Eşimin sporu..

niye sesini çikarmiyorsun peki..
Adam kompleksli.Benim atanmamdan sonra yaptığım Söylediğim her şeyi yanlış anlıyor.Küsüyor günlerce surat yapıyor..Bildiğiniz bize eziyet ediyor tavırlarıyla.
Gayet sakin bir tavırla “zaten geç geliyorsun beraber oturup doya doya vakit geçiremiyoruz,bi de Spora gidersen hiç olmayacak,üstüne çocuklar seni 3 gün göremeyecek.Gideceksen de 2 gün git” dedim.Küstü gece yarısına kadar içerde tek başına karanlıkta oturdu. Ergen gibi davranıyor

Adam kompleksli.Benim atanmamdan sonra yaptığım Söylediğim her şeyi yanlış anlıyor.Küsüyor günlerce surat yapıyor..Bildiğiniz bize eziyet ediyor tavırlarıyla.
niye öyle davraniyor?
ben şüphe ederim böle davransa.. yüzüne vururum.. döverse darp raporu alir boşanirdim..
bilmiyorum sende korku gördüm.. adama elini kolunu bağlanmişin işin de var. daha ne olsun ki.

niye öyle davraniyor?
ben şüphe ederim böle davransa.. yüzüne vururum.. döverse darp raporu alir boşanirdim..
bilmiyorum sende korku gördüm.. adama elini kolunu bağlanmişin işin de var. daha ne olsun ki.
İşimi elime aldıktan sonra aksine bütün özgüvenimi yedi bitirdi çünkü evlendikten sonra üniversite okudum.Yani onun deyimiyle o beni okuttu

Geç geliyor zaten 8 gibi en erken.o saatte de ben de korkarım yalnız çıkmaya o da çıkarmaz o yüzden hiç ben de gideyim deme lüksüm yok.
Bu saatten sonra onun da sizi “çıkarmama” gibi bir lüksü olmamalı.

Banyoda ki eşofmandan spora yazıldığını öğrenmeniz aranızdaki kopukluğu gösteriyor aslında.

İnsan özellikle iki küçük çocuğu varken böyle birşeyi eşine danışarak karar verir, günlerini beraber belirler gidecekse de.

Evde olduğu zamanlarda çocuklarla vakit geçirmek gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum eşinizin , öyle olsa yalnız yaşayan biri gibi gidip yazılmazdı spora. Şuan gitme deseniz de gidecek çünkü fikrinizi önemsese tesadüfen öğrenmezdiniz bunu.

Probleminiz spordan da öte çözülür mü derseniz zor gözüküyor eşinizin kompleksi yapısını da düşününce.

Evet farkındayım ve evet zor.
Bir kere konuşmaya kapalı bi adam asla konuşarak halletmeyi denemez susmayı ve küsmeyi tercih eder.Ama öncesinde en azından daha mantıklı bi adamdı beni önemser arar sorardı beraber karar verdik ama şuan kendini ispatlama çabasına girmiş ergen gibi davranıyor

Çalışmadığım halde iki çocuk beni acayip yoruyor. Eşim gelsin de azıcık ilgilensin diye saat sayıyorum. Yaptıgı düşüncesizlik Ben cingar çıkartırdım. Ama şimdilik bir şey deme. Bir kaç hafta gitsin. Çocuklar seni görmeden uyumak istemiyor, özlüyorlar. Şeklinde çocuklar açısından düşünüyormuş gibi söyle.

Bazen bu yolu da deniyorum biraz ilgilensin diye ama yok oralı olmuyor.misal,en son bakıcımız çocukların baba figürünü oyuncaklarında çok kullandığını söyledi,ben de babaya durumu söyledim duygusal olarak eksik kalıyorlar belki ondan dedim,sırf azıcık etkilensin diye,yok yorum da yapmadı ufacık bir değişiklik de olmadı.

Ben eşimi kendim ısrar ettim de spora yazdırdım, sağlıklı olması benim için daha önemli. 1 saat gidip geliyor haftada 3 gün. Benim de 1 çocuğum var, 2.5 yaşında. Ben de çalışıyorum. Şartlarımız hemen hemen aynı. Kadınlar böyle şeylere bence daha önem veriyorlar ama erkekler öyle değil. O yüzden çok sıkmayın derim ben.

Umarım aldatmıyordur ya seni üzmek istemem ama ne sporu diyesim geldi çocukları düşünse bir an önce eve gelmek ister. Haftasonu olan spor salonları var, şimdi bu adam yorgun argın 9a kadar çalışıp ardından o yorgunlukla spora mı gidecek bıraksın bi ya saf var sanki karşısında...

Geç geliyor zaten 8 gibi en erken.o saatte de ben de korkarım yalnız çıkmaya o da çıkarmaz o yüzden hiç ben de gideyim deme lüksüm yok.
o zaman açık açık konuş sen çalışan bir kadınsın sadece çocukların değil seninde eşine ve desteğine ihtiyacın var, o kendini düşünüyor sadece ne de olsa çocukların bakıcısı da evde... bence ayar çekem zamanı gelmiş eşinize illa gidecekse de haftasonu gitsin..

Cok alakasiz olucak ama sizi o garip bakicinizdan hatırlıyorum.Yeni bakici bulabildiniz mi? Cozuldu mu bebeklere bakma mevzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…