hoşgeldin.inşallah bu defa hep beraber atacağız fazlalıklarımızı.
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
canım tarif için çok sağol.buğün bende seneye evlenecek kardeşimin düğünü için zayıf daha doğrusu çıtır olup giyeceğim siyah balık model üst kısmı dantel gri şal gri topuklu ayakkabı(bıktıp babet giyip paytak paytak gezmekten bide bileklerim çok kalın çok kötü duruyo) hayellerini kuruyordum ayy çok güzel
slm kizlar bende araniza katilmak istiyorum,suan 81 kilo civarindayim ve 1 senedir diyet spor basla boz derken mahvoldum,ama insallah bu sefer sizinle baslar ve devam ederiz,28 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var.yaz tatiline kadar incecik olmak istiyorum hayalimdeki mkiyafetleri giyip gitmek istiyorum turkiye ye,off yaa hayali bi guzel
merhaba,bin bugün arkadaşlara gittik ama hiç abartmadım.pasta yapmıştı tadına bile bakmadım.pazardan 4 kilo elma aldık.sirke yapıyorum.doğal elma sirkesi yapmak isteyene tarifini verebilirim.
sabah uyandığımda oda sıcaklığındaki bir bardak ılık suyumu içtim.
şimdide iki dilim tam buğday ekmeğinden tost yaptım
bu sabah tartıda ilk defa 66 yı gördüm çok mutluyum:)
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum4 gündür bütün sayfaları okudum
2 sene önce 12 kilo vermiştim kk daki bir grupla buradaki motivasyon destek çok güzel oluyor
ben 30 yaşındayım 82 kiloyum ilk hedefim 68 kilo olmak
kızlar merhaba çok fena hafta sonu hiç dikkat edemedim... yine ne varsa yedim içtim ve tembellik yaptım eşimde yemeyi çok seviyor hafta sonu bir araya geldikmi deymeyin bize çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum...Ama yemeği yediğimde bu duygular hiç aklıma gelmiyor yedikten sonra keşke abartmasaydım diyorum.. Bu nasıl iştir hafta içi işyerinde yeme isteğimi frenliyorum ama bir pazar günü bir haftanın emeğini silip süpürdü... Korkudan sabah tartılmadım yarın tartılıcam ...
canım benden sana bi tavsiye sakın o ürünü kullanmda ben onu rahat bi şekilde kullandım 10 verdim hemen hemen 3-4 ayda ama sonu cok kötü oldu metabolizmamı bozdu ben suan da buakadr kiloluysam sırf onun yzündne bu haldeyim şimdiki aklım olsa hayatta kullanmazdım.cok pişmanım cok...kilo veriyorsun sorun yok ama onu sürekli her gun mutlaka bir öğününde kullanmak zorundasın..kurtulusun yok.bırakırsan verdiğin kilonun 2 katını alırsın.artı aldınmıda o kilon yerleşir hiç vermezsn aynı benim gibi..
merhaba bende varım demek istiyorum ama bu kaçıncı biliyor musunuz? benim tek ihtiyacım olan arkadaşlar, buradasınız devam eder inşallah.....
huu ben geldimm bütün işim bitti temizlik çamaşır hatta sporumu yaptım duşumu aldımm görümcem inceltici jel verdi x le başlayan jelduştan sonra sürdüm masaj yaptım korse giydim şuan böyleferahlatır gibi hisvarr yeşil çayımıda aldımm ocakta yemeğim ohhhhhhhhhh değmeyin keyfimee oğluşumda uyuyor herkez iyimi[/QU
banada bi ark biberiye yağını tavsiye etti,bi haftada 5 cm incelmiş o akşam yatarken streç sarıyormuş bende onu düşünüyordum canım senin korse dediğin normal bildiğimiz korsemi
kızlar merhaba çok fena hafta sonu hiç dikkat edemedim... yine ne varsa yedim içtim ve tembellik yaptım eşimde yemeyi çok seviyor hafta sonu bir araya geldikmi deymeyin bize çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum...Ama yemeği yediğimde bu duygular hiç aklıma gelmiyor yedikten sonra keşke abartmasaydım diyorum.. Bu nasıl iştir hafta içi işyerinde yeme isteğimi frenliyorum ama bir pazar günü bir haftanın emeğini silip süpürdü... Korkudan sabah tartılmadım yarın tartılıcam ...
huu ben geldimm bütün işim bitti temizlik çamaşır hatta sporumu yaptım duşumu aldımm görümcem inceltici jel verdi x le başlayan jelduştan sonra sürdüm masaj yaptım korse giydim şuan böyleferahlatır gibi hisvarr yeşil çayımıda aldımm ocakta yemeğim ohhhhhhhhhh değmeyin keyfimee oğluşumda uyuyor herkez iyimi[/QU
banada bi ark biberiye yağını tavsiye etti,bi haftada 5 cm incelmiş o akşam yatarken streç sarıyormuş bende onu düşünüyordum canım senin korse dediğin normal bildiğimiz korsemi
evet cnm o bildiğimiz korselerden giydim bende biberiye yağınıçok duydum selülitleri yok ediyormuş hemde inceltiyormuş onuda alcam
kontas hiç kendini üzme arada olur kaçamaklar asıl olan artık bi diyet işini senin benimsemiş olmam bende okuldayken çok daha ii gidiyorum ama evde bozuluyo şimdi ark aradı nerdesiniz kete yapıcam diye bende keteye bayılırım bakalım nasıl olcak tabi onlar dal gibi onlar için sorun yok yani
Ayy banada gönder bayılırım keteye içine un helvası kavurur koyar annem, Dünde kayın validem kete benzeri bişey haşhaşlı koşma yapmış ondanda bitane almıştım sabah kahvaltısında yedim...
kızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı
yaa sevil bak canım kete istedi cidden tam diyet zamanı bacım kaldıralım bu hamur işlerini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?