Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

kilo vermekte zorananlar şunu düşünün bende 44-42 bedenim bi 38 bedenin giydiği güzellkte şeyler yok
heryerde büyük beden yok olan yerdede zevkli şeyler yok
herşeyden önce bel boyun dizağrıları çok oluyor
çabuk terliyorsunuz çabuk yoruluyorsunuz

hayatımda ilkkez bu kiloarı gördüm dolabımda giyecek 2 parça giysim var inadınaalmıyorum yeni, çünkü 44 beden giysiistemiyorum bu kilalarıvereceğime inanıyorum mayısa kadar 64 oğluun doğum günü 11 haziran o güne kadar 62 ila 60 olmak istiyorum(

sabah aç karna elma sirkeli syuyum
1 dilim kepekli ekmek
eltim acı yapmış 2 çatal ondan
az peynir
2 ısırıkta helvam
vede açık az şekerli çay
arada bitki çayı içtim 5 bi arada

öğlen ıspanak yemeği içinde çok az kıyma
2 tanede salatalık turşusu
greyfut ve portakal suyu ev yapımı
vede bol bol su
ara yine bitki çayı
yersem bi tane elma yerim

akşam
1 kase mercimek çorbası içicem
yanınada herhalde salata yada yeşillik yıkarım
başkada bişi yeme çünkü yarın bakalım benim baskül ne dicek inşallah almamışımdır

herşeyden önce karar vermeisin ciddi bir şekide ben kararverdiğim gün evdeki herşeyi sidim süpürdüm evde hamur işi tatı vs yok ilk günlerzorlandım benimde oğlum var şimdi evde birsürü abur cubur olmasınarahmen yemiyorumm biiyorum onu yersem benim 1 saatik sporumlaeş değer bu arada müahit oldukça ip atla orta seviyede ip atlama dakikada 10 kalori

oh maşallah ehehe... ya ben de forma girmek için motive olamıyodum ama, buzdolabına çok çirkin selilütli formsuz bir resmimi astım. çok işe yaradı

gercekten mi hahaha harikasın ben hiç fotograf cekilmiyorum bile sinirlerim bozuluyr ii cözüm...
ekmek,tuz la aram yok ama sorun yemek yemeği sevmemden kaynaklanıyor.sadece tek sıkıntım dedğim gibi akşam yemeğim alsında onda da sorun yok sonrasında alısmısım birseyler atıstırma ekmek felan değil kasım cerez vs cikolata gibi ondan dayanamıyorum sorun bu ::):):):):
zayıflayan arkadaslarım ne olur yardım edin..

bende günlük süt alıyorum yapıyorum hem bebeğim hem biz yiyoruzz

oh maşallah ehehe... ya ben de forma girmek için motive olamıyodum ama, buzdolabına çok çirkin selilütli formsuz bir resmimi astım. çok işe yaradı

oda iyimişşş benimde dolabımdda 36-38 bedeb giysilerim var onlar teşvik ediyorr

hadi kızlar zayıflamaya yardımcı neler yapıyorsunuz bide ben her gün yarım mekik çekiyorum göbeğim indi ölçülerimi almıştım 7 cm incelmişim

yaa kizlar ben asla öyle diyet listesi ile calisamiyorum gecenlerde cok sevdigim bir yazarin evlilik üzerine bir yazisini okudum cok ilgimi cekti onu deniyorum faydasinida gördüm gibi sanki oda kilolarindan böyle kurtulmus ..
insan kendi söyledigine inaniyor yani sen ne dersen beyin onu kabul ediyor
ben cok yiyorum dersen beyin onu kabul ediyor ve uyguluyor
kendine bir liste yapiyorsun kendinde düzeltmek istedigin seyleri olumsuz cümle kullanmiyorsun cok yemek yemiyorum gibi , gelecek zaman kullanmiyorsun sabirli olacagim gibi ,yani öyleyim diyorsun iste size bir kac örnek :

sabirliyim
sakinim
kendimi kontrol ediyorum
az yemek yiyorum
doyuyorum
zayifliyorum

bu listeyi kendinize göre daha cogalta bilirsiniz
bu listeyi bir kagida yazin ama abartmayinda yapabileceginiz seyler olucak bunu hergün 20 dk ka sesli tekrar ediyorsunuz gün icindede akliniza geldikce icinizden ve 40 gün boyunca devam ediyorsunuz
Ben yeni basladim faydasini gördümmü evet gercekden az yer oldum ama henüz tartilmadim daha yeni hastalandim ve ben hastalanamadan önce cok sisiyorum 1 2 kilo fark ediyo yanilmamak icin tartilmadim ..
umarim anlata bildim sorunuz varsa yanitlamaya calisirim kizlaaaaaarrrrr hadi insalllah yazariz burdan citir oldum citirrrr diye :13:

hımm kilo vermek adına her yolu denerimmm

benimki söyle olur
az ye
sinirlenme
karışma
takma
boşver

ben anlamıyorum evlendiğimde 53 kg du 3 yılda 64 oldum doğuma 90 girdim nasıl böye bi hata yaptım anlamıyorum bir daha asla böye hata yapmam aslında yine kg verirdim aman bu süt yapar şu süt yapar diyee ye babam yee 83 kg kadım dikkat etmemle 75 düştüm şimdi 74 şu 6 rakamları bi görsem ama balkaybağın dediği gibi görsem değil görcem

Allah iyiligini versin emiii ay hakketten hic uymadi bu isim :86: :90:

bak görüyon dimi ne dikkatimi çekti ahh bennn
iştahım kesilsin diye burda gezinirkenn sen kalk balkaymak rumuz koy bide üstüne zayıflmak istee

ahhh canim ahhh sorma ben evlendigimde 45 dim sonra 55 felan oldum hadi yakisti hamile kaldim 65 le dogum yaptim oda iyi ay simdi oldum yani enson tartildigimda 78 79 arasi yani ben hamiyeyken bile böyle degildim yaa :84:

ahhh canim ahhh sorma ben evlendigimde 45 dim sonra 55 felan oldum hadi yakisti hamile kaldim 65 le dogum yaptim oda iyi ay simdi oldum yani enson tartildigimda 78 79 arasi yani ben hamiyeyken bile böyle degildim yaa :84:

ne yapmışsın sen doğuma girdiğin kilodan bile fazla neyse hiç bir şey için geç değil vercezz bu kiloları önemli olan kontrollu olmak ama sen önce isimden başla kereviz filan koy rumuzuu

ben çok açlık midemde yanma hissediyorum o yüzden diyet yapamıyorum ama en kısa zamanda yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…