Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

meraba bende nisan ayında nişanlıcam.80 kıloyum nişana kadar 65 veya 70 olmam lazım boyum uzun oldugu için fazla sırıtmıyor kılom ama yınede vermek ıstıyorum oturunca bi kat göbeğim çıkıyor resmen düğünümde eylülde olucak 40 bedenle gelinlik gıymek ıstıyorum.şuanki bedenim 44 bende arkadasn olabılırım bu süreçte

sevil, vazmı geçtin zayıflamaktan.ne güzel kararlıydın ne oldu.uğramıyorsun .ben devam etmek istiyorum.kilolarımızda yakın zaten.sen kararlı ol.gerisi gelir.artık vazgeçme bence bunu kendine yapma.

Eskiden kilolarimla benimde basim dertteydi.Bir ara herballife gibi sacmaliklarin icinede girmistim.Sakin inanmayin oyle para tuzaklarini.Paranizin yanisira sagliginizdan olursunuz..

eskiden kilolarimla benimde basim dertteydi.bir ara herballife gibi sacmaliklarin icinede girmistim.sakin inanmayin oyle para tuzaklarini.paranizin yanisira sagliginizdan olursunuz..

aynen katılıyorum canım sana.ben kullandım güzel sonuc aldım ama suanda bütün metebolizmamı alt üst etti....keske kullanmasaydım diyorum evlenmeden önce kullandım ozamanlar kilom yoktu esasında salaklık ettim.bende kızlar itiraf ediyorum abur cubur kacırmadım ama ekmeksiz yemeklerden kacırdım ....bazen sinirlerim bozuluyor nasıl vericem diyorum...vücuduma bakıyorum moralim alt üüst oluyor...sonra beynimde bi şimişek cakıyor birini görüyorum hemen vazgeciyorum devam edicem diyorum..1 haftadır cayımda sekeride bıraktım artık....kullanmıyorum dun bi tabak dolu dolu enginar yemeği bir dilim ekmekle salata yedim....ama bugun niyetliyim.gece biraz fazla kacırdım gibi oldu .bi düşündüm yediklerimi pek bişey yok esasında....galiba ark miğdem küçülmüş...buna cok sevindim....inş. Bu ayarda gidderim...

merhaba bende sizinle zayıflamak istiyorum hepinizin olduğu gibi benimde baya zayıflama girişimim oldu evlendiğimde 68 kiloydum çokda fazla görünmüyodu çünkü kilo alınca eşit alıyordum 70 ile hamile kalıp 96 kilo ile doğum yaptım 26 kilo aldım hamileliğimde doğumun ardından 88 e düştüm bi süre böyle devam ettim sonra diyet yaptım 74 e düştüm ama şimdi yine aldım 77,5 kiloyum ve yaza kadar 63 e düşmek istiyorum umarım başarabilirim kilo verirken bana en çok elma çayı ve oklava ile yaptığım sırt hareketleri yardımcı oldu

Ben varım, hem de sonuna kadar. Ben de çok kilo aldım. Üniversiteye gidiyorum, ders çalışmaktan ve iş yerinde oturmaktan balon gibi şiştim. 1.75 boyundayım tam 80 kilo oldum. Benimde manita konuşup duruyor ama görecek o. Artık karar verdim zayıflamaya. Çıtı pıtı olcam. Tam 57 kilo olmayı planlıyorum. Seninle bu yola varım. Pes eder beni yalnız bırakırsan herkesin içinde söylüyorum ki ümüğünü sıkarım :)

Çok rahat kilo verebiliyorum aslında. 3 gün boyunca protein diyeti yaptım 3 kilo verdim. Ama benim tek sorunum iradesizlik! Sıkılıyorum hemen. Pes ediyorum.
Temmuz'da evleneceğim. Her gün ev, mobilya, eşya bakıyorum. Ama bir türlü gelinlik bakamıyorum. Çünkü 90 kiloyum!
İstediğim gelinlikse öyle güzel ki. Hadi korseyle göbeği sıktırdık, bacaklar zaten görünmüyor. Kollar bıngıl bıngıl görünsün hadi, nazarı olsun diyelim ama gelinliği çıkarıp, normal hale dönmek? Tam bi kabus!

Beraber rejim yapacağımız, birbirimize sonsuz destek verebileceğimiz ve o 38 ya da 40 beden gelinliğe girebileceğimiz arkadaşlar gelin destek olalım.
Gerekirse İstanbul içinde olanlarla yüzyüze buluşalım. Kilo vereni tebrik ederken, veremeyeni ezelim. Veremeyen derken de kaçamak yapıp, pes edip de kilo veremeyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yani ben kimseyi ezemem ama siz beni ezin. Rahat kilo verebildiğim halde diyete sadık kalmadığım için ezin beni valla bak.

Hayır işin kötüsü "hırs" denen şeyin zerresi yok bende.

Halbuki o kadar çok istiyorum ki kilo verebilmeyi. "Birilerine" kendimi kabul ettirmem lazım. Sırf şişman olduğum için beni istemeyen insanlar var. Çünkü şişman insanı kötü, aptal, bencil insan olarak görebilen beyin yoksunu "insan"cıklar var. Anlatsam roman olur. Hüğ.

Eğer isterseniz, MSN verebilirim. Hem sürekli konuşursak, amacımızdan da sapmamış oluruz. :)

Allah yardımcımız olsun. Kilo problemi yüzünden içimizde kalan bütün ukdeler, üzüntüler yok olsun.
Amin.

Seni kilon yüzünden yargılıyor, farklı bir insan gibi davranıyorlarsa o insanlarla ilişkini kesmelisin.
Bu arada evlenecekmişsin, Allah tamamını erdirsin. Çok mutlu ol inşallah :)
Ben İzmir'de oturuyorum ama seninle kilo verme maratonuna varım. Farkımızı görebilmek için buluşma şansımız olmasa da wepcam açarız artık napalım :) Özelden ulaşabilirsin bana :)

Ah canım benim öyle güzel söyledin ki.
Ama Allah için hiçbir arkadaşımdan, yakınımdan kilomla alakalı bi aşağılanma görmedim.
Anlatırım özelden. :)
Gazamız mübarek olsun.
Allah hepinizi mutlu etsin, beni de içine katsın. :)

Amin, inşallah :)
Artık bizimde çıtı pıtı olma zamanımız gelmişti zaten :)

Amin amiiin! :)
Sana özelden MSN verecektim ama yapamadım. 100 mesajım olmadığı için izin vermediler. Böhüğ!

off bende artık çok sıkıldım kilomdan olayı sürekli birilerinin söz sahibi olmasından eşimden yana bi şikayetim yok ara sıra takılsada bu konuda beni hiç kırmıyor 77,5 kiloyum ve 60 lara düşmek istiyorumm bugün baya iyi geçti sabah 1 dilim peynir 2 dilim domates küçücük ekmek öğlen çorba salata akşama ne olacak bakalım

meraba sevil benim adımda sevil sana önerilerim olucak googleden tuğba özay fıtness aç ve sonuna kadar izle ve uygula bunu haftada üç gün yap , ayriyeten sabah kahvaltıdan sonra zencefil çayı akşam yemeğinden sonrada yeşil çay iç , imkanın varsa günde yarım saat yürü dışarı çıkamıyorsan evde ip atla atıyorum bugün 15 defa ip atladıysan yarın 25 defa hergün biraz çoğalt faydasını görmeye başlayacaksın zor değil sadece biraz kararlılık birazda irade:)kolay gelsin canım...

sevil, vazmı geçtin zayıflamaktan.ne güzel kararlıydın ne oldu.uğramıyorsun .ben devam etmek istiyorum.kilolarımızda yakın zaten.sen kararlı ol.gerisi gelir.artık vazgeçme bence bunu kendine yapma.

fat1hhh canım konuştuğumuz gibi ben vazgeçmedim asla öyle bi niyetim yok bugün sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta 2 zeytin yedim öğlen az bi ekmekle peynir şekersiz çay ve akşam 1haşlanmış tavuk baget 3 kaşık bulgur pilavı salata şimdide yeşil çay içicem biberiye hyağı aldım onuda erinmeden 1 hafta sürsem süper olcak sen kaç kiloydun canım ve kaç kilo olmak istiyorsun

canım tavsiyen için sağol ben normalde spor salonuna gidiyorum ama okuduğum şehirde şimdi ara tatildeyiz o yüzden 3 hafta ara verdim evde yapmaktanda hiç hoşlanmıyorum ama birşeyller yapmaya çalışıyorum şu okul başlasada spora gitsem ya yeşil çayıda normalini pek sevmedim bakalım portakallı yeşil çay aldım şimdi onu içicem

tamam ben vazgeçersem sende ümüğümü sıkarsın sen neyapıyosun yenimi karar verdin spora diyetisyene falan gidiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…