- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
kızlar yazdıklarınızı soluksuz okudum harikasınız bende de acaba siiznki kadar hedef olabilirmi bazen tak ediyorum kalıyorum.evliyim 1,65 74 üm..zayıflamak istiyorum spor yapma sansım yok benzinlikte calısıyorum.bana önere bilceiğiniz birşeyler varmı?
bende sabah ve öğle yemeklerimde sıkıntı cekmiyor beni asıl vuran akşam eve girdikten sonraki tepkilerim herseye saldırasım geliyor kendimi motive edemiyorum bir iki gundur eski alıskanlıklarımdan kısmaya calıısyrum kendimi ama dun akşam bi patlama yasadım...eve bi gttim bir ikigun önce börek yapmısstım 2 tane ondan yedim tuzlu simit vardı onuda yedim 4 tane akşam baska bişey yemedim..öylece ütü yaptım..uykum gelkdi işim gelmemişti henuz aklıma hep yemek geliyor vurdum kafayı yattım...sonra 11 de gelmiş ona yemek hazırlıcam.neyse onunla oturup yemedim ama soğuk soğuk ıspanak yemeğim vardı sen onu ayakta götür ben :)
eee tabi yedikten sonra aklım basıma geldi...tüh dedim kendi kendime dövündüm ama ne care olan oldu...ne olur arkadaslar banada yardımcı olunn...cocugum yok hamile kalmak istiyorum ama kilo vermem lazım..eşim bişey demiyor sadece sağlığın için elindne geleni yapalım hayatım diyoo.üzülüyorum o bile benim bukadar arkamdayken ben niye beceremiiorum diye..
oh maşallahehehe... ya ben de forma girmek için motive olamıyodum ama, buzdolabına çok çirkin selilütli formsuz bir resmimi astım. çok işe yaradı
tatlım zaten kendi yaptığın yoğurdu yemek çok çok çok daha faydalı.
dışardaki yoğurtlar tamamen labratuvar ürünü.
benim müstakbel kayınvalidem ne paket süt alır ne paket yoğurt. sütü köylülerden alır. kaynatır sonra da yoğurt yapar. görümüncemin bebeği var ona da kesinlikle paket süt içirilmez. paket yoğurt yedirilmez.
oh maşallahehehe... ya ben de forma girmek için motive olamıyodum ama, buzdolabına çok çirkin selilütli formsuz bir resmimi astım. çok işe yaradı
yaa kizlar ben asla öyle diyet listesi ile calisamiyorum gecenlerde cok sevdigim bir yazarin evlilik üzerine bir yazisini okudum cok ilgimi cekti onu deniyorum faydasinida gördüm gibi sanki oda kilolarindan böyle kurtulmus ..
insan kendi söyledigine inaniyor yani sen ne dersen beyin onu kabul ediyor
ben cok yiyorum dersen beyin onu kabul ediyor ve uyguluyor
kendine bir liste yapiyorsun kendinde düzeltmek istedigin seyleri olumsuz cümle kullanmiyorsun cok yemek yemiyorum gibi , gelecek zaman kullanmiyorsun sabirli olacagim gibi ,yani öyleyim diyorsun iste size bir kac örnek :
sabirliyim
sakinim
kendimi kontrol ediyorum
az yemek yiyorum
doyuyorum
zayifliyorum
bu listeyi kendinize göre daha cogalta bilirsiniz
bu listeyi bir kagida yazin ama abartmayinda yapabileceginiz seyler olucak bunu hergün 20 dk ka sesli tekrar ediyorsunuz gün icindede akliniza geldikce icinizden ve 40 gün boyunca devam ediyorsunuz
Ben yeni basladim faydasini gördümmü evet gercekden az yer oldum ama henüz tartilmadim daha yeni hastalandim ve ben hastalanamadan önce cok sisiyorum 1 2 kilo fark ediyo yanilmamak icin tartilmadim ..
umarim anlata bildim sorunuz varsa yanitlamaya calisirim kizlaaaaaarrrrr hadi insalllah yazariz burdan citir oldum citirrrr diye :13:
hımm kilo vermek adına her yolu denerimmm
benimki söyle olur
az ye
sinirlenme
karışma
takma
boşver
duyfer cim olumlu ve simdiki zamanda olmali cümleler yani
az yiyorum
sakinim ( sinirlenme degil )
üzülmüyorum
bosveriyorum ....
hım tamam canımm
bu arada ismin iştah açıcı:)) çok severim balkaymağı
Allah iyiligini versin emiiiay hakketten hic uymadi bu isim :86: :90:
ahhh canim ahhh sorma ben evlendigimde 45 dim sonra 55 felan oldum hadi yakisti hamile kaldim 65 le dogum yaptim oda iyi ay simdi oldum yani enson tartildigimda 78 79 arasi yani ben hamiyeyken bile böyle degildim yaa :84:
ne yapmışsın sen doğuma girdiğin kilodan bile fazla neyse hiç bir şey için geç değil vercezz bu kiloları önemli olan kontrollu olmak ama sen önce isimden başla kereviz filan koy rumuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?