arkadaşım sen nasıl şok diyet yaptın bende vermek istiyorum gerçekten bıktım artık 85 kiloyum istedigim hiç bişeyi giyemiyorum yaptıgın şok diyeti bi yazarmısın acaba bende yapabilirmiyim
kiraz sapını hiç duymamıştım zayıflatmayamı yardımcı oluyo aç karnınamı içiliyo aktarlarda satılıyomu arkadaşlar
Kızlar herkese günaydınnsabah tartıda 95.2 yi gördüm çok mutluyum.şimdi bir bardak su içip eliptik kondüsyon bisikletine binicem.hadi bakalım bol bol kalori yakıcağımız bir gün olur inşallahh hepimiz içinn
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
ahh benn ahh nefsimmm gerçi uzun bir süredir hiç kaçamak yapmıyordumm dün eşim arkadaşıyla yemeğe çıktı paket yaptırmış bende bunu tahmin ederek akşam birşey yemedim biraz yerin gersini yarın yerim dedim sıcak sıcak getirmiş birtane aldım devamı geldiii ve kalorisi birtanede 500-ila 550 arası ve ben o şeyden 2 tane yedim hemde nefes almadan büyük bir olasıkla1200 kalori aldım ayranla birlikte bir de gün bayı yediklerimle almam gereken 2300 kaloriyi almış oldum üzüldüğüm bunu akşam 9 da yemem aslında öğlen olsa üzülmezdim ama akşam 9 da löp yağ b,r şekilde midemde bugün cezalıyım tüm gün ekmeksiz çorba içeceğim vicdan azabı çekiyorum çok pişmanımmm:18:
sevil ismine kadar aynı ben yaşadıkların ama bana laf vuran tek insan kocam.. ima bile etmiyor artık pat pat söylüyor.. ben 110 kilo civarındayım şu sıralar tartım olmadığı için net bişey diyemicem.. benim spor yapma imkanım bu kış şartlarında yok.. masa başında memurum işten çıktığımda hava kararıyor ve buz kesiyor.. sadece hafta sonları öğlen sıcağında yürüyüş yapabileceğim o kadar o da kar yağana kadar.. şu sıralar kahvaltı+öğlen+meyve şeklinde besleniyorum.. bazen akşamları domates ve zeytin yediğim de oluyor.. üç gün falan oldu işte bu şekilde besleneli.. inşallah ben de en azından 95den aşağı düşmek istiyorum.. daha önce bu sitede cuma yarışmasına (başka bi nickle) 90 üstü grubuna katıldım.. 95 e kadar düşmüştüm 110dan.. şimdi tekrar düşmek istiyorum.. galiba eşim çocuk istiyorçünkü bu konuda hiç bu kadar hırçınlaşmamıştı ben de buraya yazarım bazı bazı artık
ne yediğini merak ettim
Kıymalı kaşarlı pide:))))
sadece çorba içmen işe yarayabilir belki bugün.. Hazır çorba içersen kalorisi falan belli en azından daha iyi olur senin için.. Domates ve sebze çorbasını öneririm
yok hazır çorbada yağ ve tuz var o yüzden bugünkü menümü değiştirdim evde doğru dü<zgün sebzede kalmadıı bende salataa tarzı beslencem salata yoğurt meyva yla geçiştircem
duyfer arkadaşım hazır çorba içmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.ben diyetisyene gidiyorum ve doktorum kendi yaptığın her çorbayı içebilirsin diyo ama hazır çorbayı herne olursa olsun içmememi söyledi.içindeki maddeler yüzünden sanırım hem çok kalorili hemde yağ yakımını engelliyo.aklında bulunsun canım
bende sabah uyanır uyanmaz oda sıcaklığında bir bardak su içtim
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost yedim
saat 11.30 da 8 tane fındık ve bir tane elma yicem
öğlen ve akşamda iki kepçe mercimek çorbasıyla iki yemek kaşığı yoğurt yicem yanında birer dilim ekmekle
akşam 9 da bir tane portakal yiyip günü kapatıcam
gayet güzel menü
arkadaşım mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun ? ve kaç kalori sabahtan beri bakıyorum biryerde 200 bir yerde 300 küsür diyor o yüzden vazgeçtim
duyfercim mercimek çorbasına ben içine bir orta boy patates bir havuç ve küçük bir tanede soğan koyuyorum bir su bardağıda mercimek ekliyorum küçük yarım çay bardağından çok daha az sıvı yağ ekliyorum hem kalorisiz hemde lezzetli ve vitaminli oluyo mercimeğini az koyduğum için..mercimek çorbasının doyurucu özelliğinden dolayı ençok tercih ettiğim çorbadır benim yanında bir dilim ekmek ve bir yemek kaşığı yoğrutla beraber ana menünü çok az kaloriyle kapatabiliyosun hemde doymuş olarak.3 ayda 16 kilo verdim hemen hemen hergünde mercimek çorbası içerek canımcım ama çoğu zaman bir kepçe çorbayla yanında sebze yemekleriyle beraber
bende arkadaşım 84.6 dan 68.9 a düştüm bende 64 olmayı çok istiyorum inşallah.az önceki mesajında sana katılıyorum hergünkü yediklerimizi yazalım birbirimize bakarak dahada azimlenelim.sen evlimisin duyfercim doğum yaptınmı
yani bende onu diyorum belli kişler olsa hergün yeni kişiler görüyorum ben neyse ben evliyim 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum var 64 kiloyla hamile k aldım 90la doğuma girdim saçma sapan o süt yapar bu süt hikayeleriyle 83 de çakılı kaldım taki izmirde yaşadığım için erken bahar geliyor kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarsayakadar yani ben kilolu olduğumu anlamıyordum evimde ayna beni zayıf gösteriyor pisikolijikman eski giyselermi görünce o an karar verdim 10 kg verdim 3 ayda tabi spor diyet sık yiyerek haziranda biraz ara verdim ramazanda bi,le kilo almadım 73 korudum sonra görümcemin evinde kaldım birhafta bolum bereket heryerde abur cumur orda yemeye alıştım devamı kendi evimde gledi 78 çıktı 1.5 aydır tekrar diyetteyim ama bu sefer bırakmıcam şuan 74 kgyum dinlenmek yok 64 olcam sonrA 60 SONRa ideal kg olan 57 olcam inş hedefim bu şimdilik arkadaşımm
benimde 17 aylık kızım var demekki aynı zamanlarda süt olsun diye kilo almışız bakarmısın tesadüfe:)ama ben 31 yaşındayım aşırı tatlı tüketmekten dolayı kilolarımı almıştım ben ama insan isteyince başaramıcağı hiçbirşey yok her aynaya baktığımda bunu bir kez daha anlıyorum ve hırs yapıyorum.zayıflamak aslında boğaz tutmakla değil beyinde bitiyor yeterki insan beynine hükmetsin ondan sonrası çok kolay az yemek değil diyet sağlıklı beslenmek hepsi bu..boyun kaç bu arada duyfercim benim 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?