Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

merhaba bende varım demek istiyorum ama bu kaçıncı biliyor musunuz? benim tek ihtiyacım olan arkadaşlar, buradasınız devam eder inşallah.....

kızlar benim bugün işlerim var yarından itibaren düzenli girerim inş.
pazartesi listeyi yazıcaz dediniz diye bugün yazdım ama çıkmam lazım şimdi

kızlar merhaba çok fena hafta sonu hiç dikkat edemedim... yine ne varsa yedim içtim ve tembellik yaptım eşimde yemeyi çok seviyor hafta sonu bir araya geldikmi deymeyin bize çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum...Ama yemeği yediğimde bu duygular hiç aklıma gelmiyor yedikten sonra keşke abartmasaydım diyorum.. Bu nasıl iştir hafta içi işyerinde yeme isteğimi frenliyorum ama bir pazar günü bir haftanın emeğini silip süpürdü... Korkudan sabah tartılmadım yarın tartılıcam ...

kesinlikle en iyi motive olabileceğin yer diye düşünüyorum.. ayrıca sana destek olan... birlikte hareket edebileceğin bir sürü arkadaşın da olacak...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-3329.html

huu ben geldimm bütün işim bitti temizlik çamaşır hatta sporumu yaptım duşumu aldımm görümcem inceltici jel verdi x le başlayan jelduştan sonra sürdüm masaj yaptım korse giydim şuan böyleferahlatır gibi hisvarr yeşil çayımıda aldımm ocakta yemeğim ohhhhhhhhhh değmeyin keyfimee oğluşumda uyuyor herkez iyimi

rica ederim canım ,bence sen istersen çıtırda olursun dalda olursun dediğim gib yeterki steyelim,bende şöyle topukluları giyip 38 beden pantalonum darıcık tuniğim ve belime başlamlı kemerden takmak istiyorummm

allah bağışlasın oğluşunu benmide 1.5 yaşında var ,valla hayal değil gerçeğe çevirmek elimizde

merhaba,bin bugün arkadaşlara gittik ama hiç abartmadım.pasta yapmıştı tadına bile bakmadım.pazardan 4 kilo elma aldık.sirke yapıyorum.doğal elma sirkesi yapmak isteyene tarifini verebilirim.

vayy süpersin alaım tarifi

sabah uyandığımda oda sıcaklığındaki bir bardak ılık suyumu içtim.

şimdide iki dilim tam buğday ekmeğinden tost yaptım

bu sabah tartıda ilk defa 66 yı gördüm çok mutluyum:)

ohh darısı başıma şu 69 görsen o gün heyecandan hastanelik olmasam iyidir

hoşgeldinizzz aramızaa tüm yeni gelenlerr

bence vicdanazabı çekmen iyiye işaretttir emin ol zamanla bunlar azalcak bende eskiden eşimle kahvaltıları abartırdım gevrek boyozzz kalorilerni görünce şok oldumm şimdi tambuğday mısır gevreği yadabol yeşillik kahvaltı yapıyorum ama bende hafta sonu pasta kaçamağı yaptımm bu bizi yıldırmasınn olakaradaa yeterli herzaman olmasın dimi

herkese merhaba kızlar yeni gelenlerede hoş geldiniz dedikten sbnra sabah yediklerim ufak kapek ekmekli bi tost yaptım sonra 1 elma yedim ama 1 saat sonra arkadaşıma ev görmesine gideceğim inşallah çok abartmam bi güzel süslendim püslendim şimdiden zayıflamış gibi havalara giriyorum 98.900 oldum 1 kilo verdim böyle oldum zayıflarsam değmeyin keyfime ama buğün yine diyetisyene gidemedim randevu alamadım ya ee liste işini nasıl yapalım bide bi ark özelden bana msj attı 12 kişilik bi grubu varmış onada katılabilirsiniz dedi ben daha cevap vermedim siz ne dersiniz burdanmı devam edelim onlara mı katılalım

işte bende bu ürünlerden korkuyorum kullanmadım kimseye şöyle oldu böyle oldu diye bişey diyemem ama yinede bende tavsiye etmiyorum

merhaba bende varım demek istiyorum ama bu kaçıncı biliyor musunuz? benim tek ihtiyacım olan arkadaşlar, buradasınız devam eder inşallah.....

hoşgeldin canım kaçıncı olursa olsun ama bu son olsun hepimizin tek isteği bu bu sefer kararlı olalım diğerleri geçti gitti arkadaşım

kontas hiç kendini üzme arada olur kaçamaklar asıl olan artık bi diyet işini senin benimsemiş olmam bende okuldayken çok daha ii gidiyorum ama evde bozuluyo şimdi ark aradı nerdesiniz kete yapıcam diye bende keteye bayılırım bakalım nasıl olcak tabi onlar dal gibi onlar için sorun yok yani

kızlar bu liste işini nasıl yapalım ben birazdan çıkıcam hepimizin denk gelmesini beklersek bu iş uzayacak bugün yapalım belli olsun neyi neyapacağımızı bilelim

Ayy banada gönder bayılırım keteye içine un helvası kavurur koyar annem, Dünde kayın validem kete benzeri bişey haşhaşlı koşma yapmış ondanda bitane almıştım sabah kahvaltısında yedim...

kızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı

yaa sevil bak canım kete istedi cidden tam diyet zamanı bacım kaldıralım bu hamur işlerini....

Ayy banada gönder bayılırım keteye içine un helvası kavurur koyar annem, Dünde kayın validem kete benzeri bişey haşhaşlı koşma yapmış ondanda bitane almıştım sabah kahvaltısında yedim...

evt ya işte ben tatlı olanını çok severim geçen komşu tuzlu yapmış çok şükür onu kazasız belasız atlattım bugünüde insanlıktan çıkmadan atlatırım inş

kızlar bide benim gögüslerde biraz büyük aynı dertten muzdarip olanlar uyguladığınız bi yöntem veya hareket varmı

canım sopa hareketi yapıcan kaslarını sertleştirip sarkmayı önler...omuzuna boyun arkana bir sopa ve iki kolun üstünde günde sabah akşam yüz kere belin sabir sağa vsola dönerek faydası var...Ama ısınmadan sakın deneme önce 5 sonra 10 öyle öyle artır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…