- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
kızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı
evt ya işte ben tatlı olanını çok severim geçen komşu tuzlu yapmış çok şükür onu kazasız belasız atlattım bugünüde insanlıktan çıkmadan atlatırım inş
liste işine gelincede senin şu ilk sayfan varya o SAYFADA OLSUNN LİSTE EXCELDE TABLO YAP HERKEZ BİLGİLERNİ YAZSINN MESELA BENkızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı
liste işine gelincede senin şu ilk sayfan varya o SAYFADA OLSUNN LİSTE EXCELDE TABLO YAP HERKEZ BİLGİLERNİ YAZSINN MESELA BEN
DUYFER-2006 ŞİMDİKİ KİLOSU 74 HEDEFLEEDİĞİ KİLO 64 TARİF MAYIS GİBİ
HER HAFTAMESELA CUMA GÜNÜ TARTI GÜNMÜZ OLSUN ŞİMDİKİ KİLO BÖLÜMÜ DEVAMLIO DEĞİŞSİN BENİM FİKRİM BU VARSA BAŞKAFİKİRLERR
liste işine gelincede senin şu ilk sayfan varya o SAYFADA OLSUNN LİSTE EXCELDE TABLO YAP HERKEZ BİLGİLERNİ YAZSINN MESELA BEN
HER HAFTAMESELA CUMA GÜNÜ TARTI GÜNMÜZ OLSUN ŞİMDİKİ KİLO BÖLÜMÜ DEVAMLIO DEĞİŞSİN BENİM FİKRİM BU VARSA BAŞKAFİKİRLERR
bende tatlısını severim...
ama napıyoruz 3 beyazdan uzak duruyoruz... bol salata, günde 2 kase yuğurt veya süt alıyoruz akşam 7 den sonra ağzımıza sudan başka bişey koymuyoruz...tabi diyette ana unsur öğün atlamamak öğün atlamak geçiştirmek en büyük hata...az yiyelim ara öğünlerle takviye yapalım sağlıklı diyet olsun...
resim olayı güzelama herkezi stemeye bnilir o yüzden bunnu isteyenlere bırkalımm hanımlarrben resim konusunuda düşünelim derim ayda bir de resim eklesek çok güzel olur
kızlar p.tesi sendromunaöı kapıldınız dirdesiniz
bende katılşmak istiyorum ama tablonun daha ne olduğunu bile bilmiyorum.kaldıki nasıl yapıldığın hiç bilmiyorum:)
hoşgeldinizzz aramızaa tüm yeni gelenlerr
banada bi ark biberiye yağını tavsiye etti,bi haftada 5 cm incelmiş o akşam yatarken streç sarıyormuş bende onu düşünüyordum canım senin korse dediğin normal bildiğimiz korsemi
Kızlarr dışardan yani excelden olmuyor tablo burda var bi yolu ama ben anlamadımm kadınlar kulüpünde tablo yazdım çıktı bi yolu var ama iki saatitir yapamadım yapan olur şimddien tebriklerr
Kızlarr dışardan yani excelden olmuyor tablo burda var bi yolu ama ben anlamadımm kadınlar kulüpünde tablo yazdım çıktı bi yolu var ama iki saatitir yapamadım yapan olur şimddien tebriklerr
harika bir mücedele bende hırs yaptım görümcem veremiyeceğimden emin mayısda düğünü var görcek vercem bende pko hastasıyım ve boğa burcuyum boğalar yemelerine çok düşkün . bu eliptik bisiketten benimde var ortalama 40-60 dk arası çalışıyorum zaten tek başına diyet olmaz spor şart imkanı olmayan ip atlasın ben eşimin ve kendmin bornozundaki ipleri bağladım atıyorum evde 30'ar setler halinde nefes nefese kalıyorum .zayıflayıp alışveriş yapmak istiyorum birdaha kilo almakmı tövbe görsellği geçtim sağlık açısındanda çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?