- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
hoşbulduk canım
ben zamanında kullandım biberiye yağını 1.5 haftada 5-6 cm inceldiğimi hatırlıyorum gerçekten çok etkili
ben spor sırasında kullanırdım yanlız
yaaaaaaaaaa harikasın hemen alıyorummm
canım ben 2 sene önceki grubun listesini hazırlarım
kk daki tablo gibi değilde
cuma sabah tartılır herkes bildirim yapar bende hazırlardım bir örneğini yaparım istersen fikir olması için:13:
canım liste formatı değişti burda,,artık bende excelden yapıyorum,,yani kk formatını excele uyarlayıp ordan kolayca kiloları ayarlayıp topiğe yapıştıryorum,,istersen listeyi atabilirim sanada
örnek olarak göstereyim aşağıda,,excelde kodlar hazır olcak sadece kilolar yazılcak,,yook gerek yok ben kk dan yaparım diyosan lafım olmaz ama inan baş edemezsin kodlarla
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 19.900 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Ya varya böyle sizleri böyle okudukça nasıll heves ediyorum bende
Daha önce kilo vermiş bir insan olarak çok zoruma gidiyor tekrar kilolu olmakk
şimdi 3 ncü çocuğumu dünyaya getirdimmm ve 92 den 87 ye indimm burda takılı kaldım daha önce bende ip olarak telefon kaplosuyla atlardımmm
günaydın azimli arkadaşlarım dün yazdıklarınızı okudum .azminiz ve dayanışmanız karşısında pek bi heveslendim .Allahım hepimizin yardımcısı olsun yakın takipçinizim
yazdıklarım nereye gidecek diye deneme yaptım da :)))
sizinle beraber bu işi bitirmek isterim ama her zaman yazamam sorun olur
kilo tablomuzu şimdiki kilolarımızdan başlıcaz dimi.ben diyetisyene gittiğim için onun tartısını baz alıcam evdeki tartımla ikisi değişiklik gösteriyo.d,yetisyenede iki haftada bir gidiyorum nasıl olcak bilemedim şimdi
evdeki tartımla diyetisyenin tartısı bir kilo fark ediyo.ozaman evdeki tartımı baz alırım
ahhh canim ahhh sorma ben evlendigimde 45 dim sonra 55 felan oldum hadi yakisti hamile kaldim 65 le dogum yaptim oda iyi ay simdi oldum yani enson tartildigimda 78 79 arasi yani ben hamiyeyken bile böyle degildim yaa :84:
benımde 3 kılo vermem lazım.pazartesı pazartesı dıye dıye kac ay gectı ustunden.bol bol su ıcıyorum ısten cıkınca eve yuruyerek gıdıyorum gunluk yarım saat oluyor.benım kılom bellı degıl boyum uzun 61 kg sımdı ama ben daha fit bir goruntum olsun dıye 56 57 olmak ıstıyorum.
slm hanımlar sayfadan ayrılıyorum kendmi konu sahibi gibi hissetmeye başladım sevil arkadaşımıza haksızlıko lmasın kendi sayfamı açtım herkeze çok tşk ederim inşallah herşey gönlünüzce olur kg verirsinizz öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?