Eşimin söylediği şey aklımdan çıkmıyor

[/QUOTE]
Herkes de o…ları korumuş anlaşılmaz bir olay evli erkeğe sarkan mesaj atan kadın hiç mi görmediniz de adam işinde gücünde yaşayan kadınları kastetmiş gibi celallendiniz?

Koruma değil de böyle insanlar var cinsiyet farketmez. İş insanın eşinde biter. İsterse kadın kapısında yatsın. Böyle cümle kurması bile yersiz. Kadınlar üstünden ego kasıyor. Kadınlar buna takılmış. Ben öyle anladım.

Sürekli evli bulması da ruh hastası heralde duble metres. Moterize birlik.

Yoo o.. O.. Demesine bir şey dediğim yok da senin eşin bu kadar o.. Nerden tanıyor? Seni destekledim yani bence de eşin bakıyor o kadınlara bu kadar onların farkında olduğuna göre.

Hormon etkisi. Biraz bir şeyler atıştırın. Balık mevsimi geliyor, bebeğe de çok yararlı... Eşiniz yerine hamsi yiyebilirsiniz...

Normal değil mi,öyle bir cümleye tepki gelir yani arkadaşım. O..’yu bilen gören adamların kim olabileceğini zannediyorsunuz? Bir defasında tanıdığın biri böyle benzer bir laf arasında “çok görüyorum o.. tarz kadınları” demişti de anında lafı yapıştırmıştım, “nerde görüyorsun,o zaman sende de bir p…’lik var demek ki” diye.

Bence haklısınız bende detaylara takılırım ve bir çok şeyi detaylar belirler. Sağlıcakla kucağına alın bebisinizi

Yoo adam patronun sevgilisi üzerine açılan konuda konuşurken söylemiş bunu.

Lafını bilmeden konuşmuş eşiniz. Siz de tepki vermişsiniz zaten gayet yeterli. Boşanma vs düşünmeniz gereksiz. Hormonlarınızdan dolayı biraz aklınıza takılmış bu kadar düşünmeyin. Yaparsa öyle bir şey zaten ortaya çıkar. Stres yapıp hamileliğiniz etkilenmesin.

Yoo adam patronun sevgilisi üzerine açılan konuda konuşurken söylemiş bunu.
[/QUOTE]

Tamam o konu da diyorum bende ben bakmıyorum nedense demiş o demiş falan filan herkesi katarak vs yersiz laflar.

bana evet dışarda çok fazla orospu var ama ben nedense hiç ilgilenmiyorum bile bakmıyorum bile dedi .

Bu laftan ben de hoşlanmadım.
Sanki "istesem şak diye birini bulurum ama işte bulmuyorum bak ben yapmıyorum" demek gibi

Eşiniz aynı lafı ederse "Bakmıyor ilgilenmiyorsan dışarıda çok fazla o**** olduğunu nereden biliyorsun???" diye sor.

Boş bulunmuş öyle demiş
Ben de bi açığını yakaladın sandım kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…