Eşimin sözleri çok kırdı

Bende vajinismus yasadim ve tipki senin gibi sigara icmeye basladim sanki icimdeki derdi alacak gibi geliyordu esim kizdikca pes pese iciyordum. Ben bu kulupteki sayfadaki kisiler ve kendi azmimle yendim. Zorlanma bende de oluyor ilk basta daha dogrusu penisi alana kadar suruyor zorlugu sonrasinda rahat hissediyorum ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama zamanla iliskiye gire gire alisirz diye umuyorum. Ben ilk anda kasilsam bile esimden kacmiyorum aksine onun aklina getiriyorum cunku hem gercekten istiyorum hem de vajinismusken onu istemedigimi dusunurdu ben yanasmayinca yeniden oyle dusunsun istemiyorum. Ve vajinismusu yenince agzima sigara sokmadim cunku tum derdim oydu ve cok sukur bitti gitti.

Birincisi eşim kendiside sigara tiryakisi benim sorun çıkardığım nokta burda zaten kendisi içerken bana bu kadar tepki göstermesi
İkincisi haftada bir makine açmıyorum bir haftadır makineye çamaşır atmadım aradaki farkı umarım anlamışsınızdır.
Bende haklıyım demiyorum zaten o gece sinirle yanlık hareketler yaptım bunun farkındayım

Neden kadına daha da yakışmıyor sigara mantıklı bir sebep sunun? Ayrıca sigara yakışan ya da yakışmayan birşey değil sadece sağlığa zararlı.

tedavi olun, ayrica karisinin sigara icmesine hala karisan erkekler kaldi mi ya? cahillik gercekten.
Gidin bi an once tedavi olun, vajinusmus evliliginizi yokusa suruyor, esiniz biraz ondan hassas bence.
unutmayalim biz kadinlar cinsellige farkli bakariz, ama erkekler cinsellik icin yasarlar resmen

Sigara sorunları cözmemis,yeni sorun eklemis lütfen yeni baslamısken bırakın.
Esinizin tiryaki olması da üzücğ

Bir yıllık evliyiz ilk aylar ilişkiye hiç giremedim şuan o sorun kalmadı ama sorun çok ağrılı ilişki yaşadığım için cinsellik ten kaçmam,
Biliyorum sigara içmenin ne kadar sağlığa zararlı olduğunu ama içimdeki boşluk beni iten

Kayganlaştırıcı jel alıp onu kullanın, hala ağrı devam ederse bir doktora gidin derim. Belki de halledilecek küçük bir sorun vardır o yüzden de ağrı çekiyor olabilirsiniz. Sigaranın sorunlarınızı çözmeyeceğini bilecek yaştasınız, binlerce bırakmaya çalışan insan varken siz de hazır tiryaki olmamışken bırakın. İlerde pişman olursunuz.

Sigara bireysel bir tercih.Kimse kusura bakmasın ama böyle bir baskıya hakkı yok.En ufak kavgada el kaldırmak ve kadınlık yapamamayı yüze vuran adam zaten kötü yüreklidir bana göre.Ve cinselliği çözemezseniz daha ağır bir tablo sizi bekliyor olabilir..

Neden kadına daha da yakışmıyor sigara mantıklı bir sebep sunun? Ayrıca sigara yakışan ya da yakışmayan birşey değil sadece sağlığa zararlı.
"Yakismiyor" kelimesi hicbir cumlemde yok. Nasil anlamak istiyorsaniz oyle anlayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…