- 20 Mayıs 2025
- 117
- 28
- 13
- Konu Sahibi Muallimekatibe
-
Valla eşim bana çiçek alacağına ekler alsın, boza alsın, kışın devamlı ekler ve boza getirir.Artık bana "sana bir sürprizim var" dediğinde, kesin yemekle ilgili bir şeydir diyorum ve tahminim doğru çıkıyor. Kaç gündür evde sıkılıyordum beni mutlu etmek için bugün kahvaltıya götürdü ve mutlu oldum. Biraz hava alalım diye yürüyüşe çıkıyoruz tok olsam bile sürekli bir yerlerde oturup bir şeyler yemek ister misin diye soruyor. Bundan şikayetçi değilim beni düşünmesi güzel hissettiriyor ama tek sevgi dilinin bu şekilde olması bana biraz tuhaf geliyor. Bu durum normal mi, sizin de eşiniz böyle mi?
Herkesin sevgi dili farklı, normal.Artık bana "sana bir sürprizim var" dediğinde, kesin yemekle ilgili bir şeydir diyorum ve tahminim doğru çıkıyor. Kaç gündür evde sıkılıyordum beni mutlu etmek için bugün kahvaltıya götürdü ve mutlu oldum. Biraz hava alalım diye yürüyüşe çıkıyoruz tok olsam bile sürekli bir yerlerde oturup bir şeyler yemek ister misin diye soruyor. Bundan şikayetçi değilim beni düşünmesi güzel hissettiriyor ama tek sevgi dilinin bu şekilde olması bana biraz tuhaf geliyor. Bu durum normal mi, sizin de eşiniz böyle mi?
Yok valla, akrep ama niye böyle bilmiyorumBoğa burcu ?
Bacım bütün erkekler böyle galibaBenim ki de bak sana sevdiğin x ten aldım der gelir ya da "yorgun musun, üzgün müsün, mutlu musun" hadi şurada güzel bı yemek yiyelim der
Diğerlerini bilmem de sen diyene kadar düşünmemiştim ama benim ki de öyleBacım bütün erkekler böyle galiba
Evet bu beni düşündüğünü gösteriyor çok hoş ama tuhafıma gidiyor. İlk başlarda sana çok güzel bir sürprizim var deyince aklıma yüzük, kolye vs gelirdi ama meğersem yemekmişHerkesin sevgi dili farklıdır. Bence sizi mutlu etmeye çalışması çok hoş. Benim sevgi dilim de sevdiğim insanlara yemek vs yapmaktır mesela. Öyle sarılarak, sözle vs pek gösteremem.
Kıyafet almışlığı da oldu ama onda yemek aldığındaki gibi heyecanlanmadı, bir tek yemekte böyle hevesle heyecanlı bir şekilde geliyor. Bir de demez mi sana sürprizim var diyeBenim eşimde sevdiğim içecek
Ve yiyecek hatta giyecek kıyafet alır.
Canım sıkkın olursa
Bence kendileri bir tek yemekle mutlu oldukları için bizi de kendileri gibi sanıyorYa bence kendilerinin canı istiyo, kibarlık yapmaya çalışıp bizi dahil ediyolar olaya
Ben de daha önce düşünmemiştim biraz önce kafama dank etti. Ben oturuyordum geldi heyecanla sana çok güzel bir sürprizim var çok sevineceksin dedi. Yemek mi dedim hayır değil dedi. Aklıma bulaşıkları yıkayıp mutfağı temizlediği geldi güzel bir sürpriz olurduDiğerlerini bilmem de sen diyene kadar düşünmemiştim ama benim ki de öylebabamda öyledir, yedirir içirir sevdiğimiz şeyleri bilir, cumartesi gideceğim memlekete mesela konuştuk bugün, sevdiğim tatlicidan birşeyler almış hazırlık yapmış, herşey hazır diyor
Ay kız demeseydin. Onlar bizi gerçekten mutlu etmek istedikleri için böyle yapıyorlar bunu anladım. Kendileri yemekle mutlu oluyorlar bizi de öyle sanıyorlarBenim eşim de abur cubur alıp sana sürprizim var derdi artık bi yerden sonra dedim ki hayal kırıklığına uğruyorum, benim için sürpriz bu değil vs. bıraktı öyle demeyi
Ne kadar süredir evlisinizAy kız demeseydin. Onlar bizi gerçekten mutlu etmek istedikleri için böyle yapıyorlar bunu anladım. Kendileri yemekle mutlu oluyorlar bizi de öyle sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?