eşimin sosyal hesap şifrelerini nasıl isteyebilirim?

sana kapattiriyo ve kendisi aktif kullana biliyo vallahi helal olsun aslan yuregi yemis bu adam.nasil bu kadar rahat olabiliyolar anlamiyorum hem erkegin sosyal hesabini olurmus isten gucten.cokmu yuz goz oluyosunuz adamlada sizi dikkate almiyo

19 yaşında evlendiğim için o kadar pişmanım kii o kadar yorgunum ki. Kaldığımız şehride sokağa çıkma yasağı var o annesiyle başka bir şehirde bende annemlerde köydeyim. Evet bi şeyler karıştırdığınu biliyorum ama Kanıtlayamıyorum ve kanıtladığım gün kessinlikle boşayacam onu. Ama o sürekli beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu bu hayatta ben iki bayana aşığım biri sensin biriside kızım diyor. "Ben senin için değil kendim için bile böyle bi şeyi asla yapamam"diyor babasına söyeldim bazı hareketlerini babası onu takip ediyordu bir ara ama o da bi "şey yok kızım bi şey olsa ilk önce ben onun kafasına bir kurşun sıkarım" diyor.
Bir insan işi kendinden bilir ben buna inanırım. Sosyal medya bu kadar tü kaka ise neden kendi kullanıyor? Bakın şifre önemli değil gerçekten. 5 senedir süren ilişkimde bir kere demedim şifren ne karıştırcam. Sizin konuda beni irite eden kendisi bu kadar rahat kullanabilirken size bu kadar aşırı tepki göstermesi

Öyle kullanıyordum ama yinede kapattı açtıramadım bir kere açacam dedim gece yarısı evi terk etti gidiyorum buralardan dedi abarttı da abarttı:KK43:

kesin bi halt karıştırıyor ki sizin açmanızı istemiyor.
kişi kendinden bilir işi derler.
ben olsam yolardım o adamı. ama siz kendinize profil açmak yerine hala şifre peşindesiniz çok garip.

Back
X