Cnm benim hiç üzülme artık şuan yapman gereken sadece karar vermek.Bak bende 23 yaşındayım ve bu haziranda düğünüm var hayırlısıyla ve malesef bende 98 kiloydum ta ki 3 gün öncesine kadar.hep daha var veririm kilo vs deyip geçiştiriyordum.dediğin gibi insanların şöle diyet varmış böle bi merkez varmış şu diyetisyene git şunu yap diye akıl vermeleri canımdan bezdirdi gerçten gördüklerinde kilo mu aldın biraz demeleri yok mu bide...Milletin kilosu başkasını niye bukadar ilgilendirir hiç anlamam yeterince hassas bi konu zaten.Neyse uzun lafın kısası daha 23 yaşında aynaya bakmaktan mutsuz evden bile dışarı çıkmak istemeyen biri haline dönüştüm hep başlayıp amaan daha var diyip bozdum diyetimi hep daha var veririm nasılsa diyip kendimi kandırıyordum 6 aydır.Taki geçen gün annemin bir arkadaşı bize gelene kadar.İşte yaza düğün var artık vs diye konular açıldı.Dedim işte gelinliği giymem için mutlaka 38 bedene düşmem lazım diyete başlıycam hayatta bir kez giyiliyo ve çok güzel olmak istiyorum.Ve gelen cevap aynen şydu verirsin inşallah tabi ama illa vericem diye kendini şartlama sonra düğün zamanı geldiğinde mutsuz olursun :S kadın bildiğin bana hadi ordan şişko nasıl vericeksin okadar kiloyu dedi içinden.Bu suratıma tokat gibi çarptı ve o an diyetimin ilk dakikasıydı ne hissettiğimi tahmin edersin.ertesi sabah hemen spora başladım aklıma geldikçe koşu bandına biniyorum arada kondüsyon bisikletine biniyorum ve az yiyiyorum şuan 96 kiloya indim bile hemde daha 3.günden.Düğüne kadar çok fazla kimseyle görüşmem ztn ve o gün herkes görücek bakalım inşallahnasıl bir gelin olduğumu yani eğer istersen hazirana kadar bu yolda birlikte birbirimize destek olabiliriz.
eskiden kilolarimla benimde basim dertteydi.bir ara herballife gibi sacmaliklarin icinede girmistim.sakin inanmayin oyle para tuzaklarini.paranizin yanisira sagliginizdan olursunuz..
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
Seni kilon yüzünden yargılıyor, farklı bir insan gibi davranıyorlarsa o insanlarla ilişkini kesmelisin.Çok rahat kilo verebiliyorum aslında. 3 gün boyunca protein diyeti yaptım 3 kilo verdim. Ama benim tek sorunum iradesizlik! Sıkılıyorum hemen.Pes ediyorum.
Temmuz'da evleneceğim. Her gün ev, mobilya, eşya bakıyorum. Ama bir türlü gelinlik bakamıyorum. Çünkü 90 kiloyum!
İstediğim gelinlikse öyle güzel ki.Hadi korseyle göbeği sıktırdık, bacaklar zaten görünmüyor. Kollar bıngıl bıngıl görünsün hadi, nazarı olsun diyelim ama gelinliği çıkarıp, normal hale dönmek? Tam bi kabus!
Beraber rejim yapacağımız, birbirimize sonsuz destek verebileceğimiz ve o 38 ya da 40 beden gelinliğe girebileceğimiz arkadaşlar gelin destek olalım.
Gerekirse İstanbul içinde olanlarla yüzyüze buluşalım. Kilo vereni tebrik ederken, veremeyeni ezelim.Veremeyen derken de kaçamak yapıp, pes edip de kilo veremeyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yani ben kimseyi ezemem ama siz beni ezin. Rahat kilo verebildiğim halde diyete sadık kalmadığım için ezin beni valla bak.
Hayır işin kötüsü "hırs" denen şeyin zerresi yok bende.
Halbuki o kadar çok istiyorum ki kilo verebilmeyi. "Birilerine" kendimi kabul ettirmem lazım. Sırf şişman olduğum için beni istemeyen insanlar var. Çünkü şişman insanı kötü, aptal, bencil insan olarak görebilen beyin yoksunu "insan"cıklar var. Anlatsam roman olur. Hüğ.
Eğer isterseniz, MSN verebilirim. Hem sürekli konuşursak, amacımızdan da sapmamış oluruz. :)
Allah yardımcımız olsun. Kilo problemi yüzünden içimizde kalan bütün ukdeler, üzüntüler yok olsun.
Amin.
Seni kilon yüzünden yargılıyor, farklı bir insan gibi davranıyorlarsa o insanlarla ilişkini kesmelisin.
Bu arada evlenecekmişsin, Allah tamamını erdirsin. Çok mutlu ol inşallah :)
Ben İzmir'de oturuyorum ama seninle kilo verme maratonuna varım. Farkımızı görebilmek için buluşma şansımız olmasa da wepcam açarız artık napalım :) Özelden ulaşabilirsin bana :)
Ah canım benim öyle güzel söyledin ki.
Ama Allah için hiçbir arkadaşımdan, yakınımdan kilomla alakalı bi aşağılanma görmedim.
Anlatırım özelden. :)
Gazamız mübarek olsun.
Allah hepinizi mutlu etsin, beni de içine katsın. :)
off bende artık çok sıkıldım kilomdan olayı sürekli birilerinin söz sahibi olmasından eşimden yana bi şikayetim yok ara sıra takılsada bu konuda beni hiç kırmıyor 77,5 kiloyum ve 60 lara düşmek istiyorumm bugün baya iyi geçti sabah 1 dilim peynir 2 dilim domates küçücük ekmek öğlen çorba salata akşama ne olacak bakalımÇok rahat kilo verebiliyorum aslında. 3 gün boyunca protein diyeti yaptım 3 kilo verdim. Ama benim tek sorunum iradesizlik! Sıkılıyorum hemen.Pes ediyorum.
Temmuz'da evleneceğim. Her gün ev, mobilya, eşya bakıyorum. Ama bir türlü gelinlik bakamıyorum. Çünkü 90 kiloyum!
İstediğim gelinlikse öyle güzel ki.Hadi korseyle göbeği sıktırdık, bacaklar zaten görünmüyor. Kollar bıngıl bıngıl görünsün hadi, nazarı olsun diyelim ama gelinliği çıkarıp, normal hale dönmek? Tam bi kabus!
Beraber rejim yapacağımız, birbirimize sonsuz destek verebileceğimiz ve o 38 ya da 40 beden gelinliğe girebileceğimiz arkadaşlar gelin destek olalım.
Gerekirse İstanbul içinde olanlarla yüzyüze buluşalım. Kilo vereni tebrik ederken, veremeyeni ezelim.Veremeyen derken de kaçamak yapıp, pes edip de kilo veremeyen arkadaşlardan bahsediyorum. Yani ben kimseyi ezemem ama siz beni ezin. Rahat kilo verebildiğim halde diyete sadık kalmadığım için ezin beni valla bak.
Hayır işin kötüsü "hırs" denen şeyin zerresi yok bende.
Halbuki o kadar çok istiyorum ki kilo verebilmeyi. "Birilerine" kendimi kabul ettirmem lazım. Sırf şişman olduğum için beni istemeyen insanlar var. Çünkü şişman insanı kötü, aptal, bencil insan olarak görebilen beyin yoksunu "insan"cıklar var. Anlatsam roman olur. Hüğ.
Eğer isterseniz, MSN verebilirim. Hem sürekli konuşursak, amacımızdan da sapmamış oluruz. :)
Allah yardımcımız olsun. Kilo problemi yüzünden içimizde kalan bütün ukdeler, üzüntüler yok olsun.
Amin.
Amin amiiin! :)
Sana özelden MSN verecektim ama yapamadım. 100 mesajım olmadığı için izin vermediler. Böhüğ!
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
sevil, vazmı geçtin zayıflamaktan.ne güzel kararlıydın ne oldu.uğramıyorsun .ben devam etmek istiyorum.kilolarımızda yakın zaten.sen kararlı ol.gerisi gelir.artık vazgeçme bence bunu kendine yapma.
meraba sevil benim adımda sevil sana önerilerim olucak googleden tuğba özay fıtness aç ve sonuna kadar izle ve uygula bunu haftada üç gün yap , ayriyeten sabah kahvaltıdan sonra zencefil çayı akşam yemeğinden sonrada yeşil çay iç , imkanın varsa günde yarım saat yürü dışarı çıkamıyorsan evde ip atla atıyorum bugün 15 defa ip atladıysan yarın 25 defa hergün biraz çoğalt faydasını görmeye başlayacaksın zor değil sadece biraz kararlılık birazda irade:)kolay gelsin canım...
Ben varım, hem de sonuna kadar. Ben de çok kilo aldım. Üniversiteye gidiyorum, ders çalışmaktan ve iş yerinde oturmaktan balon gibi şiştim. 1.75 boyundayım tam 80 kilo oldum. Benimde manita konuşup duruyor ama görecek o. Artık karar verdim zayıflamaya. Çıtı pıtı olcam. Tam 57 kilo olmayı planlıyorum. Seninle bu yola varım. Pes eder beni yalnız bırakırsan herkesin içinde söylüyorum ki ümüğünü sıkarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?