Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

kızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı

lastikk çek plates lastiği yadak enli bir lastik lastiğiyere ser dizlerini daya oturur gibi yap dizlerin lastiğe değsin sonra ikiyanlarda çek hem kol hemde göğüs kaslar çalışırr mesela ben 74 kiloyum 90lardan düştüm ister istemez deformasyon oldu kollar sarkttı ama şuan kilolu olmamarahmen ne basen nede göğüs nede kolsorunum var sadece simit ve göbüş

evt ya işte ben tatlı olanını çok severim geçen komşu tuzlu yapmış çok şükür onu kazasız belasız atlattım bugünüde insanlıktan çıkmadan atlatırım inş

bende tatlısını severim...
ama napıyoruz 3 beyazdan uzak duruyoruz... bol salata, günde 2 kase yuğurt veya süt alıyoruz akşam 7 den sonra ağzımıza sudan başka bişey koymuyoruz...tabi diyette ana unsur öğün atlamamak öğün atlamak geçiştirmek en büyük hata...az yiyelim ara öğünlerle takviye yapalım sağlıklı diyet olsun...

herkes burda ama benimde gitme vaktim kızlar kimsenin canı kete falan çekmesin ben hepimiz adına yerim diycem tabi buda çok acımasızca bişe olur onun yerine hepimiz adına koklayıp koklayıp geliyim napıyım

kızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı
liste işine gelincede senin şu ilk sayfan varya o SAYFADA OLSUNN LİSTE EXCELDE TABLO YAP HERKEZ BİLGİLERNİ YAZSINN MESELA BEN
DUYFER-2006 ŞİMDİKİ KİLOSU 74 HEDEFLEEDİĞİ KİLO 64 TARİF MAYIS GİBİ
HER HAFTAMESELA CUMA GÜNÜ TARTI GÜNMÜZ OLSUN ŞİMDİKİ KİLO BÖLÜMÜ DEVAMLIO DEĞİŞSİN BENİM FİKRİM BU VARSA BAŞKAFİKİRLERR

ben resim konusunuda düşünelim derim ayda bir de resim eklesek çok güzel olur

benim kafama yattı...

ama ben tablo hazırlamayı bilmiyomkii

şu üç beyaz varda ömrümü yedi benim babamda zamanında kiloluydu sonra ailede kalp olduğu için ölcem diye korkmaya başladı zayıfladı ama her gün her sofrada insan üç beyaz muhabbeti yapmazki yaaa adam ender saraç modunda her sofrada 3 beyaz muhabbeti

Tmm ozaman be nhazırlkıyorum sana kopyalarıyorum sende ilk sayfaya yapıştırıyorsun ama bebiş olduğu için hemen yapamam 1-2günde yaparım bana özelden mesaj atın bilgileri okey 1-2 bekleyelim herkez glemek isteyenlerr ama devmalı bir görünüp bi,r kaybolmak yok bi amacımız var meyvaları toplayasayak adar birlik edelimm okeyy

Kızlar buaralar cok intwrnete giremedim ama hemen raporumu veriyim buarada gecmisi okudum cok guzel gidiyo herkesin anladigim kadariyla kete deyince bi yutkundum ama su kilolar gidene kadar yurkunmakla yetinicegim kilo oldu 94.dun gerci kahvaltida bayagi bi kacirdim ama bugun hemen toparladim.hadi şimdilik kaçtim kolay gelsin hepimize...

Kızlarr dışardan yani excelden olmuyor tablo burda var bi yolu ama ben anlamadımm kadınlar kulüpünde tablo yazdım çıktı bi yolu var ama iki saatitir yapamadım yapan olur şimddien tebriklerr

kızlar p.tesi sendromunaöı kapıldınız dirdesiniz

bende katılşmak istiyorum ama tablonun daha ne olduğunu bile bilmiyorum.kaldıki nasıl yapıldığın hiç bilmiyorum:)

bende dışardan yapılıp yapıştırılır sandım neyse varmış baktımm kadınlar kulüpünde ama çok saçma sapan anlamadım

hoşgeldinizzz aramızaa tüm yeni gelenlerr

hoşbulduk canım

banada bi ark biberiye yağını tavsiye etti,bi haftada 5 cm incelmiş o akşam yatarken streç sarıyormuş bende onu düşünüyordum canım senin korse dediğin normal bildiğimiz korsemi

ben zamanında kullandım biberiye yağını 1.5 haftada 5-6 cm inceldiğimi hatırlıyorum gerçekten çok etkili
ben spor sırasında kullanırdım yanlız

Kızlarr dışardan yani excelden olmuyor tablo burda var bi yolu ama ben anlamadımm kadınlar kulüpünde tablo yazdım çıktı bi yolu var ama iki saatitir yapamadım yapan olur şimddien tebriklerr

canım ben 2 sene önceki grubun listesini hazırlarım
kk daki tablo gibi değilde
cuma sabah tartılır herkes bildirim yapar bende hazırlardım bir örneğini yaparım istersen fikir olması için:13:

Son düzenleme:

canım liste formatı değişti burda,,artık bende excelden yapıyorum,,yani kk formatını excele uyarlayıp ordan kolayca kiloları ayarlayıp topiğe yapıştıryorum,,istersen listeyi atabilirim sanada
örnek olarak göstereyim aşağıda,,excelde kodlar hazır olcak sadece kilolar yazılcak,,yook gerek yok ben kk dan yaparım diyosan lafım olmazama inan baş edemezsin kodlarla

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Ya varya böyle sizleri böyle okudukça nasıll heves ediyorum bende
Daha önce kilo vermiş bir insan olarak çok zoruma gidiyor tekrar kilolu olmakk
şimdi 3 ncü çocuğumu dünyaya getirdimmm ve 92 den 87 ye indimm burda takılı kaldım daha önce bende ip olarak telefon kaplosuyla atlardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…