Eşimin şirret eski eşi

Konu sahibi musakkayı mı dava etmiş sonunda..eşşek gibi bakacak çocuğuma diyordu ya
Valla benimki de musakka gibi,esime yazıyordu "sirius kızımın her istediğini yapmak zorunda,ona hizmet etmek zorun" falan... bi ara musakka benimkinin eskisi mi diye dusunmedim degil

Ay siz de bir acayipsiniz niye istek attınız kadına.

Evet bu isin sonu gelmeyecek maalesef. Hele birde yeni cocuk olursa iyice sıkıntı olur. Bosanirken haklarini almamis mi?
Aslinda sorun siz degilsiniz, ugrasmak istedigi kisi eşiniz. Esiniz eski esiyle oturup konuştu mu hic? Konuşmadıysa bile bu isi yola sokmasi gereken kisi o diye düşünüyorum. Ayni zamanda eski eşi oldugu icin dilinden de anlayacaktir

Boşanırken ziynetlerini almış,evin tüm eşyalarını almış zaten mal varlığı yokmuş. Eşime mesaj atıyor çocuk konusunda, "çocuğunuz olursa tatillerde o babaannesinin evinde kalsın,benim kızım babasının evinde kalacak siriusta ona hizmet edecek... Benim çocuğum ilk çocuk her zaman kıymetli olacak.." gibi yüzlerce mesaj...

Ben de bunu bildiğim için alttan aldim hep,sorun sen değilsin sirius onun öfkesi eşine dedim hep.. eşim kaç kez konuştu ama kadın laf anlamayı bırakın söylediği yalanlara kendi bile inanıyor,bazen bipolar falan mi diye düşündüm. Benimle güzel güzel konuşup eşime hakkimda ağza alınmayacak küfürler yazmış,ben de saf gibi iyi davranmistim basta hep

Doğrusu da bu zaten
Kadın hırsından ne yaptığını bilmiyor
O çocuğun da hayatını karartacak öfkesiyle psikolojisini bozacak

Doğrusu da bu zaten
Kadın hırsından ne yaptığını bilmiyor
O çocuğun da hayatını karartacak öfkesiyle psikolojisini bozacak
Evet çocuğa ne kadar zarar verdiğinin farkinda değil ki o bi kız çocuğu babasiyla sağlıklı bi iletisim kurması lazim,ama biz çocukla iyi olunca bir daha getirmedi de babasıyla da görüştürmüyor da.

Bende bebekle boşandım biliyosunuz. Yanlis olabilir, hatta %100 yanlış ama hissettigim seylerden birisi ben bebek bakarken karsi taraf icin hayat devam ediyor. Bundan rahatsiz oldum ister istemez. Tabi bunu aştım. Nasil astim? Yine eski esimin destegi ile. Bu kisim cok onemli. Cocugu yolladim, kendime zaman ayirdim, gezdim dolaştım, kafa dinledim. Kendime nefes alacak alan olusturdum ve rahatladim.
Karsi taraf farkli sehirde oldugu icin cok daha fazla yalnız kalmis. Eski eşi evlenince iyice ofkelenmis. Evlenir evlenmez cocugu getirmesinin sebebi de bu. Siz su an eski eşinizin eksik yaptigi seylerin bedelini oduyorsunuz. Sorun gerçekten siz degilsiniz. Sizin yerinizde A kisisi olsa yine ayni seyi yasayacaktiniz. Kadinin israrla cocugu yollayacağım, cocuguma hizmet edecek demesi = baba olarak sende cocuga bakacaksin, sende rahatindan ödün vereceksin demek.
Bunu nasil asabilirsiniz bilemiyorum. Cocugu daha sık almak belki ise yarayabilir. Sizin adiniza cok uzuldum. Iki yetiskinin arasinda halledemedigi sorunlarin gunah kecisi olmussunuz.
Ha bu arada kadin hakli falan demiyorum yanlis anlamayin. Sorun sizin sorununuz degil, sonucunu siz cekiyorsunuz demek istiyorum

Nişanlına kızıp eski eşine neden mesaj attın ki? Ne duymayı umut ediyordun? Konunun kadınla ne ilgisi vardı. Bence kadının dediği gibi ilişkilerinin hala devam ettiğini hissettin ve bunu anlamak için ekledin kadını. Sonra tabi nişanlın seni ikna etti, kadın kötü kadın oldu.

Konunuzu biliyorum, duygularınızı da cokk iyi anlıyorum hatta boşanmanızın üzerinden bu kadar kısa süre gecmis olmasina rağmen duygularınızı kontrol etmeyi başarmanız,eşinizle mümkün mertebe en sağlıklı şekilde iletisim kurmanız herkesin yapabileceği seyler değil,bu konudaki duruşunuz çok guzel.

Kendimi onun yerine cokk koydum,benim çocuğum yokken boşanma psikolojisi zor gelmişken onun yaninda bir de küçücük çocuğu vardı diye düşündüm hep.. ilk konuşmamızda dediğim gibi güzel güzel konuştu,hatta eşimle severek ayrıldığını ama zamanla sevginin bittiğini falan söylemişti, cok üzüldüm onun adına.

Ama ben bi insana yalan söylenmesini,iftira atılmasını kabul edemiyorum. Şimdi şikâyetteki bir çok mesajı söylemedim veya eşim yazdı kendi telefonundan ama bunları utanmadan iddia edebilmesi çok iğrenç bi davranış.

Sizin bosanali 4 5 ay gibi bir zaman oldu sanirim,eşim boşanalı 7 yıl olmuş ve buna rahmen bu öfkesini anlamıyorum.

Artık çocuğu esimle de görüştürmüyor,biz iyi anlaşınca çocuk bizimle kalmakta istedi ondan sanırım esimle de asla iletisim kurdurmuyor

Bunlari yazmasina esin izin veriyor. Yuz bulmus ki yazıyor.Muhattabi esin, sen degilsin. Adam sınır cizsin, adamin cizmesi gereken siniri sen cizmemelisin. Bu tarz davalar genellikle "degisik ise" duser. Mesajlar ve aramalar savcilik karari ile çıkıyor. Hakaret, tehdit vs varsa en fazla para cezasi cikar o da belirli bir surede 2'nci bir suc islemeyince islemez. (HAGB). Kadina sirret diyorsunuz ama esiniz de zamaninda bu kadinla evlenmis, yetmemis cocuk yapmış. Ortak bir nokta bulmuslar demek ki

Nişanlım ikna etmedi,kadin eşimle konuşmalarını attı kendince kesip kesip... ve orda gördüm ki esimin kadina karşı hicbir sevgi veya ilişki yaklaşımı yoktu.

Mesajların hemen hemen hepsi duruyor zaten bende de,o konuda sorunum yok aslinda. Dediğim gibi basta acemice yaklaşıp avukatsız ilerledim, karşı taraf takipsizlik kararına itiraz etti,itirazları reddedildi ama yine de dosya açılmış görünüyor bunu anlayamadim.

Evet eşim zamaninda sevmiş,evlenmiş çocukta yapmış ama karakterini görünce çocuğa rağmen bitirmis ve kadının barisma çabalarına karşılık vermemis

Nişanlım ikna etmedi,kadin eşimle konuşmalarını attı kendince kesip kesip... ve orda gördüm ki esimin kadina karşı hicbir sevgi veya ilişki yaklaşımı yoktu.
Yani düşündüğüm gibi aralarında bir şey olup olmadığını öğrenmek istedin. Peki sence bu konuda muhatabın o kadın mıydı? Gecenin köründe belki eski eşini unutamamış belki ayrılığı hala atlatamamış Bi kadını içini rahatlatmak nişanlın dan emin olmak için eklemişsin. Belki yalan söyledi belki eski eşi gerçekten ümit verdi ama ona inanmayıp hem ekleyip sorup hem de yalancı muamelesi yapmışsın. Madem inanmayacaktın neden bana sordun demezler mi adama. KusuRa bakma ama kadını sen kışkırtmışsın belki bastırdığı duygularını sen ortaya çıkarmışsın durupdururken kendine Bi rakip yaratmışsın. He hala uğraşıyor olması yanlış artık evlenmişsiniz geçmiş gitmiş ama kendi hatanı da kabul et.

Yalancı muamelesi yapmadim,böyle biri de değilim asla.. kadın biz 1 ay öncesine kadar konuşuyorduk,tekrar barışmayı düşünüyorduk mesajlar duruyor dedi,tamam o zaman atar misin dedim kendisine.. mesaj atmak yerine telefonla konuşmak istedi,bunları telefonda kadın kadına konuşalım yaptı,bunu istemedim. Sonra birkaç mesaj attı ama 1 tanesinde bile eşimle barışma ifadesi yoktu.

Eşimle boşanmalarinin uzerinden 7 yıl gecmis, evet hala duygusu varmış anlasilan,ne kadar kendisi severek ayrildim ama sevgim bitti demiş olsa da..

Evden ayrilisim kotu olsada sonrasinda eski esimden cok destek gordum. Hala daha görüyorum. Gecen gun evimize demonte oyuncak dolabi geldi. Civi takilacak yeri yoktu. Gucum yetmedi, suntayı delemedim, ne babam var ne abim, aradim, geldi yapti. Tek basima mücadele etmek zorunda kalmıyorum. Cocukla ilgili bisey almisim, yapamiyorum ve bununla tek basima ugrasmak zorunda degilim, babasi geliyor. Cocukla beraber her isi yalniz yapmak zorunda kalsaydim benim hissedecegim en yogun duygu öfke olurdu.
Tabi 7 yil sonra evlenen adamin yeni eşine kufur etmek, iftira atmak ciddi saygısızlık ve buyuk bir problem. Bunu asla kabul etmiyorum. Sadece farkli bir pencereden bakmanizi istedim. Sorun siz degilsiniz, bu hakaretleri duymanizin sebebide siz degilsiniz, bir hata edip instagramdan yazmanizda degil. Sorun esiniz ve eski eşi arasında. Esinize bisey yapamadigi icin sizinle uğraşıyor.
Ciddi bir rest cekip eski eş ile ilgili hic biseyin kulaginiza gelmeyecegini söyleyin. Kayinpederinizi mi aradi? Ne dedigini size soylemesinler. Kendileri ugrassin, kendileri sustursun, kendileri dizginlesin. Onlarin arasindaki kayin hisimligi bosanma ile sona ermiyor. Eski eşin sizinle bir bagi, akrabaligi, iliskisi yok. Hic biseyi size yansitmasinlar, caninizı sıkmasınlar.

Bunları ispat edip çocuğun sağlığı için velayetini isteyebilir eşiniz
Eşim de çok istiyor bunu,ama ben 2 kez üst üste bebek kaybettim, sonra kadin yüzünden evliliğimiz de yıprandı,psikolojik olarak baya yıprandık esimde ben de. Bu durumda çocuğun düzenini bozup yanımıza alsa kadın daha da saldırgan olacak,arada çocuk zarar görecek iyice.
Biz de evliliğimiz otursun hemen alalım istiyorduk,çocukta 8 yasinda simdi annesinin yanında olmadi daha sağlıklı olur biraz daha büyüyünce bizimle olması daha iyi olur gibi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…