Adam kompleksli.Benim atanmamdan sonra yaptığım Söylediğim her şeyi yanlış anlıyor.Küsüyor günlerce surat yapıyor..Bildiğiniz bize eziyet ediyor tavırlarıyla.niye sesini çikarmiyorsun peki..
niye öyle davraniyor?Adam kompleksli.Benim atanmamdan sonra yaptığım Söylediğim her şeyi yanlış anlıyor.Küsüyor günlerce surat yapıyor..Bildiğiniz bize eziyet ediyor tavırlarıyla.
Hiç bi şey demeyin ama çocukların düzenini bozmayın. Neden bana sormadın dediniz mi?Zaten çok ilgili olmadığı için pek de umrunda değil.Yorum isteyince de tamam gitmem deyip küsüyor.
İşimi elime aldıktan sonra aksine bütün özgüvenimi yedi bitirdi çünkü evlendikten sonra üniversite okudum.Yani onun deyimiyle o beni okuttuniye öyle davraniyor?
ben şüphe ederim böle davransa.. yüzüne vururum.. döverse darp raporu alir boşanirdim..
bilmiyorum sende korku gördüm.. adama elini kolunu bağlanmişin işin de var. daha ne olsun ki.
Zaten söylüyordum gideceğimi diyor.Evet bazen keşke gitsem derdi bn de her seferinde geç geliyorsun vaktin yok ki derdim Yani.Hiç bi şey demeyin ama çocukların düzenini bozmayın. Neden bana sormadın dediniz mi?
Bu saatten sonra onun da sizi “çıkarmama” gibi bir lüksü olmamalı.Geç geliyor zaten 8 gibi en erken.o saatte de ben de korkarım yalnız çıkmaya o da çıkarmazo yüzden hiç ben de gideyim deme lüksüm yok.
Evet farkındayım ve evet zor.Banyoda ki eşofmandan spora yazıldığını öğrenmeniz aranızdaki kopukluğu gösteriyor aslında.
İnsan özellikle iki küçük çocuğu varken böyle birşeyi eşine danışarak karar verir, günlerini beraber karar verir gidecekse de.
Evde olduğu zamanlarda çocuklarla vakit geçirmek gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum eşinizi , öyle olsa yalnız yaşayan biri gibi gidip yazılmazdı spora. Şuan gitme deseniz de gidecek çünkü fikrinizi önemsese tesadüfen öğrenmezdiniz bunu.
Probleminiz spordan da öte çözülür mü derseniz zor gözüküyor eşinizin kompleksi yapısını da düşününce.
çok üzücü.. ben olsam kendi haline bırakırdım ama içimden çok şey kopar giderdi..Zaten çok ilgili olmadığı için pek de umrunda değil.Yorum isteyince de tamam gitmem deyip küsüyor.
Bazen bu yolu da deniyorum biraz ilgilensin diye ama yok oralı olmuyor.misal,en son bakıcımız çocukların baba figürünü oyuncaklarında çok kullandığını söyledi,ben de babaya durumu söyledim duygusal olarak eksik kalıyorlar belki ondan dedim,sırf azıcık etkilensin diye,yok yorum da yapmadı ufacık bir değişiklik de olmadı.Çalışmadığım halde iki çocuk beni acayip yoruyor. Eşim gelsin de azıcık ilgilensin diye saat sayıyorum. Yaptıgı düşüncesizlik Ben cingar çıkartırdım. Ama şimdilik bir şey deme. Bir kaç hafta gitsin. Çocuklar seni görmeden uyumak istemiyor, özlüyorlar. Şeklinde çocuklar açısından düşünüyormuş gibi söyle.
Umarım aldatmıyordur ya seni üzmek istemem ama ne sporu diyesim geldi çocukları düşünse bir an önce eve gelmek ister. Haftasonu olan spor salonları var, şimdi bu adam yorgun argın 9a kadar çalışıp ardından o yorgunlukla spora mı gidecek bıraksın bi ya saf var sanki karşısında...Merhaba herkese öncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gün kadar önce ilgisizliği yüzünden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız çocuklarımıza da evin her türlü sorununa da) kötü tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sözümüz ayrılık olmuştu ancak akşam çiçek getirmesi özür dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de çalışan bi anne olarak en geç çocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince görebilsinler diye geç bir vakit aslında;yoksa gönül 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 günü spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş dönüş mesafesi bu yani daha erken mümkün değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde çocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hiç görmeyecekler.Sizce de çocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler önümüzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye düşündüm ama çocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye düşünmüştüm) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga çıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi düşünecek diye
Bnm de Canımı sıkan buSize hiç sormadan mi yazıldı?
Ailenin düzenini etkileyecek bir konuda size danışmadan iş yapmasının doğru bulmadim..
o zaman açık açık konuş sen çalışan bir kadınsın sadece çocukların değil seninde eşine ve desteğine ihtiyacın var, o kendini düşünüyor sadece ne de olsa çocukların bakıcısı da evde... bence ayar çekem zamanı gelmiş eşinize illa gidecekse de haftasonu gitsin..Geç geliyor zaten 8 gibi en erken.o saatte de ben de korkarım yalnız çıkmaya o da çıkarmazo yüzden hiç ben de gideyim deme lüksüm yok.
Valla koydolmuş hem de güya parasını arkadaşı vermiş o da ayıp olmasın diye gitmeliymişSaçmalık. Sana sormadan nasıl gidip kaydolur ki? Bu erkekler neden böyle ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?