36 yaşına girecek. 30 yaş sendromu bitmis 40 mi başladı acaba bilemiyorum ki... Ama yaşını hiç dert etmez. Zaten göstermiyor da. Fiziki anlamda oldukça iyi durumda (maşallah diyeyim:) )30 yas sendromu mu acaba?
benim abimde böyle
işten eve evden işe gider ne sohbeti var ne muhabbeti ne arkadaşı
ben de üzülüyorum bazen evli 2 çocuğu var
onlarla bile çok sohbeti muhabbeti yok
karakter meselesi yani bence değişmiyor
yengem de çok uğraştı ama değişmiyor
Bazı insanlar yapısı gereği melankoliktir. Mutsuz hisseder genelde. Eşiniz öyle mi.
Ciddi bi sebep yoksa mutsuz olup eşini dostunu üzen insanlara gıcığım ya
Çok teşekkür ediyorum. Eşim de öyle olabilir haklisiniz. Yorumunuz beni çok mutlu etti.Bence biraz sabredin, onu dinleyin, dinlediğinizi belli edin, farklı bişey söylemeyin şimdilik..
Siz de söylüyorsunuz daha dün konuşmuş ilk defa bu konuları.. Biraz izin verin anlatsın.. Ben de ketum biri olduğum için anlıyorum galiba eşinizi.. Kendi adıma zar zor biriyle gerçekten içimdekileri konuşmaya karar verdiğim zaman farklı bir tepki ile karşılaşırsam hemen geri çekiyorum kendimi ve vazgeçiyorum.. Farklı tepki derken olumsuz olmasına gerek yok, tamamen iyiliğime de söylenmiş olabilir ama vazgeçiyorum işte. Daha da önemlisi karşımdaki insandan da vazgeçme eşiğim olabiliyor böyle durumlar.. Tabi herkes bir değil ama anlattığınız kadarıyla eşiniz ile benzer özellikler taşıyorum..
Çok teşekkür ediyorum. Eşim de öyle olabilir haklisiniz. Yorumunuz beni çok mutlu etti.
Benim eşimde aynı kendi dünyasında yaşıyor gibi ama ben alıştım değişmiyor değiştiremezsin canım ailesi bile onu öyle kabul etmiş yapısı öyle diyorlar söylenecek başka söz kalmıyor malesefMerhaba hanımlar.
Eşimle ilgili bazı durumlardan bahsetmek istiyorum.
Çok çok ketum birisidir. Kimseye birşeyini anlatmaz ama yakının aile fertlerinin bütün dertlerini sorunlarını bilir fazlasiyla ilgilenir. (Onun kendisini anlatmaması beni çok üzüyor. Çok yalnız olduğunu hissediyorum ama anlatmıyor)
Hayatı tamamiyle evden ise, işten eve şeklinde. Sık görüştüğü arkadaşı hiç yok. Dost diyebilecegi bir iki kişi var onlarla da aynı şehirde değiliz ve onlarla bile ayda yılda bir görüşür. Ev ve iş disinda yaptığı birşey olmaması onu da üzüyor. Ama asla birşey yapmak istemiyor. Anca oturup TV izliyor
Dün ilk kez bana bir konuda açıldı. Ev kredisi ödüyoruz. Az bir para değil ama gelirimizin 3 de 1 i kadarı oraya gidiyor. Bu konuda kendisini borca bağlanmış gibi hissediyormus. Hiç bir maddi sıkıntı bugüne kada yaşamadık ama ev almak onun çok da istediği birşey değildi. 7 yıl daha ödememiz var. Kendini böyle hissetmesine bir anlam veremiyorum çünkü gezip tozmayi alışveriş filan yapmayı seven biri değil ki. Ev almasaydik o para buhar olup ucardi eminim.
Hayatta en zevk aldığı şey güzel yemek yemek, güzel yemek yapmak, kışlık yiyecek salça vs hazırlıkları. :))
Anlayamıyorum mutsuzluğunu, çözemiyorum esimi. asosyallik mi, aşırı boş bir hayat sürmesi mi, maddi anlamda elinin dar olduğunu düşünmesi mi ( ki cidden darda değiliz.) Ne yapacağımı şaşırdım...
Kaynım eşimin en yakını (ama onada hiç birşeyini anlatmaz, onun herşeyini bilir)kardesine çok guvenir ve o da psikolog acaba onunla mi konuşsam? Herkes eşimin zor biri olduğunu benimle nasıl iyi olduğuna sasirdiklarini söyler. (Başkalarına karsi dedigim dedik biri ama bana genel manada öyle degil)
Çok uzun oldu kusura bakmayın. Goremedigim yerleri belki bana gösterebilirsiniz diye yazdım. Umarım anlaşılır olmuştur.
Siz sosyalleştirseniz ?
Birlikte seyahatler aktiviteler spor vs yapsanız belki acılır olamaz mı ?
Yeni birşey değil ki yapısı böyle demek ki. Kardeşiyle konuşmanız gereken bir durum yok gibi geldi bana.
Ekstra olarak siz birşeyler planlayıp eşinizin de sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz. Size yaptığınız programlarda eşlik ediyorsa geri kalanını olduğu gibi kabul edin.
Hatayda güzel bi tercih o zaman ne diyim :)Spora da gidiyoruz başka aktivitelere de ama konuşmak istemeyen konuşmuyor işte. Gezi derseniz o konuda sorun yaşıyoruz gittiğimiz yerin özel bir yemeği yoksa oraya boşuna gitmişiz sayıyor. Birşey yok burada diyor sürekli. Burnumdan geliyor bazen. Her yıl Antep li olmamamiza rağmen mutlaka gideriz ama çünkü orada yemek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?