Esimin sildiği mesajlar

mavilim9s

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2018
199
182
23
Kızlar esimin telefonu samsung note 3 . bazen annesi kardeşi babası mesaj atıyor siliyor esim ve bu yesil telefon logosuna basınca orda silindi silindi silindi şeklinde bi sürü mesaj oluyor . Bu mesajlar geri gelir mi sildirecek kadar ne yazıyorlar anlamıyorum .

Aile arasında bir msjlaşmadan bahsediyorsunuz demek ki sizi ilgilendiren bir durum yok. Unutmayın evli olsanızda eşiniz kendi başına bir birey.
Bu genelde biz onlardan çıktığımız anda ya da onlar bize gelip gider gitmez oluyor gece 12 de sizce kv kocasının yanındayken oğluna hangi aile meselesi için arka arkaya 10 tane mesaj atabilir

Yanlis yoldasin konu sahibi.
Eski konunuzda cok uzuldum size yasatilanlara, ama bu size esinizin telefonunu karistirma hakkini vermez. Hic bulasmayin bu islere, siz zaten sonuna kadar haklisiniz
Biliyorum yaptığım yanlış bakmamak lazım.telefona ama rahatsiz oluyorum neden benim babam kardeşim gecenin bi koru arka arkaya mesaj atmıyor ve ben silmiyorum

Biliyorum yaptığım yanlış bakmamak lazım.telefona ama rahatsiz oluyorum neden benim babam kardeşim gecenin bi koru arka arkaya mesaj atmıyor ve ben silmiyorum

Artik kabul edin karsi taraf dengesiz, yazdiklari da muhtemelen sizi uzecek sama sapan seyler.
Ya bu deveyi gudun ya da ayrilin esinizden.
Onceki konunuza yazmadim, cunku size umut veren yorumlar vardi, icinizi karartmak istemedim. Ama ne kadar hakli olsaniz da eainizin sildigi mesajlari ondan izinsiz bir sekilde geri getirip okumaniz kabul edilebilir degil

Aynı taktiği yap, arkadaşlarınla konuş yazışırken ona gösterme, telefonuna da şifre koy bakalım ne tepki verecek

Bu genelde biz onlardan çıktığımız anda ya da onlar bize gelip gider gitmez oluyor gece 12 de sizce kv kocasının yanındayken oğluna hangi aile meselesi için arka arkaya 10 tane mesaj atabilir
Ne atarsa atsın neden bu kadar işkillendiniz. Sonuçta bunlar anne oğul. Ne yapıyorlar yani sizi mi çekiştiriyorkar.

Kimse kusura bakmasın da eğer ailesi sizi kötülüyorsa eşiniz bir dur diyecek. Dur diyemiyor ki atıyorlar sürekli.
Sorun eşinizde yani.

Aynı taktiği yap, arkadaşlarınla konuş yazışırken ona gösterme, telefonuna da şifre koy bakalım ne tepki verecek
Ben eşime hiç bi tepki vermedim aslında niye sildin ne yaizyor falan diye hesaba çekmedim . Kendi capimda merak ediyorum sadece gece gece sen hayırdır durumu yani :)

Normal mesajlar sekmesinden silmiş telefon sekmesinden silmeyi unutuğu için orda o kişiden mesaj geldiği gözükür fakat girmeye çalıştığınızda silindi çıkar geri getirme şansınız yok

Normal mesajlar sekmesinden silmiş telefon sekmesinden silmeyi unutuğu için orda o kişiden mesaj geldiği gözükür fakat girmeye çalıştığınızda silindi çıkar geri getirme şansınız yok
Anladım teşekkür ederim

Ne atarsa atsın neden bu kadar işkillendiniz. Sonuçta bunlar anne oğul. Ne yapıyorlar yani sizi mi çekiştiriyorkar.
Bu arada çok ilginç sizde demek bir oğlunuz olsa gece 12 de ona arka arkaya mesaj atma hakkını kendinizde bulacaksınız . Aile içinde özel bi mesele varsa özel hayata saygısı olan bi insan gece gece mesaj atmaz

Muhtemelen eşinize sizin hakkınızda hoş olmayan şeyler yazıyor ki eşiniz de siz görmeyin kırılmayın boşuna kavga çıkmasın diye silmekte buluyor çözümü. Ki aslında en güzel çözüm böyle bir durum varsa eşiniz bu duruma bir dur diyecek, anne diye yanlışa da evet demek daha yanlış.

Böyle kendinize daha çok zarar vermiyor musunuz?
Geçmiş konunuzu hatırlıyorum, muhtemelen annesi hasta diye eşiniz bir şey diyemiyor ama bu gidişle siz kendinizden olacaksınız.
Ya eşinizle oturup konuşup adam akıllı yanınızda olmasını istediğini söyleyeceksiniz; ya da bu gidişatı kabul edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…