- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Arkadaşı da verse ben bir düşüneyim diyebilir. Hatta direkt eşimle konuşayım demeli ama hadi diyelim egosu zarar görüyor öyle deyince. Düşüneyim diyecek. Sana gelecek böyle bir fikrim var, üç ay ben gideyim sonra da seni yazdiririz sana da iyi gelir hem diyecek. 4-10 arası çocuklarla ilgilenmek hele ki işten geldikten sonra, tek başına, kolay mı?Valla koydolmuş hem de güya parasını arkadaşı vermiş o da ayıp olmasın diye gitmeliymiş
Evet evetCok alakasiz olucak ama sizi o garip bakicinizdan hatırlıyorum.Yeni bakici bulabildiniz mi? Cozuldu mu bebeklere bakma mevzusu
Hayır yanlış anladınız.Her ay 30 kesilirdi hesabımdan (spor kanalları için) bu ay 129 kesilmişti ben de sordum neden oldu acaba diye (hani sohbet gibi düşünün sonuçta onun bileceği bişey değil ki ona hesap sorayım) O esnada arayıp bi soralım demesini beklerdim sonuçta benim de onun da hatası değil ama bana söylediği “farkı veririm sana korkma” olduMaç kanallarına karışmanizçok fazla değil mi eşiniz bir insan onunda zevkleri var bu kadar darlamayin adamı sonra soğuyorlar kadınlardan
Eşinizle arasinizda tutku kalmamış ozman artık bunu tekrar canlandirHayır yanlış anladınız.Her ay 30 kesilirdi hesabımdan (spor kanalları için) bu ay 129 kesilmişti ben de sordum neden oldu acaba diye (hani sohbet gibi düşünün sonuçta onun bileceği bişey değil ki ona hesap sorayım) O esnada arayıp bi soralım demesini beklerdim sonuçta benim de onun da hatası değil ama bana söylediği “farkı veririm sana korkma” olduYani çok alakasız anlamlar çıkarıyor
Eşinizle arasinizda tutku kalmamış ozman artık bunu tekrar canlandir
Çocuk istiyor muydu eşiniz yani gerçekten istiyor muydu? Toplumda gözlemlediğim erkekler kadın çok istiyorsa genelde ona uyum sağlıyor çocuk isteme konusunda gerçekten fikir sahibi olan erkek çok çok az.. Eşinizin derdi evlilik çocuk vs den çok bekar gibi rahat hayat yaşayayım isteği bence.Bazen bu yolu da deniyorum biraz ilgilensin diye ama yok oralı olmuyor.misal,en son bakıcımız çocukların baba figürünü oyuncaklarında çok kullandığını söyledi,ben de babaya durumu söyledim duygusal olarak eksik kalıyorlar belki ondan dedim,sırf azıcık etkilensin diye,yok yorum da yapmadı ufacık bir değişiklik de olmadı.
Evliliğimizin 10. Yılında oldu çocuğumuz ve evet deli gibi istiyordu sürekli hayaller kuran hamileyken karnımı sevip bebeklerimle konuşan adam şimdi karşısında duran çocuklara nasılsınız bile demiyorÇocuk istiyor muydu eşiniz yani gerçekten istiyor muydu? Toplumda gözlemlediğim erkekler kadın çok istiyorsa genelde ona uyum sağlıyor çocuk isteme konusunda gerçekten fikir sahibi olan erkek çok çok az.. Eşinizin derdi evlilik çocuk vs den çok bekar gibi rahat hayat yaşayayım isteği bence.
İşte evlilikten pişman olunca çözümü var da çocuktan pişman olunca kadın için çözüm yok erkek için çözüm anneye güven kendini dışarı at... Bence bu adamı akıllandırmanın tek yolu sizin de kumar oynamaniz yani riski göze alıp rest çekeceksiniz ya çocuklarımı alıp giderim ya da bizimle bu evle ilgilen şeklinde ki bence vasat bi evlilik yaşamaktansa ya aklı başına gelsin ya da siz de çocuklarınızla hayatınızı yaşayın. Ama bunu gerçekten göze alabiliyorsaniz yapın blöf değil blöf olduğunu anlarsa gitmeyeceginizden emin olursa daha kötü olur herşey.Evliliğimizin 10. Yılında oldu çocuğumuz ve evet deli gibi istiyordu sürekli hayaller kuran hamileyken karnımı sevip bebeklerimle konuşan adam şimdi karşısında duran çocuklara nasılsınız bile demiyor
Denedim.10 gün önce denedim.tamam dedi söz verdi ama şimdi de bu spor olayıyla çıktı karşıma.İşte evlilikten pişman olunca çözümü var da çocuktan pişman olunca kadın için çözüm yok erkek için çözüm anneye güven kendini dışarı at... Bence bu adamı akıllandırmanın tek yolu sizin de kumar oynamaniz yani riski göze alıp rest çekeceksiniz ya çocuklarımı alıp giderim ya da bizimle bu evle ilgilen şeklinde ki bence vasat bi evlilik yaşamaktansa ya aklı başına gelsin ya da siz de çocuklarınızla hayatınızı yaşayın. Ama bunu gerçekten göze alabiliyorsaniz yapın blöf değil blöf olduğunu anlarsa gitmeyeceginizden emin olursa daha kötü olur herşey.
Çünkü hamileliğimde böyle değildi ya da çocuk istediğimiz dönemlerde..Gayet iyi bir baba olur potansiyeli vardı.Baştan böyle olsa takmazdım.Dışarda çocuk görünce uzaktan bakışlarıyla seven adam şimdi çocuk var mı yok mu umrunda değil.Siz neden cocuklariyla vakit gecirmesi gerektigine bu kadar takiliyorsunuz?
Zaten bir baba kendisi bunu dusunmeli ve istemeli eger istemiyorsa iyi bir baba degildir ve siz ne kadar kavga ederseniz edin bunu degistiremezsiniz
Spor salonuna diyerek evden cikmanin kilifi olursa degil 3 gun haftanin 7 gunu gider. Maalesef. Akilsiz adamlar.Üstteki arkadaşa katılıyorum şimdilik ses etmeyin. Zaten geç saatlere kadar calisannuogun biri icib haftanın 3 günü duzenli spor yapmak kolay degil. Çok sağlam spor geçmişi olan biri değilse dayanamaz o tempoya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?