Eşimin sporu..

10 gün önce boşanma lafının geçtiği evlilikte, eşiyle hiç konuşmadan spora yazılan ve salonun da karma olduğunu saklayan eşten şüphelenmek çok olağan aslında.

Eşimde dönem dönem spora gitti, sorun edilecek bir konu değil normalde ama konu sahibinin evliliği için aynı şey geçerli değil.

Evet konu detaylarsa saçma. Ben de spora gideceğim de eşime dedim fikrimi. Nereye gidebilirim, kaçta gitsem zaman sorunu yaşamam konuştum hep. Yani insan fikir paylaşımında bulunur. Adam ne yazıldım demiş ne karma demiş. Yalan dolan işler.

İlgilenmediğini söylediğimde babamız bizi öpmedi bile deyip sıyrılıyor 😣 odun oldu iyice.

"Öpmeyince böyle olmuşsun işte. Çocuklarının da senin gibi sevgiye aç olarak büyümesini mi istersin?" demediniz mi?
Yok yok bunun ciddi bir silkelenmeye ihtiyacı var. Kaybetme korkusu şart..

Neden degil istemiyorsanız yapmazsiniz bu kadar basit
benim sebeplerim ve sorunlarım çok çok başka.
anlatmaya bile gücümün olamadığı kadar başka.

ama evde küçük çocuk olunca isteseniz de istemeseniz de çocuğunuz için yapmak zorundasınız bazı şeyleri. mesela yemek, mesela çamaşırları makineye atmak sermek, mesela evi temiz tutmak. canım istemiyor yapmayacağım gibi bir lüksünüz olmuyor maalesef.

Yok şimdi direkt ayrılmak için buluşacağım beraber gidip anlaşmalı boşanalım diyeceğim.Yani sanırım prosedür öyle.
Bence önce sakin olun detaylı konuşun ilişkinizde birşeyler kopmuş belliki ama tamir edilirse etmeye çalışın aldatma durumu olmayabilir sizin eşinizle iligili daha çok kendini ispat etmesi cabasi hissediyorum. Ha tabi aranızdaki uçurum artarsa aldatmada olabilir o zaman zaten ardınıza bakmayın ama sanki su an yok gibi birşey. Bilemedim ben ya detaylı konuşmak en iyisi

Haftasonu sabah erken gideblir

Haftaişi 2 gün işten erken çıkabilir

Haftaiçi akşam babanın 3 gün olmaması çocuklar için büyük eksik bir de 11de gelcek diyorsunuz

Ne iş yapıyor bu arada zaten çok geç saate kadar çalışıyor ? Bence önce orayı düzeltmesi lazım iş-boş zaman dengesi hiç yok. İşten kısarsa , ailden kısmadan spora vakit ayırabilir

Konu sahıbının diger actıgı konuda da kartını ver muhabbeti vardı.

Adam iyice soytari olmus, ayar sart. Kadina ilgi goster, cocuguna vakit ayir diyince yok amma maas kartina gelince mi aile oldugunu hatirliyormus beyzade ???

Adam iyice soytari olmus, ayar sart. Kadina ilgi goster, cocuguna vakit ayir diyince yok amma maas kartina gelince mi aile oldugunu hatirliyormus beyzade ???
Kadın unıyı evliyken okumus seni ben okuttum ben olmasam okuyamazdın diyormus.
Sen ıstedıgın kadar okut kadın ders calismazsa nasıl kazanacaktı? Sanki para veren herkes uni okuyor puanla ders CALISMAK la ılgısı yok.
Adam son derece iticı.
Konu sahıbı ınsallah dogru kararı verir

ben uyguluyorum. benim esimde yogun calisiyo çoğu zaman görüşemiyoruz. saat onda gelecekse saatini kaydirmam çocuğun. yedi buçukta gelecekse yemeği bekletmem mesela. haftada üç dört gün hiç görmediğimiz oluyo ama gelir gelmez hasret gidersin diyemiyorum. aynı rutinine devam ediyorum. arayi esimin kapatmak için çabalaması gerekir. onun sorumlulugunu ben yüklenmem kendime.

eğer ilgisiz baba olursa ileride hesabini vermesi gereken kişi odur. ama siz böyle herşeyi dengede tutmaya çalıştıkca yipranirsiniz ve ilerisi için cok bi fayda da saglayamazsiniz.

üç dört katı da gelse bisey demem ben bı kaç kez üst üste olursa sorarım. ki uzun zaman esimin telefon faturası 50 yerine 250 300 geldi. paket aşımı yaptığı için. sadece daha iyi bi pakete geç istersen bu yetmiyo demekki artık dedim.

hayatı kendiniz için kolaylaştırın. zaten çocuklar büyük ihtimalle krese başlar Eylül'de. 4 te almayin altida alin haftada üç gün sporu da yapın. eşiniz de kendi bilir. herkes yaptığının bedelini ödemeli. birilerinin yerine bedel ödemeye çalışırsanız yorulan siz olursunuz değmez buna🙄🙄
Aslında iliskilerin ve evliliklerin nasıl olması gerektiğini anlatmışsınız. Bizim cefâkar türk kadınlarımız aman kocişim iyi olsun da diyor. Sürekli kadın beraber olmaya beraber etkinlik yapmaya çabalıyor adama da rahatlık geliyor. Yani zaten hizmetcisi gibi hizmet ediliyor cariyesi gibi istediği zaman yatağa alınıyor. Çabalamak için bir sebebi yok ki. Zaten caninin istediğini yapıyor. Eşi bir şey derse susturuyor.

10 gün önce boşanma lafının geçtiği evlilikte, eşiyle hiç konuşmadan spora yazılan ve salonun da karma olduğunu saklayan eşten şüphelenmek çok olağan aslında.

Eşimde dönem dönem spora gitti, sorun edilecek bir konu değil normalde ama konu sahibinin evliliği için aynı şey geçerli değil.
Evet haklısınız
Ama kesin aldatmak için gidiyor denmesi için gözle görülmesi lazım duyulması lazım
Ben de diyorum ki iletişim kursun böyle gidecekse evli olmanın gereği yok zaten yardımı yok tek de yapabılır...

ya da iş bölümü yapacaklar buradaki çoğu koca yazılanlardan yola çıkarak diyorum
Eli ayağı yokmuş gibi davranıyor
Tek görevleri çalışmak gibi davranıyor
Ama çocuk yapmasını hepsi maşallah çok iyi biliyor

Biraz da kadının dişli olması gerekıyor bu konuda
Eğer adam sorumluluklarını yine yapmıyorsa evli olmanın anlamı yok külfet çünkü

Şimdi salonu aradım da paketlerle ilgili Bilgi almak istiyorum dedim.
Eşimin aldığı paket karma saatlerde hem salon hem havuz ortak.Kıskanmadım değil ama bunu gizlemesi Mahvetti :KK43: aldatılmış gibi hissediyorum :KK43: çünkü özellikle sordum hayır değil dedi.
Eşiniz özellikle karmaya almıştır. Kaç tane salon gezdim gördüm duydum cogu kadın erkek mahremiyetine cok önem verir. Yani karma saatleri nadirdir. Hele havuz. Özellikle arayıp bulmak gerekir. Üniversiteli kesimle spor yapınca kimse kimseyle ilgilenmiyor ama yaşlar büyüyünce erkeklere bi haller oluyor. Ama oradaki kadınlar sizin kocanıza bakacak değil. Hatta gelse gelse birkac tane kadın gelir. Bana uygun tek saat karmaydı bir ara davranışlardan rahatsizlik duyardım.
Bir de söyle bir boyutu var sadece karması olan salonlarda kadın pek gelmiyor diye ayrı saat yapmıyorlar. Ama.ne olursa olsun kocanızın yolu yol değil. Spora gittigi icin değil size cocuklara önem vermediği için

Aslında iliskilerin ve evliliklerin nasıl olması gerektiğini anlatmışsınız. Bizim cefâkar türk kadınlarımız aman kocişim iyi olsun da diyor. Sürekli kadın beraber olmaya beraber etkinlik yapmaya çabalıyor adama da rahatlık geliyor. Yani zaten hizmetcisi gibi hizmet ediliyor cariyesi gibi istediği zaman yatağa alınıyor. Çabalamak için bir sebebi yok ki. Zaten caninin istediğini yapıyor. Eşi bir şey derse susturuyor.

ben de zorluk yaşadım yasamadim değil. ama bu durumu kabullenmedim. çalışmam çok büyük artı. Allah çalışmayan calisamayan kadınlara da güç kuvvet versin.

ben eşime dedim. herşeyi ben yaptıktan sonra sana ihtiyacım yok. sen sadece yük oluyosun. sen olmasan yüküm azalır. o yüzden ya hayatıma ortak olursun ya da hayatimdan çıkarsın diye. ki maşallah diyeyim tamamen olmasa da çok büyük ilerleme kaydettik.

böyle herşeyi yüklenip çocuk için yaşayan kadınlar ilerde çocuğunun eksikliğini çocuğunun özel ayrı bi hayati olmasını da zor kabullenebiliyo. konu sahibini tenzih ederim. ama genel eğilim hayırsız yardim etmeyen sevgi göstermeyen koca ve bu durum karşısında yıkılmamak için çocuğuna tutunup onu birakmak istemeyen anne sarmalina dönüyo.

herkes kendi sorumluluğunu bilip fazlasını ustlenmeden yaşasa belki de bu kadar sorun olmayacak evliliklerde.

daha dün iş yerinden bi arkadasimla konuştuk. benim esimi kaybetme korkum var dedi🤦 adam issiz ve en ufak bi yardimda bulunmadan sürekli kızı eleştiriyo🤦 is yerinde herkese kocasını şikayet etti. aradi gorumcesine sikayet etti başkalarını aradi anlatti. stresi atti kocacigini kaybetme korkusu olduğu için de dün kocasına doğum günü partisi hazırladı 🤦

Evet haklısınız
Ama kesin aldatmak için gidiyor denmesi için gözle görülmesi lazım duyulması lazım
Ben de diyorum ki iletişim kursun böyle gidecekse evli olmanın gereği yok zaten yardımı yok tek de yapabılır...

ya da iş bölümü yapacaklar buradaki çoğu koca yazılanlardan yola çıkarak diyorum
Eli ayağı yokmuş gibi davranıyor
Tek görevleri çalışmak gibi davranıyor
Ama çocuk yapmasını hepsi maşallah çok iyi biliyor

Biraz da kadının dişli olması gerekıyor bu konuda
Eğer adam sorumluluklarını yine yapmıyorsa evli olmanın anlamı yok külfet çünkü
Ben çalıştığım dönemde eşime demiştim, bütün işi ben yapacaksam niye evlendik seninle, annemin babamın evinde gül gibi yaşayıp gidiyordum, derdim neydi evlendim?
İlk başlarda zorlansa da zamanla alıştı, hatta çoğu şeyi ona yıktım 😅

Şimdi çalışmıyorum ama 2 küçük çocuğumuz var, işten sonra çocuklarla ilgili herşeyi yapar, hafta sonu yapılacak birşey varsa beraber yaparız.
Yapmayan erkek de çok dediğiniz gibi nasıl oluyor, evdeki diyalogları nasıl bilmiyorum ama baştan bu konuda kararlı olunursa yapıyorlar.

Back
X