Eşimin soğuk davranması

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
Doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda aşırı soğukluk var.doğru düzgün bi muhabbetimiz bile yok.evde olduğu zamanlarda tv.telefon atasında mekik dokuyor.daha önce böyle değildik.benimle ilgileniyordu.şimdi yüzüme bile bakmıyor.doğumdan sonra kilolarımıda veremedim kendimi çok bakımsız hissediyorum

Kiloların yüzümden mi seninle sohbet etmiyormuş pis. Hadi cinsel çekim duymuyor şu ara diyelim insan gibi iki satır sohbet edesi de mi kaçıyormuş kilon var diye. Ayrıca dokuz ayda Doğumdan önceki vücuduna dönmen için koştur koştur çabalamanı beklemesi de psikolojik şiddet bence. Sanki victorias secret defilesine yetişicen. Sinir oldum oturduğum yerde eşine

Bazı eşler kiloyu cok önemsiyor. Komşumun eşi de öyle . Kilo almasın diye çocuk istemiyor resmen. Sakın kilo alma diye tembihliyormus. Bende biraz takıntılıyım. Eşin istesin yada istemesin senin kendine saygın olsun önce. Kendin için her zaman bakımlı ol. Konu komşuya akrabaya yapacağın hazırlığı kendin için eşin için yap .. bazıları böyle bekliyor, özen ve özveri..öyle de olmalı bence

Bir kitap okumuştum 'kocacım istersem kölem olurmusum ' du kitabın adı. Kıssadan hisse diyordu ki evde diz izi yapmış eşofmanla gezmeyin. Temizlik için akşama kadar hirpalanip akşam eşinizi ihmal etmeyin. Temizliğe yardımcı birini tutup başkalarına yaptırabilirsiniz ama sizin çocuğunuza ve eşinize vereceğiniz ilgiyi yardımcı veremez. Biryerde birseyler yanlış gitmeye başlamış. Aile terapistinden de yardım alabilirsin

Kaç ay oldu doğum yapalı. 1 seneye gidiyor hepsi. Zayiflatici korse tak karnın incelir. Ben faydasını görmüştüm .

Bebeğim çok yaramaz hiç durmuyo ev işi yemek bide eşimin böyle davranması beni çok bunalttı.kendimi çok yanlız hissediyorummm

Hep özveri kadından bekleniyor.
Erkekte işe yalnız işe gittiğinde değil , eve geldiğinde duş alsın, diş fircalasın. Söyle güzelce giyinip parfüm sürsün sonra karısının karşısına çıksın.
Böylesi evet hak eder dizi çıkmamış pijamayı.

Aynen.
Yada karşılıklı pijamalarla gayet rahat hayat.Bizim ilk işimiz eve gelince ev kostumlerini giymek. Kimse kimseden bişey beklemiyor oh mis : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…