Eşimin sevgi göstergesi niye hep yiyecek bir şeyler oluyor

Muallimekatibe

Kendini sev bacım
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
117
28
13
Artık bana "sana bir sürprizim var" dediğinde, kesin yemekle ilgili bir şeydir diyorum ve tahminim doğru çıkıyor . Kaç gündür evde sıkılıyordum beni mutlu etmek için bugün kahvaltıya götürdü ve mutlu oldum. Biraz hava alalım diye yürüyüşe çıkıyoruz tok olsam bile sürekli bir yerlerde oturup bir şeyler yemek ister misin diye soruyor. Bundan şikayetçi değilim beni düşünmesi güzel hissettiriyor ama tek sevgi dilinin bu şekilde olması bana biraz tuhaf geliyor. Bu durum normal mi, sizin de eşiniz böyle mi?

Benim ki de bak sana sevdiğin x ten aldım der gelir ya da "yorgun musun, üzgün müsün, mutlu musun" hadi şurada güzel bı yemek yiyelim der

Valla eşim bana çiçek alacağına ekler alsın, boza alsın, kışın devamlı ekler ve boza getirir.

Herkesin sevgi dili farklı, normal.

Bacım bütün erkekler böyle galiba
Diğerlerini bilmem de sen diyene kadar düşünmemiştim ama benim ki de öyle babamda öyledir, yedirir içirir sevdiğimiz şeyleri bilir, cumartesi gideceğim memlekete mesela konuştuk bugün, sevdiğim tatlicidan birşeyler almış hazırlık yapmış, herşey hazır diyor

Herkesin sevgi dili farklıdır. Bence sizi mutlu etmeye çalışması çok hoş. Benim sevgi dilim de sevdiğim insanlara yemek vs yapmaktır mesela. Öyle sarılarak, sözle vs pek gösteremem.
Evet bu beni düşündüğünü gösteriyor çok hoş ama tuhafıma gidiyor. İlk başlarda sana çok güzel bir sürprizim var deyince aklıma yüzük, kolye vs gelirdi ama meğersem yemekmiş

Benim eşimde sevdiğim içecek
Ve yiyecek hatta giyecek kıyafet alır.
Canım sıkkın olursa
Kıyafet almışlığı da oldu ama onda yemek aldığındaki gibi heyecanlanmadı, bir tek yemekte böyle hevesle heyecanlı bir şekilde geliyor. Bir de demez mi sana sürprizim var diye boşu boşuna kafamda başka şeyler düşünüyorum ama alıştım artık sürpriz deyince kesin yemektir diyorum

Benim eşim de abur cubur alıp sana sürprizim var derdi artık bi yerden sonra dedim ki hayal kırıklığına uğruyorum, benim için sürpriz bu değil vs. bıraktı öyle demeyi

Ben de daha önce düşünmemiştim biraz önce kafama dank etti. Ben oturuyordum geldi heyecanla sana çok güzel bir sürprizim var çok sevineceksin dedi. Yemek mi dedim hayır değil dedi. Aklıma bulaşıkları yıkayıp mutfağı temizlediği geldi güzel bir sürpriz olurdu . Biraz sonra elinde iki bardak çayla geldi. Yurtdışından özel bir çay almış sürprizi oymuş

Benim eşim de abur cubur alıp sana sürprizim var derdi artık bi yerden sonra dedim ki hayal kırıklığına uğruyorum, benim için sürpriz bu değil vs. bıraktı öyle demeyi
Ay kız demeseydin. Onlar bizi gerçekten mutlu etmek istedikleri için böyle yapıyorlar bunu anladım. Kendileri yemekle mutlu oluyorlar bizi de öyle sanıyorlar

bence hepsi böyle. günde 20 kez aç mısın? ne yiyelim? surda güzel bi mekan varmış gidelim.. gezdiğimiz yerler bile yemek ğzerine.. yaylaya gidelim dedim gecen gün. “aynen mangal yaparız” dedi

trip attığımda sevdiğim bi yemeği alır gelir ya da kahvaltı falan hazırlar.

ona “aç mısın?” diye sorduğumda da bunun romantik bir hareket olduğunu düsünüyor mesela şeker görmüs cocuk gibi sevinir.

cocugumuzla ilgili de en büyük hayali çocuğa et yedirmek erkek milleti.. tek çalışan organları mideleri ve şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…