Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

Buarada hem kendimizi hem birbirimizi motive edicek diyetle kilo vermeyle ilgili şeyleride paylaşalım birbirimizle hem sohbet olur hemde daha bilinçlenmiş oluruz.Mesela beni en çok motive eden şey düşünsenize ay göbeğim çıkmış orası bol olan yok kalçam var orayı kapıyım demeden askıda beğendiğimiz herşeyin üzerimizdede çok güzel durucağı bir alışverişe çıkıcağımız günlerde olucak inşallah.Hiçbir fazlalığı kapamak zorunda olmadan her istediğini beğendiğini giyebilmek çok güzel bi his olsa gerek

benım en cok ıstedıgım sey tezgahtarın bu sıze bol gelır 38 bedenını vereyım demesı olacak galıba bıde esımın arkamda dort donmesı...

işte bende onu dicektim aslında düzen olsa tablo filan yapsak teşvik etsek hazır olmayanları

benım en cok ıstedıgım sey tezgahtarın bu sıze bol gelır 38 bedenını vereyım demesı olacak galıba bıde esımın arkamda dort donmesı...

ahh ben 40 bedene razıyımm tabi şimdilik boyuma göre ideal kilom 57 ama ben şimdilik 64 razıyımm

bu arada sporuu yaptım 37 dk eliptik çalıştım orta seviyede 201 kalori attım 5 dk twist (doğru yazıp yazmadığımı bilmiyorum) 100 kere ip atladım tabi 30 setler halinde 100 yarım mekik çektim yaklaşık 60 dk mı aldı yeşilçay içeceğim şimdi eskiden spor eziyet gibiydi şimdi yapmadımmı vizdan azabı çekiyorumm

Son düzenleme:
bende sporu ypmadıgım zaman bosluk hıssedıyorum...hayatım senın boy uzun anladıgım kadarıyla ben 160 ım ondan 38 beden dedım

cnm seni gerçekten kutluyorum ya maşallahın var ciddiyim 37 dkk eliptik nası çalıştın ben 10 dkkda pert oluyorum bide üstüne ip atlamışsın mekik çekmişsin.Sen bu tempoyla hazirana fln kalmadan kolayca vericeksin gibi duruyo.Benim bünyem yarısını bile kaldırmaz yaptıklarının
tugkay2000

azıcık azmedersek oda olucak canım.heralde 100 çikolataya bedel bir haz olucaktır o lafı duymak

bende sporu ypmadıgım zaman bosluk hıssedıyorum...hayatım senın boy uzun anladıgım kadarıyla ben 160 ım ondan 38 beden dedım

yok yok uzun değilim 1.67 boyum sadece küçük hedefler koyuyorumm

istersek herşşeyi yaparız kızlar yeterki siteyelim

evettt yeşil çaydan sonra 2 tane ceviz 1 y.elma yedim şidi kendi yaptığım yoğurta biraz nane serptim yiyorum bugünlük bu kadar yatmadan rezene yada form çayı içerim eşim dışarda arkadaşıyla yicek belki banadapaket ettirir o yüzden hafif yedim getirmezse meyva yerim

valla sanki sayfa benim bütün gün ben konuştummm:))

ben çok açlık midemde yanma hissediyorum o yüzden diyet yapamıyorum ama en kısa zamanda yapmak istiyorum

bende de aynı sorun var canım en basta ben ekmeğimden fedakarlık ettimm..cokmu ekmek yiyordum asla ekmekle pek aram yok ama önce onu firenledim...

Kızlar ben kiraz sapı cayı aldım onu içiyorum gunde 2 sefer....benim beynim bu kiloları veremem üzerine calıısyor....sinrilerim bozuluyor..cunku bi ark yazısını okudum 1 senede 15 kg verdim gibi bişey yazmıs tamda benim okadar kilo vermem lazım alllahım nasıl olur diye düşünüyorum..kızlar birde birazdan bulursam size bi egzersiz aletleri yapımının adresini vericem bu kurallara aykırımı bilmiyorum direk kopyalasam olurmu?evde olan bayanlar sadece sabah akşam 15 dk ayırması yeterliymiş.ben inanıyorum 3 haftada farkediliyormus...

Ben ara öğünleri uygulayamıyorum asıl.öğle ve akşam yemeğine bi yükleniyorum eee ara öğünlerde tok oldugum için ohh yeme özlem acıkmadın diyorum..sonra bi aclık bastırıyor hemen dadan ara öğünlere
evlenmeden önce kızlar herbalife (yanlıs yazmadım inş. Ismni)kullandım kullanmaz olaydım 49 kadar düştüm 58den..aman allah korusun ozamandan aklımda kaldı.cıtır leblebi varya ondan yiyin cok cok acıktıgınızda soya kaplı oldugu için size zararı yokmus...birde ara öğünlerde yoğurt yemeği düşündüğünüzde mutlaka içine bol bol acı koyun...

Arkadaslar lütfen zayıflamak için yediklerimizide yazalım ben ne yiyecgiimi sasııyorum....mesela bugunde bi tabak ıspanak iki kasık yoğurt iki dilim ekmek ama içi yok...marul yapragı...sizce nasıl cokmu????

kızlar hepinize teker teker başarılar diliyorummmmmm ve birbirimizin desteğiyle başaracağımızdan % 100 eminim ama size şunu söylemek istiyorum ne olursunuz yemeğinizi bir kere de kısmayınnn bir kere de vermeyin kilolarınızı çünkü ben onu yaptımmm ve gerçekten hep 2 katı geri aldım biliyorum bu lafı çok duydunuz ve artık bu halinizden çıkmak istiyorsunuz bir an evvel ince görmek istiyorsunuz kendinizi benim gibi ama lütfen yavaş yavaş ilerleyin geçmiş sayfaları tam okumadım ama bir kaç arkadaşın yediklerini gördümmm sadece meyveyle yoğurtla öğün geçmez kızlarrr lütfen yemek yiyin ben diyetisyene gittim 1 aydır uyguladığım listem var isterseniz sizinle paylaşa bilirim çok bilindik bir liste aslında ama gün içerisinde almanız gerekenler ölçüleriyleee veriliyorrr

evet kızlar tekrar toparlamam gerekirse
sabah tam buğdaylı mısırgevreği yedim yakaşık 150-200 kalori
ara öğün unuttum bugün
öğlen 2 kaşık bugurlu bol yeşillllikli çakma kısır tuzsuz
60 dk spor
100 yarım mekik
yeşilçay
2 adet ceviz
yeşil elma-65 kalori
küçük kase ev yoğurtu naneli
ve bugün az oldu ama 1.5 su
kaçamaklarım
2 tane kaymaklı biskuvi 40 dan 80 kalori
3 kaşık oğluma yedirirken muhalebi yedim
böyle kızlar

ee bu kadarda olsun dicem ama olmasınn eskiye göre buda iyi

bende bi markanın kiraz saplısını içiyorum çok güzel tadı sabah aç karnına içiyorum genelde
bence yediklerin gayet iyi dereotunuda tavsiye ederim tv karşısında oyaanmak isteyenler tuzsuz sarı leblebi yesin tabi aşırıya kaçmadan çok güze oyalıyor bi cips p.mısır yerine masum

kiraz sapını hiç duymamıştım zayıflatmayamı yardımcı oluyo aç karnınamı içiliyo aktarlarda satılıyomu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…