Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

huuhuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldimmm

söyle bi baktımmm ayrı ayrı cevap vermeyimmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaa :)))))))))9
sevil hemen sana yoğurt tarifi veriyorummm güzelimm bakkaldan şişe süt al şişe sütnü kayntmaya gerek yok sadece elin dayanacak kadar ısıt 10 kadar say dayanıyorsa ok olumuştur 1 lt sütten yapacaksan 1 dolu kaşıkyoğurtu ayrı bi kapta ısıttığın sütten biraz al incelt sonra bunu süte yavaşça ekle ve fazla sarsmadan bir kere karıştır sonra iyice sar sarmala işin piüf noktası burda çokiyi sarkı hemencik soğumasın ben genelde sabahtan yapıyorum akşama kadar tutyorum akşam bakıyorum tutmuş hemen dolapa koyuyorum bir gece beklemiş oluyor ertesi gün yiyiorum katkısız doğal inş başarırsın canım

bu arada bur cumur yemek isteyenler çikolata yemek isteyenler şunu denesin malum bizlerde tv karışsında atıştırma isteğivar buna engle olamıyorsanız tuzsuz sarı leblebi yada tuzsuz kabak çekirdeği tabi öyle kase kase değil birere avuç

itok tutmaya yarayan yeşil elma benim en büyük kurtarıım bide ceviz şöyle 2 tane cevizi böyle sanki bir kase eviz varmışgibi çiğniye çiğniye yerseniz oda toktutuyorr bol su içmek de süper çubuk tarçın tatlı isteğini alır çikolata isteği çin baş parmak kadar muz kesin tam muz olmaz kalorsi çok yüksek sonra bunu toz kakoya bulayıp böyle aheste aheste yiyin inanın tatlı istedğini karışılcak

bide kızlar size ne tavsiye ederim biliyormusunuz evde aleti olanlar için öncelikle yemeye engel oalmıyorsanız şunuyapın 30 dk spor yspın ve 30 dk ne kadar kalori haradığınızı görün ve onra bir tane çikolata yada biskuvi alın elinize hemen arkasındaki kalori cetveline bakın 30 dk sporda harcağın kalorinin 2 katından fazlasnı geri alırsın hemde 1 dk bitcek çikolata için benim tatlıyla pek aram yok ben tuzlu şeyleri severim börek gbi internetten bi pizzanın yada pidenin böreğin kalorsine baktıığmda benim spor aletimle 1 tek pide yediğimde 2 saat deliksiz apor yapmam lazım demeki stediğim şey bunu görünce açıkçası vazgeçiyorum tabi arada kaçamak yAPIYORUM O AYRI ama biliyorum o yediğimşey için ne kadar sporyaptıığmı

evde aleti olmayanlar ip atlasın mekik çeksin internetten kaç dk ne kadar kalori yaktıklarını görürler ve aynı şey onlar içinde geçerli olcak bir süre sonra yememeye başlıcaksınız şunu dieksniz ya bunu ersem buk adar yaptıığm spora yazık olcak

neyse inş faydalı bilgi vermişimdir

şimdi gelelim bana hafta sonu canımk ayınvalidem giritmutfağından inciler döktürdü orta seviyede yedim eskiden olsa daha fazla yerdim ama pasta kaçamağım oldu hemde kocaman buda benmi uzun bir süredir yaptıklarımın ödülü olsun ama uzun bir süre kaçamak yapma hakkım yok çünkü 1 haftada 2. kaçamağım oldu yarındanitibaren işi daha bi ciddiye alıyorum çünkü 5 ayi çinde 38 beden balıkmodeli bir abiye giycem giymeyi düşnüyorum demiyorum giycemmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyorummm ben istersem herşeyi yaparımm çünkü neyse çenem düştü yarın görüşürüz kızlarrrrrrrr

herbalife yi ne amaçla kullanıyorsun canım tokmu tutuyor ben böyle şeylerden çok çekiniyorum pek kullanmak istemiyorum sende yeni başlasın sanırım hep beraber kilolarımızı vericeğiz inşallah ve bi daha almadan hayatımıza güzel güzel devam edeceğiz

canım tarif için çok sağol.buğün bende seneye evlenecek kardeşimin düğünü için zayıf daha doğrusu çıtır olup giyeceğim siyah balık model üst kısmı dantel gri şal gri topuklu ayakkabı(bıktıp babet giyip paytak paytak gezmekten bide bileklerim çok kalın çok kötü duruyo) hayellerini kuruyordum ayy çok güzel

Son düzenleme:
slm kizlar bende araniza katilmak istiyorum,suan 81 kilo civarindayim ve 1 senedir diyet spor basla boz derken mahvoldum,ama insallah bu sefer sizinle baslar ve devam ederiz,28 yasindayim ve 3 yasinda bi oglum var.yaz tatiline kadar incecik olmak istiyorum hayalimdeki mkiyafetleri giyip gitmek istiyorum turkiye ye,off yaa hayali bi guzel

hoş geldin arkadaşım inşallah olmak istediğin kiloya biran önce kavuşursun.

merhaba,bin bugün arkadaşlara gittik ama hiç abartmadım.pasta yapmıştı tadına bile bakmadım.pazardan 4 kilo elma aldık.sirke yapıyorum.doğal elma sirkesi yapmak isteyene tarifini verebilirim.

merhaba,bin bugün arkadaşlara gittik ama hiç abartmadım.pasta yapmıştı tadına bile bakmadım.pazardan 4 kilo elma aldık.sirke yapıyorum.doğal elma sirkesi yapmak isteyene tarifini verebilirim.

ben bi yerde tarifini görmüştüm ama baya bir zahmetliydi,bide senin tarifini öğrenmek isterim belki daha pratiktir bende yapmayı çok istiyorum

her an montignac diyeti yapabilirim

:44:

istiyorum istiyorum

sabah uyandığımda oda sıcaklığındaki bir bardak ılık suyumu içtim.

şimdide iki dilim tam buğday ekmeğinden tost yaptım

bu sabah tartıda ilk defa 66 yı gördüm çok mutluyum:)

Ben yine de montignac ı denemek istiyorum.. bi de bu tarz derken hangi tarz demek istedin anlamadım.. şok diyet değil çünkü bu

Ben yine de montignac ı denemek istiyorum.. bi de bu tarz derken hangi tarz demek istedin anlamadım.. şok diyet değil çünkü bu

Montignac diyetinde yenilmesi önerilmeyen besinlerle, klasik bir diyette yenilmesi önerilmeyen besinler hemen hemen aynı. Farklarından biri, besinlerin birbirleriyle karıştırılmaması esası. Örneğin öğlenleri, ekmek yenilmemesi öneriliyor. Sadece salata, et ve sebze yenip; yanında herhangi bir karbonhidrat alınmıyor. Bu bazı bünyeleri ve bazı mideleri zorlayabilir. Mideleri hassas olanlar, mutlaka bir parça ekmek yemek durumunda kalabilirler. Bu açıdan, herkesin uyabileceği bir beslenme düzeni değil. Yine bazı bünyelere ve midelere, aç karnına meyve yemek dokunabilir. Dolayısıyla, kendinizi iyi tanımadan, kesinlikle beslenme biçiminizi değiştirmeyin.

Yakın bir arkadaşım bu diyeti çok sıkı uygulayıp, hiç inemediği kilolara inmişti. Ama bu uzun sürdü mü derseniz, hayır. Öyle ya da böyle verdiği kiloları geri aldı. Bir kere de bana midesinin diyetten sonra hassaslaştığından bahsetmişti. Bakalım bu yazıya ne yorum yazacak, bize daha ayrıntılı tecrübelerinden bahsedebilir.

Denilebilecek tek şey: Hayat boyu devam ettiremeyeceğiniz her türlü beslenme biçiminden uzak durun.

siteden aynen kopyaladım kendi yazım değil..normal hayatta nasıl besleniyosam ben diyetimdede aynen öyle beslenmek istiyorum çünkü ömür boyu ben zayıf kalmak için diyetmi yapmam gerekiyo.dünyaya da bir kere geliceğim için nefsimide zorlamadan sadece yememi azaltarak zayıflamak bana en uygunu.

ama sen öyle mutlu olcaksan karar senin arkadaşım..inşallah monticnalla başarılı olursun

4 kilo elmayı yıkadım.pazarın en doğala yakın,küçük elmalarını aldım.katı meyva sikacağından suyunu çıkarıp 1yemek kaşığı bal ilave ettim.cam şişelere koyup,ağzını tülbent benzeri hava geçiren birşeyle kapattım.8 hafta bekletip tülbentten geçirip kavanozlara koyup dolaba kaldırdım.şimdi içiyorum .sabahları ve yatmadan önce 1büyük su bardağına 1 yemek kaşığı ekleyerek.dün yine yaptım ki,önceki bitene yenisi hazır olsun.

canım benden sana bi tavsiye sakın o ürünü kullanmda ben onu rahat bi şekilde kullandım 10 verdim hemen hemen 3-4 ayda ama sonu cok kötü oldu metabolizmamı bozdu ben suan da buakadr kiloluysam sırf onun yzündne bu haldeyim şimdiki aklım olsa hayatta kullanmazdım.cok pişmanım cok...kilo veriyorsun sorun yok ama onu sürekli her gun mutlaka bir öğününde kullanmak zorundasın..kurtulusun yok.bırakırsan verdiğin kilonun 2 katını alırsın.artı aldınmıda o kilon yerleşir hiç vermezsn aynı benim gibi..

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 4 gündür bütün sayfaları okudum

2 sene önce 12 kilo vermiştim kk daki bir grupla buradaki motivasyon destek çok güzel oluyor

ben 30 yaşındayım 82 kiloyum ilk hedefim 68 kilo olmak

hoşgeldin.inşallah bu defa hep beraber atacağız fazlalıklarımızı.

inşallah bakalım

yapıcam bakalım.. o olana kadar markete talim..

e şu listeyi de yapalım madem cuma yarışması gibi..

tabi kim üstlenir onu bilemem

her hafta tartılıp bildirelim bizde.. herkes hergün bi önceki günün menüsünü toplu halde yazsın.. hem örnek menülerimiz olur böylece elimizde..

yapalım mı büle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…