Bu genelde biz onlardan çıktığımız anda ya da onlar bize gelip gider gitmez oluyor gece 12 de sizce kv kocasının yanındayken oğluna hangi aile meselesi için arka arkaya 10 tane mesaj atabilirAile arasında bir msjlaşmadan bahsediyorsunuz demek ki sizi ilgilendiren bir durum yok. Unutmayın evli olsanızda eşiniz kendi başına bir birey.
Biliyorum yaptığım yanlış bakmamak lazım.telefona ama rahatsiz oluyorum neden benim babam kardeşim gecenin bi koru arka arkaya mesaj atmıyor ve ben silmiyorumYanlis yoldasin konu sahibi.
Eski konunuzda cok uzuldum size yasatilanlara, ama bu size esinizin telefonunu karistirma hakkini vermez. Hic bulasmayin bu islere, siz zaten sonuna kadar haklisiniz
Gündüz arar söyler anlarım . Ama gece bizden çıkar çıkmaz on on iki tane mesaj silinince anlamıyorum ve canım sıkılıyorHer zaman herşeyi bilmek iyi olmaz
Bu kadar meraklı olmayım derim
Biliyorum yaptığım yanlış bakmamak lazım.telefona ama rahatsiz oluyorum neden benim babam kardeşim gecenin bi koru arka arkaya mesaj atmıyor ve ben silmiyorum
Ne atarsa atsın neden bu kadar işkillendiniz. Sonuçta bunlar anne oğul. Ne yapıyorlar yani sizi mi çekiştiriyorkar.Bu genelde biz onlardan çıktığımız anda ya da onlar bize gelip gider gitmez oluyor gece 12 de sizce kv kocasının yanındayken oğluna hangi aile meselesi için arka arkaya 10 tane mesaj atabilir
Önceki konumu vaktiniz varsa okursanız az çok neden iskillendigimi anlarsınızNe atarsa atsın neden bu kadar işkillendiniz. Sonuçta bunlar anne oğul. Ne yapıyorlar yani sizi mi çekiştiriyorkar.
Ben eşime hiç bi tepki vermedim aslında niye sildin ne yaizyor falan diye hesaba çekmedim . Kendi capimda merak ediyorum sadece gece gece sen hayırdır durumu yani :)Aynı taktiği yap, arkadaşlarınla konuş yazışırken ona gösterme, telefonuna da şifre koy bakalım ne tepki verecek
Anladım teşekkür ederimNormal mesajlar sekmesinden silmiş telefon sekmesinden silmeyi unutuğu için orda o kişiden mesaj geldiği gözükür fakat girmeye çalıştığınızda silindi çıkar geri getirme şansınız yok
Bu arada çok ilginç sizde demek bir oğlunuz olsa gece 12 de ona arka arkaya mesaj atma hakkını kendinizde bulacaksınız . Aile içinde özel bi mesele varsa özel hayata saygısı olan bi insan gece gece mesaj atmazNe atarsa atsın neden bu kadar işkillendiniz. Sonuçta bunlar anne oğul. Ne yapıyorlar yani sizi mi çekiştiriyorkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?