- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
Aslanım benim kim tutar seni konuşşşşşş diyesim alnından öpesin geldi
Bn de karma bi salona gitsem (izin verse) ya da bn de erkeğe masaj yaptırsam okeyiz.ama bana izin yok ona varsadece konuşuyorum işte çözüm bulamıyorum, insan bazen dolup taşıyor. hepimizin kanayan yarası bu durumlar maalesef.
bana izin olayı çok saçma geliyor.Bn de karma bi salona gitsem (izin verse) ya da bn de erkeğe masaj yaptırsam okeyiz.ama bana izin yok ona varbu kafalardan nefret ediyorum
Ya fıtrat olarak öyle alıştırıldık gece çıkmak tehlikeli dediler hep bn de tedirgin olurum yani açıkçası.bana izin olayı çok saçma geliyor.
siz de ama eşiniz gibi düşünüyorsunuz
ilk sayfada 8 gibi evden çıkamam o da müsade etmez gibi bir şey demişsiniz.
neden ki ?
Bu yoruma kesinlikle çok katıldım. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Adam her sıkıştığında "ama kompleksim var" diyor ve hep de diyecek belli ki. Adam resmen sihirli bir anahtar kelime bulmuş kendine, atını yürütüyor. Sizi de o sözlerle, kelime oyunlarıyla ve hinliğe çalıştırdığı zekasıyla manipüle ediyor.Kesinlikle çocuklarınızla evinizle ilgili sorumluluk verin eşinize, bunun sizin çalışıp çalışmamanızla bir ilgisi yok ki evlilik ortaklıktır. Evlilik terapistini de mutlaka şart koşun, her size kızdığında kafasına göre hayatınızı etkileyecek kararlar alıp sizi hiç yerine koyacaksa, o evlilik yürümez. Spora gidecekse de saatini erkeklerin tek olduğu saatle değiştirsin ya da bir hafta içi bir hafta sonu sizde gidin karma saatte o baksın çocuklara. Ben çocuklarımı bırakamam diye düşünmeyin, buna çocuklarında ihtiyacı var siz tek ebebeyn değilsiniz. Eşinize size tanımadığı özgürlükleri tanımayın. Ben eşinizin sizin çalışmanızı kullandığını düşünüyorum. Komplekse giren insan karısından parada kabul etmez, evi tek başına geçindirip, kendini ispatlamaya çalışır. Öyle faturaları sana ödetip, kartını bana ver diye diretip nimetlerini kabullenip, iş sorumluluk almaya gelince kusura bakma tüm sorumluk sende, ben senin çalışmanı istemiyorum, kabullenmiyorum demek kötü niyettir. Adam bildiğin bahane olarak kullanıyor size karşı. Sizin istemediğiniz her davranışında ve hareketinde aynı konudan kavga çıkarıp üste çıkıyor. İki gün sonra aldatsa bahane hazır, komplekse girdim. Kendimi ispatlamak için yaptım diye suçu size atacak bir hava sezdim eşinizde. Bence alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Taleplerinizi yerine getirmedikçede geri adım atmayın. Yoksa ilerde daha büyük sorunlar kapıda haberiniz olsun.
Bunaldım bilmiyorum aklım durduBu yoruma kesinlikle çok katıldım. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Adam her sıkıştığında "ama kompleksim var" diyor ve hep de diyecek belli ki. Adam resmen sihirli bir anahtar kelime bulmuş kendine, atını yürütüyor. Sizi de o sözlerle, kelime oyunlarıyla ve hinliğe çalıştırdığı zekasıyla manipüle ediyor.
Gerçekten kanacak mısınız, o çok güzel kullanırken siz aklınızı kullanmayacak mısınız?
Geri adım atmadım,saatlerce dışarda kaldım eve gelmedim,gelmeyecektim, ısrarla boşanalım dedim, sürekli komplekslerinle saçma sapan kuruntularınla uğraşamam dedim tamam konuşalım deyip beni eve çağırdı (çocuklar evde olduğu için ben eve geldim yoksa onun gelmesi gerekiyordu)
Eve geldim direkt yine özürler haklısınlar başladıKomplekse girdiğini de kabul ediyor.Çalıştığım için ezik hissettiğini de ama katiyen spora zayıflamak için gittiğini bana söylememe nedeninin de benim onu vazgeçireceğimi düşünmesiymiş
Atandıktan sonra beraber gittiğimiz bi yerde yanımızda çocuklar olmadığı halde elini tutmamamı bile dert etmiş içerlemiş..Farkında olarak veya olmayarak Yaptığım her şeyi dert etmiş çünkü o benim çalıştıktan sonra değiştiğimi kabul etmiş ve her yaptığım davranış batmış batıyor
Bunu nasıl yeneriz bilmiyorumbeni sevdiğini kaybetmek istemediğini biliyorum ve ben de onu seviyorum ama neden bu kompleksler neden onu sevmediğimi eziklediğimi düşünüyor Anlamıyorum
Beni suçlamayın lütfen ben yapısını bildiğim için aksine atandıktan sonra çok hassas davranıyorum kullandığım kelimelerden tercihlerime kadar
Çok tatlı anlatmışsınız.Biraz gurur da yaptığım için adamı yoğuramadım sanırımBen en çok babam bizi öpmedi diyen, eve çocukları yatmadan göreyim diye koşa koşa gelmesi beklenirken başka işler bulan bu adam yüzünden çocukları geç yatırmanıza takıldım. Neden rollerini üstleniyosunuz açığını kapatmaya çalışıyosunuz. Herkes kendi işine baksın. Babaysa baba anneyse anne. Üstelikte eminim çocuklar erken yatsa sizde bi ayagınızı uzatırsınız. Bu adam yüzünden gece yarılarına kadar ayakta kalıyosunuz. Çocuklarınız uykudan mahrum kalıyo.
Birde hemen bugün konustum yarın yapacak sanmayın. Nasıl ki bu adam bu hale bugün gelmedi hemen yarında düzelmez. Zaman verin. Yavaş yavaş kafasına sokun. Hayatını rahata sokayım derken başka taraftan zindan etmeyin ikinize de. Tatlı dille jareketlerinizle isteyin bazı şeyleri. Yapmıyosun etmiyorsun dersen inatlasır yapmaz ama çok yoruldum şunu kaldırır mısın desen yapar. İstemekten çekinmeyin
Zaten kompleks deyince kabul etmiyor ama ben çalıştıktan atandıktan sonra böyle olduğunu Yani sanki ben eziyormuşum da ezik hissettiğini kabul ediyor.Benim bildiğim kompleksli adam bunu itiraf etmez.
Kompleksim var demez,aksine dibine kadar inkar eder.
Zaten ben senin eşinde kompleks olduğunu hiç düşünmedim,adam bunu öğrenmiş,bahane ediyor her tartışmada.
Terapist kabul etmemiş anladığım kadarıyla.
İnşallah düzelirsiniz.
Kolay gelsin.
Bazen nazar da olduk diyorum YaniKorktuğum bir durum bu. Çocuğumuz bizimde olmuyor şuan dünya ikimiz içinde birbirimizken olurda olursak sizin gibi olur muyuz korkusu oturdu bir anda konuyu okuyunca.
Sizde problem yok. Kısıtlama olarak düşünmüyorum ayrıca. Size ve çocuklarınıza ayırması gereken zaman için ortak karar alınır. Evde tek başına yaşamıyor sonuçta. Cıngarı çıkartırdım işin özü. Sizi bilemem
Haftanın 3 günü gitsin sporuna eğer gerçekten sporsa boşa sorun yaratmanıza gerek yok diğer günlerde sizlerle ilgilenirMerhaba herkese öncelikle baştan belirteyim ben eşimi kısıtlayan biri değilim olmadım..Anlatacaklarımdan sebepli bu yargıya varmamanızı rica ediyorum.
Eşimle en son 10 gün kadar önce ilgisizliği yüzünden (bana da 10 yıl bekleyip kucağımıza aldığımız çocuklarımıza da evin her türlü sorununa da) kötü tartıştık ordan olayı benim atandıktan sonra değiştiğime getirip kartlarını bana vermelisin demişti ki son sözümüz ayrılık olmuştu ancak akşam çiçek getirmesi özür dilemesi ile tekrar konuştuk ve hallettik..Yani sanırım.
Şimdiki sorun şu eşim zaten akşam 8.30-9 .00 gibi eve gelir işi gereği.Ben de çalışan bi anne olarak en geç çocuklarımı 10-11 gibi uyutuyorum (babayı da yeterince görebilsinler diye geç bir vakit aslında;yoksa gönül 9.00-9.30 ister) Şimdi eşim 15 aylığına haftanın 3 günü spora kaydolmuş.En erken eve 11 gibi gelecektir (eşim daha erken diyor da salonun saatleri gidiş dönüş mesafesi bu yani daha erken mümkün değil)
Siz olsanız nasıl karşılardınız?
O saatlerde çocuklarımı uyutmuş olacağım ve haftanın yarısı babayı hiç görmeyecekler.Sizce de çocuklarıma haksızlık değil mi ? Tam da babaya aşk duydukları yaştalar (3 yaşına girecekler önümüzdeki ay)
Ben de yazılayım hem sosyal bi aktivitem olur hem de o evde yok diye streslenmem diye düşündüm ama çocuklarımla gidebileceğim bi salon yok.(kreş tarzında bi alanları vardır diye düşünmüştüm) Onları bi yerlerde bırakıp keyif de yapamam (ki ben onlarla daha uzun beraberim 4te evimdeyim)
Yani olmaz desem kavga çıkacaktır bi de gider, parayı peşin verdim bahanesiyle..ne tepki vereceğimi bile şaşırdım artık.Yine kompleks yapar da benim onu ezdiğimi düşünecek diye
Bazen nazar da olduk diyorum Yani
Biz tek iken çocukları olmuyor deyip kimse hayatımızı konuşmadı hep gezdik dolaştık evde düzgün yemek yaptırmadı düşünün. (yine de bir can sıkıntımız vardı,çocuk istiyorduk olmuyordu, kimse için özenilen çift değildik)
Ama çocuklarımızla beraber atandım ve ev aldık (krediyle olsa da) yani eskiye göre rahat ve daha huzurlu bir hayatımız oldu olalı eşim ters biri oldu.
Ben kompleks diyorum annem nazar diyorAnneler bize göre yüzeysel bakar olaylara.Nazara inanırım da benim eşiminki kompleks.
Sizin eşinizle aranızda eğitim farkı yoksa olmaz.Ya da başka sorunlar..
(eşim daha ben okurken sen okul okuyup atanınca beni bırakırsın demişti) bu komplekstir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?