Eşimin sporu..

Bn de karma bi salona gitsem (izin verse) ya da bn de erkeğe masaj yaptırsam okeyiz.ama bana izin yok ona var bu kafalardan nefret ediyorum
bana izin olayı çok saçma geliyor.
siz de ama eşiniz gibi düşünüyorsunuz
ilk sayfada 8 gibi evden çıkamam o da müsade etmez gibi bir şey demişsiniz.
neden ki ?

bana izin olayı çok saçma geliyor.
siz de ama eşiniz gibi düşünüyorsunuz
ilk sayfada 8 gibi evden çıkamam o da müsade etmez gibi bir şey demişsiniz.
neden ki ?
Ya fıtrat olarak öyle alıştırıldık gece çıkmak tehlikeli dediler hep bn de tedirgin olurum yani açıkçası.
Belki 1-2 gitmeden sonra bişey olmadığını görür o korkumu yenerim bilmiyorum

Bu yoruma kesinlikle çok katıldım. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Adam her sıkıştığında "ama kompleksim var" diyor ve hep de diyecek belli ki. Adam resmen sihirli bir anahtar kelime bulmuş kendine, atını yürütüyor. Sizi de o sözlerle, kelime oyunlarıyla ve hinliğe çalıştırdığı zekasıyla manipüle ediyor.
Gerçekten kanacak mısınız, o çok güzel kullanırken siz aklınızı kullanmayacak mısınız?

Bunaldım bilmiyorum aklım durdu haline bırakayım desem beter olur sıksam yine kötü oluyor ve zaten sıkamıyorum
Terapisti de kabul etmedi

Son düzenleme:

Benim bildiğim kompleksli adam bunu itiraf etmez.
Kompleksim var demez,aksine dibine kadar inkar eder.
Zaten ben senin eşinde kompleks olduğunu hiç düşünmedim,adam bunu öğrenmiş,bahane ediyor her tartışmada.
Terapist kabul etmemiş anladığım kadarıyla.
İnşallah düzelirsiniz.
Kolay gelsin.

Ben en çok babam bizi öpmedi diyen, eve çocukları yatmadan göreyim diye koşa koşa gelmesi beklenirken başka işler bulan bu adam yüzünden çocukları geç yatırmanıza takıldım. Neden rollerini üstleniyosunuz açığını kapatmaya çalışıyosunuz. Herkes kendi işine baksın. Babaysa baba anneyse anne. Üstelikte eminim çocuklar erken yatsa sizde bi ayagınızı uzatırsınız. Bu adam yüzünden gece yarılarına kadar ayakta kalıyosunuz. Çocuklarınız uykudan mahrum kalıyo.
Birde hemen bugün konustum yarın yapacak sanmayın. Nasıl ki bu adam bu hale bugün gelmedi hemen yarında düzelmez. Zaman verin. Yavaş yavaş kafasına sokun. Hayatını rahata sokayım derken başka taraftan zindan etmeyin ikinize de. Tatlı dille jareketlerinizle isteyin bazı şeyleri. Yapmıyosun etmiyorsun dersen inatlasır yapmaz ama çok yoruldum şunu kaldırır mısın desen yapar. İstemekten çekinmeyin

Çok tatlı anlatmışsınız.Biraz gurur da yaptığım için adamı yoğuramadım sanırım

Korktuğum bir durum bu. Çocuğumuz bizimde olmuyor şuan dünya ikimiz içinde birbirimizken olurda olursak sizin gibi olur muyuz korkusu oturdu bir anda konuyu okuyunca.
Sizde problem yok. Kısıtlama olarak düşünmüyorum ayrıca. Size ve çocuklarınıza ayırması gereken zaman için ortak karar alınır. Evde tek başına yaşamıyor sonuçta. Cıngarı çıkartırdım işin özü. Sizi bilemem

Size sormadan bir iş yapmış, o haftanın 3 günü gidiyorsa, diğer 3 günü siz gidin, 1 günde birlikte tatil yaparsınız madem.
Beni akşamları çıkartmaz diyorsunuz, gerçekten kendinize yakıştırıyor musunuz böyle bir şeyi?
O sizden izin almazken, hatta haber bile vermezken, siz neden izin almak zorundasınız?
Gerektiğinde yumruğunuzu masaya vurun (mecazen)
Ona var, size yok.
Ne güzel iş.

Zaten kompleks deyince kabul etmiyor ama ben çalıştıktan atandıktan sonra böyle olduğunu Yani sanki ben eziyormuşum da ezik hissettiğini kabul ediyor.

Bazen nazar da olduk diyorum Yani
Biz tek iken çocukları olmuyor deyip kimse hayatımızı konuşmadı hep gezdik dolaştık evde düzgün yemek yaptırmadı düşünün. (yine de bir can sıkıntımız vardı,çocuk istiyorduk olmuyordu, kimse için özenilen çift değildik)
Ama çocuklarımızla beraber atandım ve ev aldık (krediyle olsa da) yani eskiye göre rahat ve daha huzurlu bir hayatımız oldu olalı eşim ters biri oldu.
Ben kompleks diyorum annem nazar diyor Anneler bize göre yüzeysel bakar olaylara.Nazara inanırım da benim eşiminki kompleks.
Sizin eşinizle aranızda eğitim farkı yoksa olmaz.Ya da başka sorunlar..
(eşim daha ben okurken sen okul okuyup atanınca beni bırakırsın demişti) bu komplekstir.

Son düzenleme:
Yani ben kadınların, "karışmayın sıkılır bırakır" demesini kabul edemiyorum. Nasıl yani? Kadınlar evin yükümlülüğünü tek başına üstlenmek, çocuklara tek bakmak, işten geri kalan zamanını tek başına çocukla ilgilenerek geçirmek zorunda mı? Bunun üstüne eşlerini bir çocuk kandırır ya da güder gibi alttan almak veya tatlı dille yola getirmeye çalışmak mecburiyetinde mi? Neden iki taraf da yetişkin gibi davranıp sorumluluğu paylaşamasın? Bence problem spor salonunda bi işler çevirmesi falan asla değil. Tamam o kendine zaman ayırmaya ihtiyaç duyuyo, pekii kadın da bunu yapabiliyor mu?!

Haftanın 3 günü gitsin sporuna eğer gerçekten sporsa boşa sorun yaratmanıza gerek yok diğer günlerde sizlerle ilgilenir

Özgüveni eksik sizden çıkartıyor o zaman. Uzman desteği almayı deneyebilirsiniz. Sizin onu terk edeceğinizden hem korkuyor. Hemde haklı çıkmak için elinden geleni yapıyor. Yani bırakın diye olmadık huzursuzluk çıkartabilir.Bu böyledir ne yazık ki başka konularda bizzat tecrübe edindim.
Bence güzel olan bir evliliği bırakmayın. Eskiye dönmek zor değil sadece biraz sabır ve iletişim istiyor.

Mrs-cicek dünkü konuşmanın ne faydası oldu halde, eşiniz aile terapistini kabul etmiyor, sporla ilgili yalan söylemesine yada gizlemesine rağmen devam edecek anladığım kadarıyla. E ne oldu şimdi? Sorunlarınız böyle çözülmeyecek aksine üzerine yenilerinin eklenmesi muhtemel. Madem boşanma lafını ettiniz ve özür diledi elini taşın altına koymalı bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…