtamıyorum o mana da söyledim dedi seni sevmez olur muyum dedi sadece senin kadar belli edemiyorum o yüzden dedim dedi
En öküz, kıro, bişey görmemiş adam bile sevince kuzuya dönüyor. İnanmayın bu seviyorum gösteremiyorum palavralarına. Görülmeyen sevginin bi faydası yok.Bugün tekrar geldi özür diledi sen çok güzel bir aile de büyümüşsün aşkı sevgiyi çok güzel yansıtıyorsun ama ben senin kadar yansıtamıyorum o mana da söyledim dedi seni sevmez olur muyum dedi sadece senin kadar belli edemiyorum o yüzden dedim dedi
Yani biraz fazla abartmissiniz. Eğer istediğiniz cevabı duymak istiyorsaniz kendi sectiginiz iki öncülu sunun birini sectirin. ( Örneğin; kırmızı gömleği mi giyersin , mavi gömleği mi ? Ya da senin soruna örnek söyleyeyim ; beni dünyalar kadar mı seviyorsun , dünyalardan daha çok mu ?)Yoksa duyacağınız söze de hazırlıklı olun. Bizim kadar derin düşünmüyor erkekler. O senin kadar anlam bile yuklemiyordur " beni ne kadar seviyorsun" sorusuna.Selam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Abartiyosunuz bu kadınların doldurusuna gelmeyin yahu boşverin. Muhtemelen siz sevginizi çok yoğun hissettiriyorsunUz ve eisniz tabiki seviyor ama sizin sevginizin daha yoğun oldugunu hissediyordur. Davranislariniz sizin sevginiz karşısında kendi sevgisini az hissettirmistir. Kimse itiraf edemese de bu her evlilikte böyledir. Biri daha çok sever yada daha duygusaldir daha fazla hissettirir sevgisini. Buda sevileni sevindirir ve simartir. Bende eşimi çok çok seviyorum ama bence o beni çok daha fazla seviyor. Onun kadar sevmiyorumdur bence. Bunu demek çok normal. Dolduruşa gelmeyin. Abartmayın. Bu kadar büyütülecek bişey degil. Sevmese zaten size anlattığınız kadar ilgi göstermezdi. Hemen birileri yok sevmiyor etmiyor demiş ya ne boş konuşmalar adam karısını sevmese niye evlensin. Sevmeyen erkek asla eşini mutlu etmez hayatı zindan eder. Pireyi deve yapan insanlar asla cekilmezsinizSelam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Daha 7 aylık evlilikte, aynı evde bile yaşayamıyorken çocuk mu düşünüyorsunuz cidden? Vallahi bu düşünce adamın verdiği cevaptan daha absürt sanki...Çok iyi biri beni kırmaz gayet Nazik ve kültürlüdur nasıl öyle bir cevap verdi aklım almıyor daha çok yeniyiz çocuk düşünüyoruz her zorluğa beraber göğüs geriyoruz bilmiyorum çok uzgunum
Kaldı ki yaptığı açıklama, söylediği sözü tamamlayamıyor ki. Sevgimi sana gösteremiyor, yansıtamıyorum farklı şey,En öküz, kıro, bişey görmemiş adam bile sevince kuzuya dönüyor. İnanmayın bu seviyorum gösteremiyorum palavralarına. Görülmeyen sevginin bi faydası yok.
Bu nu demek farklı şey...senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani
Burada kaybediyorsunuz aslında. Siz de onun gibi çalışıyorsunuz. Siz onun annesi değilsiniz biz kadınlar bu dengeyi tutturamiyoruz. Söylediği cümle de bununla alakalı benceHaklısınız 1 haftadır normalde öğle arası gelir ise gitmez öğleden sonra(izni olmadığı için) bende kahvaltı hazırlarım onun gelmesini beklerim bugün öyle yapmadım bulaşıkları dahi yıkamadım kahvaltı falanda hazırlamadım heralde çok üzerine düşüyorum
Aldatıyor diyen bile var yorumları ağzı açık okudum ve hayretler içinde kaldım...Abartiyosunuz bu kadınların doldurusuna gelmeyin yahu boşverin. Muhtemelen siz sevginizi çok yoğun hissettiriyorsunUz ve eisniz tabiki seviyor ama sizin sevginizin daha yoğun oldugunu hissediyordur. Davranislariniz sizin sevginiz karşısında kendi sevgisini az hissettirmistir. Kimse itiraf edemese de bu her evlilikte böyledir. Biri daha çok sever yada daha duygusaldir daha fazla hissettirir sevgisini. Buda sevileni sevindirir ve simartir. Bende eşimi çok çok seviyorum ama bence o beni çok daha fazla seviyor. Onun kadar sevmiyorumdur bence. Bunu demek çok normal. Dolduruşa gelmeyin. Abartmayın. Bu kadar büyütülecek bişey degil. Sevmese zaten size anlattığınız kadar ilgi göstermezdi. Hemen birileri yok sevmiyor etmiyor demiş ya ne boş konuşmalar adam karısını sevmese niye evlensin. Sevmeyen erkek asla eşini mutlu etmez hayatı zindan eder. Pireyi deve yapan insanlar asla cekilmezsiniz
İyi tarafından bakarsak adam dürüst. Bir de ikili ilişkide her zaman biri diğerini daha çok severSelam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Dürüstlük değil bu. Bilinçli yapılmış kadının özgüveni kırmak istemiş aşağı çekmek istemiş ve başarmışİyi tarafından bakarsak adam dürüst. Bir de ikili ilişkide her zaman biri diğerini daha çok sever
aslında işin özü bu ciddenÇok kendini beğenmiş ve şımarıkça bir cevap.
Eşiniz belli ki mantık çerçevesinde cevap vermiş. Tavsiyem, eşinizde olsa fazla bağlanmayın.Çok iyi biri beni kırmaz gayet Nazik ve kültürlüdur nasıl öyle bir cevap verdi aklım almıyor daha çok yeniyiz çocuk düşünüyoruz her zorluğa beraber göğüs geriyoruz bilmiyorum çok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?