Eşimin sporu..

Esiniz bunalima girmis ,tabi haftada 1 de terapiste gidelim diyin ,bu evlilikte umut gormuyorum ,ayrilirdim ben olsam ,bazen ne kadar cabalarsaniz cabalayin karsi taraf sizi gormez duymaz,
Ataerkil adam ,ortak hayata adapte olamiyor sizin ki size basmi kurmaya calisiyor,beyzadem kendisini koyde aga saniyor herhalde

Valla koydolmuş hem de güya parasını arkadaşı vermiş o da ayıp olmasın diye gitmeliymiş
Arkadaşı da verse ben bir düşüneyim diyebilir. Hatta direkt eşimle konuşayım demeli ama hadi diyelim egosu zarar görüyor öyle deyince. Düşüneyim diyecek. Sana gelecek böyle bir fikrim var, üç ay ben gideyim sonra da seni yazdiririz sana da iyi gelir hem diyecek. 4-10 arası çocuklarla ilgilenmek hele ki işten geldikten sonra, tek başına, kolay mı?

Cok alakasiz olucak ama sizi o garip bakicinizdan hatırlıyorum.Yeni bakici bulabildiniz mi? Cozuldu mu bebeklere bakma mevzusu
Evet evet hemen sonrasında verdiğim ilandan bir abla ile başladık,çok yakınımda oturan 38 yaşında çocuklarını büyütmüş üniversiteye yollamış,eşi polis,yani eşi dostu akrabasından uzakta olan,genelde evde yalnız olduğu için de evde oturup sıkılmaktansa çocuk bakmayı tercih eden çok hoş bi abla bulduk şükür çocuk yetiştirmeyi seven sabırlı biri Yani bakıcı sorunumuz çok şükür bitti

Maç kanallarına karışmanizçok fazla değil mi eşiniz bir insan onunda zevkleri var bu kadar darlamayin adamı sonra soğuyorlar kadınlardan

Maç kanallarına karışmanizçok fazla değil mi eşiniz bir insan onunda zevkleri var bu kadar darlamayin adamı sonra soğuyorlar kadınlardan
Hayır yanlış anladınız.Her ay 30 kesilirdi hesabımdan (spor kanalları için) bu ay 129 kesilmişti ben de sordum neden oldu acaba diye (hani sohbet gibi düşünün sonuçta onun bileceği bişey değil ki ona hesap sorayım) O esnada arayıp bi soralım demesini beklerdim sonuçta benim de onun da hatası değil ama bana söylediği “farkı veririm sana korkma” oldu Yani çok alakasız anlamlar çıkarıyor

Eşinizle arasinizda tutku kalmamış ozman artık bunu tekrar canlandir

Eşinizle arasinizda tutku kalmamış ozman artık bunu tekrar canlandir
Çalıştıktan sonra onu ihmal ettiğim oluyor Yani arada o da söylüyor bunu.
Ama insanım sonuçta günlük 200 km yol yapıyorum (okulum köyde) sabah 6 da uyanıyorum gece de 12 lere hatta 1 lere kadar ayaktayım (kahvaltıda bakıcının yedireceği krepti pankekti öğlen içireceği çorbaydı derken asla kendime bile vaktim yokken ona vakit ayırmamdan da şikayetçi.)
Doğru ya doğru.

Ben haftanın hergünü kendime hiç vakit ayırmadan iş, çocuk, ev üçgenindeyken kusura bakmasın da o salona GİDEMEZ. gittirmem.
Her konuda anlayışlıyımdır ama kendine vakit ayırma peşinde koşan, benim içinde bulunduğum durumu zerre düşünmeyen, çocuklarıyla geçireceği kıymetli vakitleri düşünmeyen adam, gitsin az ötede oynasın.

Büyük olay çıkartırdım. Bu da benim düşüncem.

Ekleme: haftanın 3 günü o gitsin kalan 2 günü de siz alın başınızı çıkın. O zaman olur, hatta çok da güzel olur. Ama hep ben hep ben olmaz.

Spor konusu cozulur de,
Sanki buzdaginin gorunen yuzu gibi olmus.
Ilgisiz bir baba diyorsunuz, maddi konularda cok alingan diyorsunuz, cok zor birine benziyor.
Biz bir donem esimle bir gun o bir gun ben seklinde spora gidiyorduk. Evde kalan da cocuklari uykuya hazirlayip yatiriyordu. Siz de en azindan bu sisteme gecip cocuklarla iliskisini en azindan kuvvetlendirebilirsiniz. Kendi gununuzde spora gitmeyecekseniz de baska aktivite bulun cocuklara tek basina bakmayi ogrensin, hem belki o zaman sizi daha iyi anlar

Çocuk istiyor muydu eşiniz yani gerçekten istiyor muydu? Toplumda gözlemlediğim erkekler kadın çok istiyorsa genelde ona uyum sağlıyor çocuk isteme konusunda gerçekten fikir sahibi olan erkek çok çok az.. Eşinizin derdi evlilik çocuk vs den çok bekar gibi rahat hayat yaşayayım isteği bence.

Evliliğimizin 10. Yılında oldu çocuğumuz ve evet deli gibi istiyordu sürekli hayaller kuran hamileyken karnımı sevip bebeklerimle konuşan adam şimdi karşısında duran çocuklara nasılsınız bile demiyor

Evliliğimizin 10. Yılında oldu çocuğumuz ve evet deli gibi istiyordu sürekli hayaller kuran hamileyken karnımı sevip bebeklerimle konuşan adam şimdi karşısında duran çocuklara nasılsınız bile demiyor
İşte evlilikten pişman olunca çözümü var da çocuktan pişman olunca kadın için çözüm yok erkek için çözüm anneye güven kendini dışarı at... Bence bu adamı akıllandırmanın tek yolu sizin de kumar oynamaniz yani riski göze alıp rest çekeceksiniz ya çocuklarımı alıp giderim ya da bizimle bu evle ilgilen şeklinde ki bence vasat bi evlilik yaşamaktansa ya aklı başına gelsin ya da siz de çocuklarınızla hayatınızı yaşayın. Ama bunu gerçekten göze alabiliyorsaniz yapın blöf değil blöf olduğunu anlarsa gitmeyeceginizden emin olursa daha kötü olur herşey.

Eşiniz bencil. Şuan spor evet bunu engellediniz diyelim yarın bambaşka birşey çıkaracak çünkü hayatında önceliği farklı.Çoçuklarınız küçükmüş bu yorumuda bu yüzden yapıyorum. Yoksa bende herkesin kişisel alanının olması taraftarıyım. Ama ortak ufak çoçuklar varsa bir süre böyle birşey imkansız.

Denedim.10 gün önce denedim.tamam dedi söz verdi ama şimdi de bu spor olayıyla çıktı karşıma.

Siz neden cocuklariyla vakit gecirmesi gerektigine bu kadar takiliyorsunuz?
Zaten bir baba kendisi bunu dusunmeli ve istemeli eger istemiyorsa iyi bir baba degildir ve siz ne kadar kavga ederseniz edin bunu degistiremezsiniz
Çünkü hamileliğimde böyle değildi ya da çocuk istediğimiz dönemlerde..Gayet iyi bir baba olur potansiyeli vardı.Baştan böyle olsa takmazdım.Dışarda çocuk görünce uzaktan bakışlarıyla seven adam şimdi çocuk var mı yok mu umrunda değil.

spor salonları kızlı erkekli ayrı değil mi ya. bende gittm uzun süre.kadınlar çıkmayınca erkekler alınmıyordu içeriye.
gönderme atarsa trıp atsın. sen evde cebellen adam kendıne bakım yapsın.

Za Spor salonuna diyerek evden cikmanin kilifi olursa degil 3 gun haftanin 7 gunu gider. Maalesef. Akilsiz adamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…