Kabul etmiyor çok teklif ettim son zamanlar iyiydik hiç kavga etmiyorduk son Bi haftadır böyleyizAile terapisine gidin.
Sigara konusunda neden kadın erkek ayrımı yapiyosunuz hicbir konuda yapmazken, sebebini merak ettim...Hic bi konuda kadin/erkek ayrimi yapmam sevmem de lakin konu sigaraya gelince gercekten bi kadin sigara icmemeli diye dusunuyorum tabiki erkek de icmemeli ama kadin hic yaklasmamali bile bence. Vajinusmusa gelince de boyle bisey yasamadm lakin bi ara eşim 2 ay kadar bi sekilde cinsellikten kacmisti benimle ve bende o sure zaafinda kendimi ev arkadsi ya da kardesi falan gibi hissetmistm esimin ve cok uzuluyordm uzuldugum icin de esimi kirmak icin sozler soyluyordum. Esiniz de eminim sizi seviyor ama cinsellik yasayamamk maalesf evlilikte buyuk bir sorun. Dilerim atlatirsiniz.
Cunku evli bi kadin ozellikle potansiyel bi anne adayidir. Yengem hamile oldugunu bilmedigi ve sigara ictigi icin bebegi yarik damak dudakli dogdu. Bu vebali kimse kaldiramaz. Ben polimige girmemek adina cumlemi ozenle sectim rica ederim polimige girmeyin. Dusuncemizi de soylemek suc oluyor burda artik.Sigara konusunda neden kadın erkek ayrımı yapiyosunuz hicbir konuda yapmazken, sebebini merak ettim...
Sadece merak ettim sordum bir sebebi vardır mutlaka diye düşündüğüm için gercekten elestirmek icin soylemedim, yanlış anladınız...Cunku evli bi kadin ozellikle potansiyel bi anne adayidir. Yengem hamile oldugunu bilmedigi ve sigara ictigi icin bebegi yarik damak dudakli dogdu. Bu vebali kimse kaldiramaz. Ben polimige girmemek adina cumlemi ozenle sectim rica ederim polimige girmeyin. Dusuncemizi de soylemek suc oluyor burda artik.
Üstüne üstüne gidiyorum zaten iki kadın doğuma gittim verdiği ilaçları kullanıyorum başta hiç ilişkiye giremiyordum şuan kendimi olacak olacak diye zorlayak ilişkiye girebiliyorum ama hala Bi vajunusmus sorunu yaşıyorum çok ağrılı ve sancılı Bi ilişki yaşıyorum ama eşim hergün ilişkiye girmek istiyor buda benim için bir ızdıraba dönüşüyor şuan haftada Bi kere kendimi zorlayarak ilişkiye giriyorum ama yetmiyor vajunusmus sorunu yüzünden gerçekten hayattan zevk almıyorumVajinismus için lütfen cinsel terapiste gidin faydasını göreceksiniz. Cinsellik olmadan evliliğin yürümesi zor. Vajinismusum diye kenara çekilmek, kendini çekmek doğru değil. O sorunun üstüne üstüne gidin. Bu sorun çözülünce diğer problemleriniz de hallolacaktır Allah'ın izniyle.
Evli bir erkek de potansiyel baba adayıdır. Sigaranın kadını erkeği asla yoktur. Hamileyken sigara içmek tabii ki zararlı ama yarık dudaklı olması ile sigaranın hiç bir alakası yok. Sigara küllen zarardır kadın erkek eşitliği ile ne alakası varsa. Düşünceniz saçma gelirse elbette birileri de kendi düşüncelerini söyleyecektir neden suç olsun?Cunku evli bi kadin ozellikle potansiyel bi anne adayidir. Yengem hamile oldugunu bilmedigi ve sigara ictigi icin bebegi yarik damak dudakli dogdu. Bu vebali kimse kaldiramaz. Ben polimige girmemek adina cumlemi ozenle sectim rica ederim polimige girmeyin. Dusuncemizi de soylemek suc oluyor burda artik.
Yarik damak dudak ya genetiktir yada sigarayla baglantilidr bunu aratsirip ogrenebilirsiniz direk ilgisi yok demek yerine keske az biraz okusa herkes. Ben erkek icsin kadin icmesin mi yazdim? Cumlelerimi sirf begeni almak icin kesip bicip kopyalamayin. Kimseye yaranmak icin bisey yazmiyorum ben dusuncemi yaziyorum. Konu sahibidir benim direk muhattabim ona yaziyorum cunku. Yazdigim seye de baska bisey yazacak olan olursa bu son cevabimdir. Sonra ban yiyorum polimige girdigim gerekcesiyle.Evli bir erkek de potansiyel baba adayıdır. Sigaranın kadını erkeği asla yoktur. Hamileyken sigara içmek tabii ki zararlı ama yarık dudaklı olması ile sigaranın hiç bir alakası yok. Sigara küllen zarardır kadın erkek eşitliği ile ne alakası varsa. Düşünceniz saçma gelirse elbette birileri de kendi düşüncelerini söyleyecektir neden suç olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?