Eşimin soyadı

ben kullanmam kendi soyadımı,eşiminkini kullanırım.Niye bilmiyorum.Hiçte düşünmemiştim 2 soy isim kullanır mıyım diye.Eskiden beri böyle olduğu için herhalde.

ben sadece eşimin soyadını kullanıyorum ama kızlık soyadımı kullanmakta isterdim ama ben evlenirken öyle bir yasa yoktu yada vardıda ben bilmiyordum aman sen boşver milleti kaynananı mutlu olmaya bak

bende sadece eşimin soyadını kullanıyorum kendi soyadımıda kullanmak istedim ama inanın ikisi yanyana çok komik olurdu çünkü ikimizin soyadıda hayvan ismi aslan kaplan misali onun için gerek duymadım koymaya:1hug:

eşimin soyadını kullanıyorum kendi soyadımı da kullanmak isterdim ama iki ismim var ve eşimin soyadı çok uzun iki ismim+kendi soyadım+eşimin soyadı destan gibi olacaktı :) o yüzden kendi soyadımı kullanmıyorum

ben evlenirken koyulabiliyordu ama benim kızlık soy ismim çok komik yani her yerde söylediğimde gülünüyor bu sebepten ve benim soy adım 7 harf + kızlık soyadım 7 harf + şimdiki soy adım da 7 harf baya bir uzun olur o yüzden istemedim ama kısa ve güzel bir soy adım olsaydı isterdim kullanmak

eşimde ailesi de dert etmez öyle bir durumu
ben sadece adımda soyadımda fazlaca uzun olacagından tercih etmedim kullanmayı
bu sizin en dogal hakkınız

benim iki ismim var eşimin soyadını kullanıyorum. pek üstünde durmadığım bi konuydu kendi soyadımıda kullanmayı isterdim biraz uzun olurdu ama olsun babamızdan bir miras:CüvCüv:

kullanmayı çok isteriim ama evlendiğim zaman küçüktüm aklıma gelmedi.ama değiştirmek için biraz uğraşmak lazım sanırım..

bende eşimin soyadını kullanıyorum.ilk evlendigimizde ikisinide kullan demişti iş kimlik çıkarmaya gelince cıngar çıkardı onunkini yazdırdım.bu saatten sonra ne yapılabilir yazdırmak zormu tekrar?

bende eşimin soyadını kullanıyorum.ilk evlendigimizde ikisinide kullan demişti iş kimlik çıkarmaya gelince cıngar çıkardı onunkini yazdırdım.bu saatten sonra ne yapılabilir yazdırmak zormu tekrar?

Bir dilekce ile basvuruyorsunuz bagli bulundugunuz nufus memurluguna ve hemen 2 soyisimli nufus kagidinizi aliyorsunuz.

iki isimli olduğum için ne yazık ki kendi soyismimi kullanamıyorum
çok anlamlı bir soyadım vardı ve çok seviyordum
tek ismim olsaydı kesinlikle kızlık soyadımı da kullanırdım

kızlar iki soyisim kullanma ile ilgili bankalarda falan çok sorun çıkıyor diyorlar
Doğru mu bu ?
Gerçi benim soyismim ile müstakbel kocamınki yanyana gelince biraz komik oluyor :)
ama yine de ben kendi soyadımı kullanmak istiyorum :)

bende her ikisini kullaniyorum
beyimde benim kizlik soyadimi kullaniyor:))
yurt disinda öyle erkegede kadinin kizlik soyadini eklerler:))

Konunun şimdi başından okudum da kayınvalidelere ne ya
bu kadar da ayıp artık iyi ki bir oğulları var
Benim bir kişiliğim var sonuçta ben şuanki adım soyadımla seviyorum kendimi

benimde iki soy isim çok uyumsuz ve komik oluyor, ondan eşiminkini kullanıyorum. Ama eşim yine de seçimi bana bıraktı, ben böyle istedim. Komik olmasaydı kesin kullanırdım.

sorun çıkmaz canım niye çıksın.onlarda dikkat etsinler canım dimi işleri bu sen kullan canım bazıları kullanmasınlar diye caydırmak için yok sorun falan çıkıyo diyorlar sen kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…