Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

canım arkadaşım aynı durumdayız benim eşim ve ailesi de beni çok eziyor bu konuda ben 2 haftadır diyetteyim 96 ile başladım şimdi 89 oldum seve seve seninle paylaşırım derdini ben de aynı durumdayım maalesef (

slm aynı derttenız ben de senınle aynı seylerı yasıyorum suanda __uzulme verırız kılolarımızı moralını yuksek tut ben yen dogum yapmama ragmen esım 100 kılo oldu o gobk ne dıyo alay edıyo esımın cevresı falan bırısı gorunce yınemı hamılesın dıyo hadı gel baslayalım

Canım maşallah :)

Vermeye başlamışsın ya, gerisi de gelir inşallah. Eğer zahmet olmazsa 2 haftadır nasıl beslendiğini açıklayabilir misin? Bende çıkış yolu aramaktayım (( Ruhum yorgun artık bu konudan, daha 26 yaşındayım şu bulunduğum kiloya bakın. Çok üzülüyorum ama ne fayda ...

canım ya bende sizin gibiydim kim görse hamilemisin diye soruyodu ama artık bu kilolara dur dedim üç ay önce 81 kiloydum şimdi 71 kiloyum tam 10 kilo verdim nasılmı karatay diyetine başladım ekmeği ve pilavı tamamen kestim herşeyden yedim ama az şimdi hedefim 60 kilo olmak inşallah olucam

Merhaba arkadaşlar,
Ben 58 kilodan 51 kiloya 2 ayda düştüm.Size bazı bilgiler vermek istedim.Kilo vermek ile sağlıklı kilo vermek arsındaki fark kilo verdikten sonra vücudun aldığı haldir.Bazıları vardır kilo vermiştir ancak biz gördüğümüzde "çökmüş" tabiri kullanırız.Bunun sebebi ise kilo vereyim derken kasları eritmesidir ve bu sarkmalara yol açar.
bundan dolayı protein bazlı bir diyet yapmak her zaman en idealidir.Ancak burdaki sorun ise bu tür diyetlerin pek de kolay olmadığı.Ben öncelikle size bu tür diyetleri öneririm.
Eğer bu zor gelir ise benim yaptığım gibi gıda takviyesi kullanarak da sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.
Ben kilo verdikten sonra daha az kalorili besleniyorum.Protein almaya önem veriyorum ve önceye göre daha aktif bir yaşam sürmeye çalışıyorum.Bu şekilde kilomu koruyorum.
Sağlıklı günler...

ben normalde çok zor kilo verenlerdenim, harfi harfine diyet yapınca da sıkılıyorum..

o yüzden günde yaklaşık bir saat tempolu yürüyüş ve yediklerime dikkat etmeyi tercih ettim belli bir diyet listesi uygulamadım.
5 haftadır diyetteyim 80 kilo ile başladım şu an 75 kiloyum

o yüzden hiç sıkmayın kendinizi, istikrar ve kararlılık önemli ilk hedefim 60 kilo olmak ama 50 lere düşmek istiyorum aslında.. insan zayıfladıkça gençleşiyor, güzelleşiyor.
bu özgüvenden mahrum bırakmayalım kendimizi

BENDE size katılmak istiyorum. 1 sene önce doğum yaptım hala 10 kilo fazlam var hiçbir kıyafetim üzerime olmuyo olsada yakışmadığını hissediyorum. sürekli üzerime uzun bişeyler giymem gerekiyo p.p örtsün diye. yaz aylarından bu yana 10 kilo verdim ben sadece ne yiyorsam yarısını yedim.ama artık bu yönteme vücudum alıştı ve kilo veremiyorum. tavsiyelerinizi paylaşın lütfennnn

poppy seninle aynı kilodayız ben 65 olsam yeter bana

ben de geldim kizlar hazirana kadar benim de kilo vermem lazim türkiyeye gitcem umarim her sey yolunda gider.. bitte canim ben de en az 65e kadar kilo vermek istiyorum bekarlik halimi özledim...

selam, benimde kilo vermem lazım ve gerçekten nasıl yapıcağımı hiç bilmiyorum. ne başkası nede kendim, kendimi gaza getiremiyor. istiyorum ve öle istemekle kalıyorum yaza kadar kilo versem ne kadar güzel olur ama sadece bi hayal.. uzun zamandır sileri takip ediyorum, biribirinize verdiğin,iz desteği gördüm.. belki bende de işe yarar.. yrn dan itibaren bende kilo vermek için çaba göstermeye başlayacağım.. sabahları kalkıp spor yapmayı planlıyorum, ekmek ve tatlı yok.. başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum, nasıl verecem onu hiç bilmiyorum, umarım banda bi omuz atarsınız :)) herkese iyi pazarlar...

maşallah 2 haftada 7 kg muverdin nasıl başardınbizleb de paylaşırmısın canım bende 85 kg yum benim eşimde hergün dalga geçiyor sen zayıflamassın deyip sülaleside konuşmaya başladı sanki onlar taşıyor beni sırtında

Eşin ve ailesi ne hakla dalga geciyo ya sen bilerek boyle degilsn anlayissiz olasinlar bi zahmet.. bu arada boy1.60kilo 66 cok mu sence?

benim eşim de benimle alay ederdi.sürekli göbeğimdeki katları sayardı.ben de ona inat mart ayında yediklerime dikkat etmeye başladım ve 65 kilo ile başladığım maratonda ramazan bayramı itibari ile 58-59 kilo oldum.boyum 160.
cuma günü başladığım dukan diyeti ile hedefim 52-50 inşallah.gelin beraber yapalım.

selam kizlar bende forumda yeniyim bende diyetteyim konusucak paylasabilicek arakdaslar ariyorum kendime

Son düzenleme:
ben de geldim kizlar hazirana kadar benim de kilo vermem lazim türkiyeye gitcem umarim her sey yolunda gider.. bitte canim ben de en az 65e kadar kilo vermek istiyorum bekarlik halimi özledim...

selam bende yeni uye oldum foruma bende 85 kiloydum yaklasik 4 haftadir diyetteyim ve su an 78 kilodayim esim imalarda bulunuyo buda beni cok uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…