Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

arkadaşım sen nasıl şok diyet yaptın bende vermek istiyorum gerçekten bıktım artık 85 kiloyum istedigim hiç bişeyi giyemiyorum yaptıgın şok diyeti bi yazarmısın acaba bende yapabilirmiyim

canım ben 3 gün bunu yaptım 2 kilo verdim..ama daha önce ilk yaptığımda 3 kilo vermiştim..
1. GÜN

Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma

2. GÜN

Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma

3. GÜN

Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

daha sonra isveç diyetine girdim..5-6 günde 3 kilo verdim..
ama bu diyeti daha önce yaptığımda sporla beraber 6 günde 5 kilo vermiştim..

Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydınn sabah tartıda 95.2 yi gördüm çok mutluyum.şimdi bir bardak su içip eliptik kondüsyon bisikletine binicem.hadi bakalım bol bol kalori yakıcağımız bir gün olur inşallahh hepimiz içinn

kiraz sapını hiç duymamıştım zayıflatmayamı yardımcı oluyo aç karnınamı içiliyo aktarlarda satılıyomu arkadaşlar

canım aktardan almadım bi markanın sallama çayı var üstünde kiraz saplı yazıyor ve daha çok bitki de var içinde mate aklıma gelen yani karışık ama kiraz sapı baskın ve çok hoş tat veriyor 2.85 liraya almıştım 20 tane var içinde

varr süpermiş güne harika başlamana sebep tartıda eksik kilo görünce daha bi keyifli oluyor

ahh benn ahh nefsimmm gerçi uzun bir süredir hiç kaçamak yapmıyordumm dün eşim arkadaşıyla yemeğe çıktı paket yaptırmış bende bunu tahmin ederek akşam birşey yemedim biraz yerin gersini yarın yerim dedim sıcak sıcak getirmiş birtane aldım devamı geldiii ve kalorisi birtanede 500-ila 550 arası ve ben o şeyden 2 tane yedim hemde nefes almadan büyük bir olasıkla1200 kalori aldım ayranla birlikte bir de gün bayı yediklerimle almam gereken 2300 kaloriyi almış oldum üzüldüğüm bunu akşam 9 da yemem aslında öğlen olsa üzülmezdim ama akşam 9 da löp yağ b,r şekilde midemde bugün cezalıyım tüm gün ekmeksiz çorba içeceğim vicdan azabı çekiyorum çok pişmanımmm:18:

sevil ismine kadar aynı ben yaşadıkların ama bana laf vuran tek insan kocam.. ima bile etmiyor artık pat pat söylüyor.. ben 110 kilo civarındayım şu sıralar tartım olmadığı için net bişey diyemicem.. benim spor yapma imkanım bu kış şartlarında yok.. masa başında memurum işten çıktığımda hava kararıyor ve buz kesiyor.. sadece hafta sonları öğlen sıcağında yürüyüş yapabileceğim o kadar o da kar yağana kadar.. şu sıralar kahvaltı+öğlen+meyve şeklinde besleniyorum.. bazen akşamları domates ve zeytin yediğim de oluyor.. üç gün falan oldu işte bu şekilde besleneli.. inşallah ben de en azından 95den aşağı düşmek istiyorum.. daha önce bu sitede cuma yarışmasına (başka bi nickle) 90 üstü grubuna katıldım.. 95 e kadar düşmüştüm 110dan.. şimdi tekrar düşmek istiyorum.. galiba eşim çocuk istiyor çünkü bu konuda hiç bu kadar hırçınlaşmamıştı ben de buraya yazarım bazı bazı artık

ne yediğini merak ettim

sadece çorba içmen işe yarayabilir belki bugün.. hazır çorba içersen kalorisi falan belli en azından daha iyi olur senin için.. domates ve sebze çorbasını öneririm

merhaba arkadaşım yanlış anlama ama masa başında memurum o yüzden spor yapma imkanım yok bence biraz mazaret sen eğer bu kilolardan kurtulmak istiyorsan ki bence iste başaracağına eminim ben gezinirken biryerde okudum kk de kadın erken kalkıyormuş uykusundan fedakarlık yapıyormuş spor yapıyormuş internetten hareketlere baakrak bile yapabilirsin ip atlaya bilirsin işten eve döndüğünde belki çok yoruluyorsun haklısında ama zafere giden yolda buna değmezmi arkadaşım istersen gece 12 den onra bile yapabilirsin yeterki istee bir süre sonraa alışkanlık hale geleek yaptığın emeğin meyvalarnı topladığında daha bi aşkla yapcan bene karar ver azmet daha gençsin

birde çocuk istiyorsan zayıfla zaten doğuma kadarda kilo alcan düşün birde tabi allah bilir ama kilo hamile kalmaya engel oluşturabilir tabi herkez için geçerli değil bu karar ver iyi düşün bence birşeyler yapmaya başla

yok hazır çorbada yağ ve tuz var o yüzden bugünkü menümü değiştirdim evde doğru dü<zgün sebzede kalmadıı bende salataa tarzı beslencem salata yoğurt meyva yla geçiştircem

yok hazır çorbada yağ ve tuz var o yüzden bugünkü menümü değiştirdim evde doğru dü<zgün sebzede kalmadıı bende salataa tarzı beslencem salata yoğurt meyva yla geçiştircem

bu arada yanlış yere yazdım dünkü büyük kaçamaığım büyük ayıbımmm:)))

kıymalı kaşarlı pide ve 300 ml ayran

duyfer arkadaşım hazır çorba içmeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.ben diyetisyene gidiyorum ve doktorum kendi yaptığın her çorbayı içebilirsin diyo ama hazır çorbayı herne olursa olsun içmememi söyledi.içindeki maddeler yüzünden sanırım hem çok kalorili hemde yağ yakımını engelliyo.aklında bulunsun canım

evet canım ben de o yüzden hazır çorba içmiyorum arkadaki kalori sine bile inanmıyorumm, bugün geçiştircem

bende sabah uyanır uyanmaz oda sıcaklığında bir bardak su içtim
iki dilim tam buğday ekmeğinden tost yedim
saat 11.30 da 8 tane fındık ve bir tane elma yicem
öğlen ve akşamda iki kepçe mercimek çorbasıyla iki yemek kaşığı yoğurt yicem yanında birer dilim ekmekle
akşam 9 da bir tane portakal yiyip günü kapatıcam

gayet güzel menü

arkadaşım mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun ? ve kaç kalori sabahtan beri bakıyorum biryerde 200 bir yerde 300 küsür diyor o yüzden vazgeçtim

hanımlar sayfada bi düzen yok yani hergün gelen kişi değişiryor ben kemikleşmiş bi grup istiyorum sayfa sahibi ben değil ama arkadaş arıyorum diyince geldim diğer başlıklarda hep düzen kurmuş arkadaşlar var sonradan dahil olunmuyor ben istiyorum bi düzen olsun hergün ne yaptık yazalım süreklü konuşup motive edelim kiloları yazalım tablo yapalım teşvik edelim bi hefef koyalım ben mesela mayısa kadar en kötü 64 kilo olmam gerek ama burda bi düzen yok

gayet güzel menü

arkadaşım mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun ? ve kaç kalori sabahtan beri bakıyorum biryerde 200 bir yerde 300 küsür diyor o yüzden vazgeçtim

duyfercim mercimek çorbasına ben içine bir orta boy patates bir havuç ve küçük bir tanede soğan koyuyorum bir su bardağıda mercimek ekliyorum küçük yarım çay bardağından çok daha az sıvı yağ ekliyorum hem kalorisiz hemde lezzetli ve vitaminli oluyo mercimeğini az koyduğum için..mercimek çorbasının doyurucu özelliğinden dolayı ençok tercih ettiğim çorbadır benim yanında bir dilim ekmek ve bir yemek kaşığı yoğrutla beraber ana menünü çok az kaloriyle kapatabiliyosun hemde doymuş olarak.3 ayda 16 kilo verdim hemen hemen hergünde mercimek çorbası içerek canımcım ama çoğu zaman bir kepçe çorbayla yanında sebze yemekleriyle beraber

hımm olmazsa çok az kendime yapayımm bugünn çok sağ ol canım ben yağ eklemicem ah bende bi 64 olsammm ben sadece orta boy patates ve merimek ekleyim bende 83 dan 74 düştüm

bende arkadaşım 84.6 dan 68.9 a düştüm bende 64 olmayı çok istiyorum inşallah.az önceki mesajında sana katılıyorum hergünkü yediklerimizi yazalım birbirimize bakarak dahada azimlenelim.sen evlimisin duyfercim doğum yaptınmı

yani bende onu diyorum belli kişler olsa hergün yeni kişiler görüyorum ben neyse ben evliyim 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum var 64 kiloyla hamile k aldım 90la doğuma girdim saçma sapan o süt yapar bu süt hikayeleriyle 83 de çakılı kaldım taki izmirde yaşadığım için erken bahar geliyor kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarsayakadar yani ben kilolu olduğumu anlamıyordum evimde ayna beni zayıf gösteriyor pisikolijikman eski giyselermi görünce o an karar verdim 10 kg verdim 3 ayda tabi spor diyet sık yiyerek haziranda biraz ara verdim ramazanda bi,le kilo almadım 73 korudum sonra görümcemin evinde kaldım birhafta bolum bereket heryerde abur cumur orda yemeye alıştım devamı kendi evimde gledi 78 çıktı 1.5 aydır tekrar diyetteyim ama bu sefer bırakmıcam şuan 74 kgyum dinlenmek yok 64 olcam sonrA 60 SONRa ideal kg olan 57 olcam inş hedefim bu şimdilik arkadaşımm

benimde 17 aylık kızım var demekki aynı zamanlarda süt olsun diye kilo almışız bakarmısın tesadüfe:)ama ben 31 yaşındayım aşırı tatlı tüketmekten dolayı kilolarımı almıştım ben ama insan isteyince başaramıcağı hiçbirşey yok her aynaya baktığımda bunu bir kez daha anlıyorum ve hırs yapıyorum.zayıflamak aslında boğaz tutmakla değil beyinde bitiyor yeterki insan beynine hükmetsin ondan sonrası çok kolay az yemek değil diyet sağlıklı beslenmek hepsi bu..boyun kaç bu arada duyfercim benim 170

haziran 2010 doğumlu oğlum adı kuzey hala daha emziriyorum ama daha bilinçliyim su içiyorum sadece su ve dengeli beslenmek yeterli tabi bunu çok geç anladım .dediğine katılıyorum beyinde bitiyor yoksa p.tesi diyete başlayan çarşamba bozan çokkişi var bende bir çok kere tamam dedim ama bozdum gerçekten istemek gerekiyor mesela dünkü yaptığımı affedemiyorum neden yedimki ben onları tama yine yeseydim ama bugün yeseydim ısıtıp neyse buda bana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…