- Konu Sahibi AskKirintisi
-
o millett nedensee hiçç susmuyoo
en iyisimii
elalemm ne derse desinn boşverrrrrrrrrr
ben kendi soyadımı da kullanmak istediğimi eşime söylediğimde çok bozulmuştuhatta aramızda gerginlik oldu bu yüzden, nikah işlemlerini yaparken vazgeçtim:1no2: eşimin zaten yeterince uzun bir soyadı var:bbo: yüreğim tükeniyor söylerken ama yinede aklıma gelince sinirleniyorum! evlenince yeni kimlik kadınların kişilik haklarına saygısızlık gibi geliyor bunu sık sık vurguluyorum!...
kesinlikle sana katılıyorum.bende kendi soyadımı kullanmak istedim ama eşim müsade etmedi ve ben devlette çalışıyorum insanlar beni hala eski soyaismimle çağrıyolar.dediğimde o bana dediki söz vermiştin bana ama şimdi döüyosun soyadını alırsan bende tümsözlerimden vazgeçerim ve kendi soyadını kullanan kadınlar eşlerini çok salllamıyolarmış falan filan.sinirleniyorum ama yapcak bişey yok.gururlada taşırım soyadımı ama kıymeti bilinir inş...
Bukadar sacma birsey duymadim kusura bakma ama ne alaka?!
bence kullanılmamalı. eğer bir çevren yoksa mesela bi dr olursun esnaf olursun şöhret olursun seni tanımakta zorlanan insanlar olur onu önlemek için kullanılabilir. diğer türlü ne gerek varki diye düşünüyorum.
bende istedim ama eşim istemedi bende üstelemedim...hadi soyadı neysede benim anlamadığım kütük değişikliği hiç sevmediğim ve alakam bile olmadığın şehrin adını niye yazıyosunuzki kimliğime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?