evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
canım arkadaşım aynı durumdayız benim eşim ve ailesi de beni çok eziyor bu konuda ben 2 haftadır diyetteyim 96 ile başladım şimdi 89 oldum seve seve seninle paylaşırım derdini ben de aynı durumdayım maalesef(
ben normalde çok zor kilo verenlerdenim, harfi harfine diyet yapınca da sıkılıyorum..
o yüzden günde yaklaşık bir saat tempolu yürüyüş ve yediklerime dikkat etmeyi tercih ettim belli bir diyet listesi uygulamadım.
5 haftadır diyetteyim 80 kilo ile başladım şu an 75 kiloyum
o yüzden hiç sıkmayın kendinizi, istikrar ve kararlılık önemli ilk hedefim 60 kilo olmak ama 50 lere düşmek istiyorum aslında.. insan zayıfladıkça gençleşiyor, güzelleşiyor.
bu özgüvenden mahrum bırakmayalım kendimizi
poppy seninle aynı kilodayız ben 65 olsam yeter bana
canım arkadaşım aynı durumdayız benim eşim ve ailesi de beni çok eziyor bu konuda ben 2 haftadır diyetteyim 96 ile başladım şimdi 89 oldum seve seve seninle paylaşırım derdini ben de aynı durumdayım maalesef(
maşallah 2 haftada 7 kg muverdin nasıl başardınbizleb de paylaşırmısın canım bende 85 kg yum benim eşimde hergün dalga geçiyor sen zayıflamassın deyip sülaleside konuşmaya başladı sanki onlar taşıyor beni sırtında
Eşin ve ailesi ne hakla dalga geciyo ya sen bilerek boyle degilsn anlayissiz olasinlar bi zahmet.. bu arada boy1.60kilo 66 cok mu sence?
hayır çok değil keşke bende o kg larda olsam gayet ii he herkes ister50 55 ama olmuyor işte
ben de geldim kizlar hazirana kadar benim de kilo vermem lazim türkiyeye gitcem umarim her sey yolunda gider.. bitte canim ben de en az 65e kadar kilo vermek istiyorum bekarlik halimi özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?