Çünkü aşırı komplekse girdi bu aralar.Söylediğim her şeyi yanlış anlamaya çok müsait.Bir örnek vereyim çok basit sıradan bi olayda maç kanalları için vermem gerekenden daha fazla ücret kesilmiş hesabımdan diye bahsettim,farkını vereyim sanakonularınız hep eşle ilgili. gitme derseniz kavga edeceksiniz ama her türlü gidecek. belli ki bunalıyor
ben ezik değilim tavırlarına girecek işte. spora gidecek tavlayabilirse bi kadın tavlayacak bak ben başarıyorum diyecek aklınca. biliyorsunuz siz de bu durumu. onun gözünde şuan sizi, para kazanan para kazandıkça her söz karışan onu kısıtlayan biri olarak görüyor. bence paradan artık bahsetmeyin, fazla para kesilmişse ödeyin gitsin yoksa bu basit olay büyüdükçe aranız açılacakÇünkü aşırı komplekse girdi bu aralar.Söylediğim her şeyi yanlış anlamaya çok müsait.Bir örnek vereyim çok basit sıradan bi olayda maç kanalları için vermem gerekenden daha fazla ücret kesilmiş hesabımdan diye bahsettim,farkını vereyim sanadedi.Yani sanki ben para kazanmaya başladıktan sonra adam beni ortağı gibi görüyor.Eşi olduğumu unutuyor sürekli dediklerimi “para” ile bağdaştırıyor
Yeni aldığı eşofmanı banyoda görünce fark ettim yoksa söyleyeceği yoktu.Kocanın yaptığı düpedüz bencillik.Evlilik demek, ortak karar vermek demektir bi yerde..Sana da fikrini sormalıydı.Aynı şeyi sen yapsaydın tepkisi ne olurdu acaba?
sende yazıl kalan günlerde de sen git o uyutsun yedirsin içirsin kocalara çocuk konusunda acımayacaksın , ben acımıyorum valla babası sutunu yap, babası ustunu gıydır modundayım sureklı yoksa ona kalsa bişi yapmayacak.Merhaba herkese öncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gün kadar önce ilgisizliği yüzünden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız çocuklarımıza da evin her türlü sorununa da) kötü tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sözümüz ayrılık olmuştu ancak akşam çiçek getirmesi özür dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de çalışan bi anne olarak en geç çocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince görebilsinler diye geç bir vakit aslında;yoksa gönül 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 günü spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş dönüş mesafesi bu yani daha erken mümkün değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde çocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hiç görmeyecekler.Sizce de çocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler önümüzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye düşündüm ama çocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye düşünmüştüm) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga çıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi düşünecek diye
Geç geliyor zaten 8 gibi en erken.o saatte de ben de korkarım yalnız çıkmaya o da çıkarmazsende yazıl kalan günlerde de sen git o uyutsun yedirsin içirsin kocalara çocuk konusunda acımayacaksın , ben acımıyorum valla babası sutunu yap, babası ustunu gıydır modundayım sureklı yoksa ona kalsa bişi yapmayacak.
Eşinizin yaptığı ayıp. Bizde spora giden benim ama eşim de 3 gün gideceğim derse ona gore de ayarlarım mutlaka herşeyi.Merhaba herkese öncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gün kadar önce ilgisizliği yüzünden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız çocuklarımıza da evin her türlü sorununa da) kötü tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sözümüz ayrılık olmuştu ancak akşam çiçek getirmesi özür dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de çalışan bi anne olarak en geç çocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince görebilsinler diye geç bir vakit aslında;yoksa gönül 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 günü spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş dönüş mesafesi bu yani daha erken mümkün değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde çocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hiç görmeyecekler.Sizce de çocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler önümüzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye düşündüm ama çocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye düşünmüştüm) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga çıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi düşünecek diye
niye sesini çikarmiyorsun peki..Yeni aldığı eşofmanı banyoda görünce fark ettim yoksa söyleyeceği yoktu.
Zaten çok ilgili olmadığı için pek de umrunda değil.Yorum isteyince de tamam gitmem deyip küsüyor.haftanın 3 günü çocukları göremeyecek olmasına bir yorumda bulundu mu eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?