Eşimin sporu..

Hobi niyetine başlamış ise 3 ten 2 ye 2 den 1 e derken parasini geri almanin ya da devretmenin peşine düşer merak etme. Hem is hem spor gecenin köründe eve gelmek herkesin harcı değil. Takipte kal ses etme sabret bir sure bakalim ne olacak.

Buluştuk boşanmak istediğimi söyledim adliyeye kadar da gittik kapı kapanmıştı.O da boşanmak istediğini söyledi.Boğulmuş artık.Gizlememiş söyleme gereği duymamış.Karma olduğunu görmüş ama önemsememiş.falan filan.Asla pişman olmaz yarın gelelim bitsin dedi.Eve gelme yoksa ben eve gitmem dedim.tmrm dedi..
Bu kadar nokta.
(Bi arkadaş karma olayını çok güzel açıklamış, evet benim için de sorun değil ama beni bu konularda sürekli sıkan adam karma bi alana gidemez.net.)

Emin olun farkı olmayacak zaten tektiniz

Ne diyelim hayirlisi olsun, umarim hızlı bir karar olmamıştır

Adamın bırakın sporuna gitsin insan spordan sonra çok mutlu ve huzurlu oluyor

hakkınızda hayırlısı olsun

ne desem bilemedim. Allah kolaylık versin bundan sonra her işinizde

durup dururken özen gösteren erkek. bi nokluk oluyo genelde bu işte. 3 gün o gitsin diğer 3 gün de sen spora git bence. o baksın çocuklara.

Yani yorumları okudum da ne kadar kavgaci hir gür çıkarmaya meraklı bazıları o kıyameti koparirim ortalığı yıkarım diyenler kıyameti koparınca eve huzur mu doluyor baska yönteminiz guzel tavsiyeleriniz tatlı diliniz vs yok mu oyle kıyameti koparıp ortalığı yikinca adam melaike mi oluyor

Bu kadar eşinizi ve kendinizi küçük düşürmeyin hayat arkadaşınızı surekli eziklenmesi gereken birsey gibi gösteriyorsunuz kadinlarin olmuyor mu boyle kaprisli dönemleri biz hoşgörü bekliyoruz eşimize gelince Aman Allahım

Bir de ben olsam boşanırdım hemen boşanmalısın diyenler of of of ne tavsiye ama kimler yazıyor bunları gülsem mi üzülsem mi

Bakın eşi eskiden böyle degilmis üniversiteyi okumasina destek olmuş kızcağız okumus bitirmis okulu atanıp para kazaninca adam biraz komplex yapmis gecicidir mutlaka biraz yardımcı olmak var olumlu seyler soylemek varken adam biraz yalnız kalmak spora gitmek istediği için neler yakistirildi

O cocugunu babasina kakalanacak birşeymiş sanki ona atılacak kazık gibi gorenlere bakmak zorundasin yapmak zorundasin diye nasıl çocuğuyla ilgilenmesi icin zorlandıklarını kocalarina mecbur kosup övündüklerini anlatanlara acıyorum sizin evlerde isler öyle mi yürüyor sahiden sevgiyle degilde cebren birbirinize birşeyler yaptırıp huzur buluyormusunuz

Ee arkadaşım bu tek spor salonu konusu değil ki konu sahibinin bir sürü konusu var eşiyle ilgili. Adam okutmuşta niye okutmuş aklınca gelir kapısı gördüğü için okutmuş işe girer girmez maaş kartına el koymaya kalkmış, olmayınca başlamış kadına psikolojik şiddete, evde tüm işi, sorumluluğu karısının üstüne yıkmış, eşinin çocuklarının yüzüne bakmamış, karısını sosyal alanda kısıtlarken, akşam bir arkadaşı ile bile akşamları görüşmesine, karma spor salonuna gitmesine zinhar yasaklarken kendisi bekar gibi takılmaya karar vermiş, evde onu bekleyen kadına bile danışmadan, karısına izin vermediği şekilde karma spor salonlarına havuzlarına gitmeye karar vermiş, kadın tepki verincede, zaten sıkıldım, karma olanada bilerek yazıldım diye lakayıt cevaplar vermiş, boşanmanın üstüne atlamış, şimdi burada adam kendi yuvasını düşünmüyor ki biz ne yapalım. Evlilik ortaklıktır.Hayat arkadaşlığıdır. Öyle evin tüm yükünü kadının üstüne atayım birde maaş kartını alayım değildir. Ortak sorumluluk alırsın, yetemediğin yerde birbirine destek olursun, yapması gerekeni yaptın diye iyiliğini yüzüne vurup kadını köle görüp madden manen sömürmeye kalkmaz, daha üç yaşındaki çocuklar evde ilgini beklerken , kafana göre kararlar almazsın. Bütün yükü kadın sırtlanış, kocası trip atıp yüzüne bakmıyor, tüm konuşma taleplerini reddedip, evliliği için sorumluluk almıyorsa biz ne diyelim, nasıl yol gösterelim konu sahibine. Adam zaten evliliği gözden çıkarmış, açıkça da söylemiş, iki gün sonra buna birde aldatma tranvası eklenirse konu sahibi bunun altından nasıl kalksın.

Bence eşiniz şuan sadece hevesleniyor. İlk hafta hevesli gidip sonra bırakır bana göre.Geç saatte spor kolay değil hele ki tüm gün çalıştıktan sonra

Bu ayrıntılar nerde yazıyor ben bunları görmedim zaten anlaşılıyor kadının zor durumda olduğu ama yinede tavsiyeler aşırı kışkırtmacı geldi bana yoksa sizin yazdığınız sorumlulukların paylaşılması konusundaki herşeye aynen katılıyorum keşke insanlar ne hayallerle evlendiği eşine yollarını beklediği olsun diye cabaladigi yavrusuna boyle seyler reva görmese ne kadar kadir kıymet bilmez bir hale geliyor erkekler zamanla dua edecegim konu sahibi arkadasim rabbim eşine akıl fikir ve insanlık versin üstündeki güzellikleri görecek goz versin inşallah bir çıkar yol bulursunuz

Dediğim gibi konu sahibinin kocası ile ilgili bir sürü konusu var.

ani alınmış bir karar. büyük ihtimal yine vazgeçeceksiniz sakin olmakta yarar var

Büyük konuşmak istemiyorum ama ilerideki eşim milyarder dahi olsa ben çalışırdım. Bugünün yarını da var kimseye güvenmemek gerek. Çoğu hemcinsim evlenince çalışmayı bırakıyor, çalışmaya başlamadan evleniyor, çalışsa dahi maaşını kocasına veriyor böyle olunca karşıdakine saygı da kalmıyor. Evlenmeden önce bakimı üstlenilmediği icin sorun cıkmıyor ama evlenince geçim derdi olunca o sevgililik dönemindeki adam olmuyor. Kadın eşi çalışmasa dahi bugünlerde geçer diyor. Ama adam da o yok. Biri kapıyı gösterdiğinde bir güvence altında olunmalı. Nedense kadınlar çok bağımlı yetistiriliyor toplumda evlenince statü kazanmış gibi davranılıyor.İşte sürekli kadınlık görevlerinden bahsediliyor. Ben daha hiç erkeklik görevleri diye bir şey duymadım. Böyle yetisenlerde bilincaltında statü kaybına uğrayacağını düşündüğü için ayrılamıyor bence yoksa sevgi aşk çocuklar bahane.

Geç geliyor zaten 8 gibi en erken.o saatte de ben de korkarım yalnız çıkmaya o da çıkarmaz o yüzden hiç ben de gideyim deme lüksüm yok.

çok garipsiniz kusura bakmayın. 8 geç mi?

saat gece 3te tek çıkan bi kadınım canım sıkılınca parkları gezerim ben tecavüz edilip öldürülmediğime göre 8 normal bi saat.

Valla gecen seneden beri spora gidiyorum bütün hayatım değişti kimse sporuma laf edemez sizi bilemem

Adam boşanma teklifini memnuniyetle karşılamış, konu sahibi geri adım atmazsa zaten boşanırlar.

Adam boşanma teklifini memnuniyetle karşılamış, konu sahibi geri adım atmazsa zaten boşanırlar.
Geri adım atmadım,saatlerce dışarda kaldım eve gelmedim,gelmeyecektim, ısrarla boşanalım dedim, sürekli komplekslerinle saçma sapan kuruntularınla uğraşamam dedim tamam konuşalım deyip beni eve çağırdı (çocuklar evde olduğu için ben eve geldim yoksa onun gelmesi gerekiyordu)
Eve geldim direkt yine özürler haklısınlar başladı Komplekse girdiğini de kabul ediyor.Çalıştığım için ezik hissettiğini de ama katiyen spora zayıflamak için gittiğini bana söylememe nedeninin de benim onu vazgeçireceğimi düşünmesiymiş
Atandıktan sonra beraber gittiğimiz bi yerde yanımızda çocuklar olmadığı halde elini tutmamamı bile dert etmiş içerlemiş..Farkında olarak veya olmayarak Yaptığım her şeyi dert etmiş çünkü o benim çalıştıktan sonra değiştiğimi kabul etmiş ve her yaptığım davranış batmış batıyor
Bunu nasıl yeneriz bilmiyorum beni sevdiğini kaybetmek istemediğini biliyorum ve ben de onu seviyorum ama neden bu kompleksler neden onu sevmediğimi eziklediğimi düşünüyor Anlamıyorum
Beni suçlamayın lütfen ben yapısını bildiğim için aksine atandıktan sonra çok hassas davranıyorum kullandığım kelimelerden tercihlerime kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…