Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

çok sağ olya olur tabii

ee harikasınnn iş sevile kaldı alıp bunu ilk sayfaya yapıştırcam ok adar

harikasınn 3 çocuk maşallahh allah bağışlasın ben 2 bebeğimi düşündüğümde daha fazla kilo verip öyle hamile kalcam inş valla 3 çocuk yaptığına göree artık çocuk sayfası kapanmıştır herhalde senin için o yüzden artık hayatından tamamen çıkacak kilolr ben napayım tam kilo vercem tam 2 çouk ama kesinlikle hamile platesine gitcem öylwe dünyaları yemicem ce kilolu resmim gözümün önünde ayırmıcam hayatımda ilkkez kilosorunu yaşıyorum bir daha almak istemiyorumm çok bilinçlendimm o süt yapar bu süt yaparr defteri kapandııı

günaydınn hanımlar bol yağ atığımız iştahımızın kapalı olduğu bir gün diliyorumm

şuan formçayımıiçiyorum aç karnına 45 dk sonra kahvaltı yapcam inş

günaydın azimli arkadaşlarım dün yazdıklarınızı okudum .azminiz ve dayanışmanız karşısında pek bi heveslendim .Allahım hepimizin yardımcısı olsun yakın takipçinizim

günaydın azimli arkadaşlarım dün yazdıklarınızı okudum .azminiz ve dayanışmanız karşısında pek bi heveslendim .Allahım hepimizin yardımcısı olsun yakın takipçinizim

gerçekten isteme çok önemli,hazır olmayanlar p.tesi başlayıp çarşam bitiriyor zaten

yazdıklarım nereye gidecek diye deneme yaptım da :)))

hııııııııııı anladımmm

kilo tablomuzu şimdiki kilolarımızdan başlıcaz dimi.ben diyetisyene gittiğim için onun tartısını baz alıcam evdeki tartımla ikisi değişiklik gösteriyo.d,yetisyenede iki haftada bir gidiyorum nasıl olcak bilemedim şimdi

sizinle beraber bu işi bitirmek isterim ama her zaman yazamam sorun olur

bu iş bitecek yani en azından ben kendi adıma bitireceğim

her cuma tartı günmüz olsun sen senni evdeki tartıdaa üç aşa beş yukarı fikir alamıyormusun

ahhh canim ahhh sorma ben evlendigimde 45 dim sonra 55 felan oldum hadi yakisti hamile kaldim 65 le dogum yaptim oda iyi ay simdi oldum yani enson tartildigimda 78 79 arasi yani ben hamiyeyken bile böyle degildim yaa :84:

ya gerçekten seninkii fecii olmuşşş

slm hanımlar sayfadan ayrılıyorum kendmi konu sahibi gibi hissetmeye başladım sevil arkadaşımıza haksızlıko lmasın kendi sayfamı açtım herkeze çok tşk ederim inşallah herşey gönlünüzce olur kg verirsinizz öptüm hepinizi

Aynı ben bende her pazartesi isveç diyetine başlıyorum ama akşama bozuyorum süreklii

konu sahibi herzaman olmuyoki keşke ayrılmasaydın.sayfan hangisi söylede orayada gelelim en azından

konu sahibi falan çok yazmak az yazmak bana göre önemsiz.ben konu sahibi değilim ama pc açık olduğu sürecede sayfadayımdır hep maksatım zayıflamak birbirimize destek olmak inşallah bu dileğimizide gerçekleştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…