- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
merhaba arkadaşım yanlış anlama ama masa başında memurum o yüzden spor yapma imkanım yok bence biraz mazaret sen eğer bu kilolardan kurtulmak istiyorsan ki bence iste başaracağına eminim ben gezinirken biryerde okudum kk de kadın erken kalkıyormuş uykusundan fedakarlık yapıyormuş spor yapıyormuş internetten hareketlere baakrak bile yapabilirsin ip atlaya bilirsin işten eve döndüğünde belki çok yoruluyorsun haklısında ama zafere giden yolda buna değmezmi arkadaşım istersen gece 12 den onra bile yapabilirsin yeterki istee bir süre sonraa alışkanlık hale geleek yaptığın emeğin meyvalarnı topladığında daha bi aşkla yapcan bene karar ver azmet daha gençsin
birde çocuk istiyorsan zayıfla zaten doğuma kadarda kilo alcan düşün birde tabi allah bilir ama kilo hamile kalmaya engel oluşturabilir tabi herkez için geçerli değil bu karar ver iyi düşün bence birşeyler yapmaya başla
haziran 2010 doğumlu oğlum adı kuzey hala daha emziriyorum ama daha bilinçliyim su içiyorum sadece su ve dengeli beslenmek yeterli tabi bunu çok geç anladım .dediğine katılıyorum beyinde bitiyor yoksa p.tesi diyete başlayan çarşamba bozan çokkişi var bende bir çok kere tamam dedim ama bozdum gerçekten istemek gerekiyor mesela dünkü yaptığımı affedemiyorum neden yedimki ben onları tama yine yeseydim ama bugün yeseydim ısıtıp neyse buda bana ders olsun
yok bahaneden değil burada sabah hava -11 derece oluyor.. öğlen 0 dereceye yükseliyor ve güneş gidince yine -10 derece oluyor.. ben aslında yürümeyi çok seven ve çok alışkın bi insanım.. Van Erciş'te konteynerda yaşıyorum. tabi zafere giden yolda herşeye değer ama sabah 6buçukta kalkıyorum 12de bişey yapmam mümkün değil zaten.. konteynerde alan da yok 21 metrekare sadece.. dediğim gibi ancak hafta sonu yürüyüş yapabilirim. bunu yapmaya çalışıcam.. diyet planımda sabah kahvaltı (yumurta zeytin ekmek.. inşallah buz dolabı verirlerse peynir almaya da başlayacağız.. onun dışında sadece haftasonu peynir alıyoruz günlük kullanım kadar).. öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa onu yiyorum..çorba çıkarsa çorba+yemek yiyorum, eskiden ekmek de yerdim dün bıraktım öğlen ekmek yemeyi.. akşamları da eşimden dolayı hiçbir şey yiyemiyorum.. sadece iki üç yudum ekmek ile kahvaltılık, çorba ya da salata serbest bir de meyve serbest o ka.. aralarda 2-3 tane bisküvi yiyebiliyorum tuzlu ya da tatlı.. böyle benim günüm.. tabi bundan 15 gün öncesine kadar memleketteydik.. depremzede olduğumuz için ve ilk 2-3 gün bişey yemediğimiz için 2 ay boyunca bizi besili hayvan gibi beslediler
ilk hedefim 95 i görmek 15-20 kilo civarı vermem lazım.. 4 ay verdim kendime ayda 4-5 kilodan..
hayırlısı artık
haziran 2010 doğumlu oğlum adı kuzey hala daha emziriyorum ama daha bilinçliyim su içiyorum sadece su ve dengeli beslenmek yeterli tabi bunu çok geç anladım .dediğine katılıyorum beyinde bitiyor yoksa p.tesi diyete başlayan çarşamba bozan çokkişi var bende bir çok kere tamam dedim ama bozdum gerçekten istemek gerekiyor mesela dünkü yaptığımı affedemiyorum neden yedimki ben onları tama yine yeseydim ama bugün yeseydim ısıtıp neyse buda bana ders olsun
bende dün akşam saat onda iki tane un kurabiyesiyle ama baya bi şekerli vede cevizli yanındada bol şekerli sahlep içtim normalde hiç yapmadığım bişeydir ama eşim isteyince bende kendimi tutamadım ama yedikten sonrası tabi başlıyo pişmalıklar.dün yatağıma girince bile okadar dert olduki yediklerim bende uyumadan önce yemin ettim ve bir hafta boyunca ağzıma şekerli hiçbişey koymıcam diye cezalandırdım kendimi yani.yoksa bu ara tatlıyı abartmaya başladım gibi böyle kendimi frenlemeyi başarıcam inşallah..
geçmiş olsun imseval arkadaşım Rabbim yardımcınız olsun inşallah
öncelikle çok geçmiş olsun ALLAHIM sizleir korusun,Tabi burdan konuşmak kolay dimi:)) ama güzel demişsin hafta sonraları yapmanhiç yapmamandan daha iyidir dimi arkadaşım bak bu masum güzel kokulu bisküvilerde bile oertalama 30ila 40 kalori var ana şunu diyim ben 50 kalori için 10 dk bisiklet çeviriyorum buda püf noktası eğer imkanın var ve oyalanmak sitiyorsan diyet bisküvi al yada tuzsız sarı leblebi yeşil elma bunları atıştır aralarda peynir konusuna gelince aslında en doğrusu azar azar almak ama ben inanıyoryum sen 95 de görürsün 70de o kapasite var sende
geçmiş olsun imseval arkadaşım Rabbim yardımcınız olsun inşallah
yaptıklarımız kötü ama bunun pişmanlığını yaşamak iyi yolda olduğumuzu gösterir dimi bize zayıflayasaya kadar böyle şeyler haram ne zaaömn zayıflıcaz o zaman yicez tabi arkasından spor formumuzu korumamız için
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. Allah hepimizi beterinden korusun..
atıştırmalıklarımı değiştirmem gerekiyor evet.. bunları eve götüreyim de o zaman akşam misafirlere yedireyim
ben de kendime leblebi alırım beyaz[/QU
aminn canım
bu arda beyaz leblebi olayına cısssssssssssssss diyorum tusuz leblemi olcak oda sarı olcak ha diyorsan yokya oakdar değil senbilirsin ama tuz ödem yapıyor boşuna ekstra şiş durma canım
ama canım ben spor yapamıyorum hiç kızım çok korkuyo ağlamaya başlıyo dizlerime sarılarak ağlamaya başlıyo.kızım öğlen uykusunda yapmak istiyorum ama ozamanda mutfağa girip yemek yapmaya başladığım için vaktim kalmıyo
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. Allah hepimizi beterinden korusun..
atıştırmalıklarımı değiştirmem gerekiyor evet.. bunları eve götüreyim de o zaman akşam misafirlere yedireyim
ben de kendime leblebi alırım beyaz[/QU
aminn canım
bu arda beyaz leblebi olayına cısssssssssssssss diyorum tusuz leblemi olcak oda sarı olcak ha diyorsan yokya oakdar değil senbilirsin ama tuz ödem yapıyor boşuna ekstra şiş durma canım
beyaz leblebi tuzlu muydu ki ya :26:
baya baya unutmuşum ben çerezleri o zamantuzsuz kalmış aklımda.. sarı leblebiyi çok da sevmem ama tok tutuyor napalım katlanacağız
ip atla canım sesizce mekik çek ben 7 cm incelmişim mekik sayesinde bende iğrenç göbek var şuan göbek deliğimin çevresi 97 cm 104.5 dan indi valla sporla daha iyi olur hemde deformasyon olmaz çünkü zayıflıyorsun ve ciddi kilolar ister istemez sarkık olur sıkı durmaz mesela oklavıyı al bi sağa bi sola çevir yanlarıni ,çin benim bel kavisim çıktı aylar sonraa çok şükür lastikle kol çalışıyorum tuzluklar için bunu ped şişşerlerledeypabilirsin ben günde 60 dk spora ayırılıyorum mutlaka oğlumöğle uykusundan aklktığında yapıyorum o keloğlan pepe izlerlen bitiriyorum sporu ortalama 300-400 kalori atıyorum
ip atla canım sesizce mekik çek ben 7 cm incelmişim mekik sayesinde bende iğrenç göbek var şuan göbek deliğimin çevresi 97 cm 104.5 dan indi valla sporla daha iyi olur hemde deformasyon olmaz çünkü zayıflıyorsun ve ciddi kilolar ister istemez sarkık olur sıkı durmaz mesela oklavıyı al bi sağa bi sola çevir yanlarıni ,çin benim bel kavisim çıktı aylar sonraa çok şükür lastikle kol çalışıyorum tuzluklar için bunu ped şişşerlerledeypabilirsin ben günde 60 dk spora ayırılıyorum mutlaka oğlumöğle uykusundan aklktığında yapıyorum o keloğlan pepe izlerlen bitiriyorum sporu ortalama 300-400 kalori atıyorum
beyaz leblebi tuzlu muydu ki ya :26:
baya baya unutmuşum ben çerezleri o zamantuzsuz kalmış aklımda.. sarı leblebiyi çok da sevmem ama tok tutuyor napalım katlanacağız
bende sevmezdim ama alıştım şimdi çok keyif veiryor bak tavsiyelerim
sarı tuzsuz leblemi tabi aşırıya kaçmadan (tv karşısında atıştırmayı engelliyor cips yerine çekirdek yerine oyalanmak için)
yeşil elmaa (kalorisi düşük tok tutar iyi bir ara öğün)
yoğurt içine acı eklee ( yoğurt yağp yakımında yardımcı ) tavsiyem ev yoğurtu yada marketten y.yağlı
yeşil çay (yağ yakımında birebir) her spordan sonra mutlaka içerim
aslında mekik çekebilirim evde.. :44: tv de yok boş boş oturuyorum zati
bak ben günde yarım 100 ila 200 ttane yarım mekik çekiyorum 30 ar setler halinde tavsiyem karın gücünle yap yoksa belin ağrır şimdi çok basit geliyor bana ilk günlerde zorlandın karnınıiçine çekerek mekik çek bide makas hareketi var alt karın kasları için sırt sütü yatıyorsun üst bedenin hafif kaldırıyorsun eller yanda bacakları önce masa bozuşyonuna getiriip aonra makas hareketi yapıyorsun ben 10 ar setler halinde yapıyorum hatta 30 yarım mekik 2-3 saniye dinlenip 10 makas yapıyorum ilk günde zorlama yavaş yavaş arttır göbek güzel eriyor 7 cm eridim ben ama hergün yapıyorum 1.5 -2 haftada farkı görcen birde sen masa başında çalışıyorsunya karnınu hep içine çek karınk asını böylece çalıştırırsın ben o kadar alıştımmıki uykumda bile içime çekiyorum hep aklında o denli yani
yorumlarınızı okudum arkadaslar.hepinizin cok güzel önerileri var bir arkadasımız kenetlenelim demiş ne yaptıgımız anı anına yazlaım demiş cok memnun oldum katılıyorumda bu söyleyişe...
bende sizler gibi zayıflmak artı bebk sahibi almak istiyorum..benim yasaklarım var zaten...mercimek corbası tarhana corbası portakal mandalina greyfurt cikolata biküvi cesitleri..bunnları 1 aydır asla agzıma koymuyorum..ödem var ayaklarımda bunu atmam için yasaklar bunlar.kilo vermek için diyetimin 3 gunu biraz zor gecti bu üçgün.....ama dun kayınvalidemdeydim.he birde balık yasağım var.oda balık yapmıs yanına bol salata ve beyaz lahana salatası artı lahana sarması sadece bir dilim ekmek,salata ve sarmadan3-4 tane yedim ...tatlı desen sofrada 3 cesitti kendime inanamadım bir tane bile almadım .. yemekten kalktım.cok rahattım....kendimi kuş gibi hissettim cay içtim 2 bardak üzerine.sekersiz...ve kiraz sapı cayıı bir bardak akşamı öyle kapattm..memnun kaldım kendimden bugun sbahta bir bardak cay yine sekersiz.bir tane börek yedim.....bu saat oldu ara öğün felan yapmadım yaptıgım yanlıs ama mecburdum..benim oldugum yer biraz şehir dısı.ve düşünün markette calıısyorum...çikolatalar önümde buram buram bana bakıyor.elimi bile sürmüyorum.öğle yemeğine tavuklu kereviz makarna var oda yasaklarımın arasında :) yoğurtla öğümü geciştiricem......inş. sonuc alırız arkadaşlar.lütfen arkadaslarım bi cözüm bulaılım ve birlik olalım...hep beraber ilerleyelim konumuzda....
birde ben elmanın yanında cıtır leblebi tavsşye ediyorum .herhangi bi skaıncası yok.deneyin derin aldım geldim öğleden sonra ara öğüünümde elma cok acıkır gbi olursam cıtır leblebi yicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?