- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
değil. bence değil.yüklemiyorlar , kadın kendisi bu sorumlulukları alıyor . kadının tercihi tamamen .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değil. bence değil.yüklemiyorlar , kadın kendisi bu sorumlulukları alıyor . kadının tercihi tamamen .
10 gün önce boşanma lafının geçtiği evlilikte, eşiyle hiç konuşmadan spora yazılan ve salonun da karma olduğunu saklayan eşten şüphelenmek çok olağan aslında.
Eşimde dönem dönem spora gitti, sorun edilecek bir konu değil normalde ama konu sahibinin evliliği için aynı şey geçerli değil.
İlgilenmediğini söylediğimde babamız bizi öpmedi bile deyip sıyrılıyorodun oldu iyice.
Ayrıca sakin değilim ağlamaktan helak oldum
Neden degil istemiyorsanız yapmazsiniz bu kadar basitdeğil. bence değil.
benim sebeplerim ve sorunlarım çok çok başka.Neden degil istemiyorsanız yapmazsiniz bu kadar basit
Bence önce sakin olun detaylı konuşun ilişkinizde birşeyler kopmuş belliki ama tamir edilirse etmeye çalışın aldatma durumu olmayabilir sizin eşinizle iligili daha çok kendini ispat etmesi cabasi hissediyorum. Ha tabi aranızdaki uçurum artarsa aldatmada olabilir o zaman zaten ardınıza bakmayın ama sanki su an yok gibi birşey. Bilemedim ben ya detaylı konuşmak en iyisiYok şimdi direkt ayrılmak için buluşacağım beraber gidip anlaşmalı boşanalım diyeceğim.Yani sanırım prosedür öyle.
Konu sahıbının diger actıgı konuda da kartını ver muhabbeti vardı.Bu arada kartini ver kismini hic anlamadim, hem evdkei kadina hic hic ilgi gosterme, sonra da parani bana var ... abimizin kafasi milyon sanirim
Konu sahıbının diger actıgı konuda da kartını ver muhabbeti vardı.
Kadın unıyı evliyken okumus seni ben okuttum ben olmasam okuyamazdın diyormus.Adam iyice soytari olmus, ayar sart. Kadina ilgi goster, cocuguna vakit ayir diyince yok amma maas kartina gelince mi aile oldugunu hatirliyormus beyzade ???
Aslında iliskilerin ve evliliklerin nasıl olması gerektiğini anlatmışsınız. Bizim cefâkar türk kadınlarımız aman kocişim iyi olsun da diyor. Sürekli kadın beraber olmaya beraber etkinlik yapmaya çabalıyor adama da rahatlık geliyor. Yani zaten hizmetcisi gibi hizmet ediliyor cariyesi gibi istediği zaman yatağa alınıyor. Çabalamak için bir sebebi yok ki. Zaten caninin istediğini yapıyor. Eşi bir şey derse susturuyor.ben uyguluyorum. benim esimde yogun calisiyo çoğu zaman görüşemiyoruz. saat onda gelecekse saatini kaydirmam çocuğun. yedi buçukta gelecekse yemeği bekletmem mesela. haftada üç dört gün hiç görmediğimiz oluyo ama gelir gelmez hasret gidersin diyemiyorum. aynı rutinine devam ediyorum. arayi esimin kapatmak için çabalaması gerekir. onun sorumlulugunu ben yüklenmem kendime.
eğer ilgisiz baba olursa ileride hesabini vermesi gereken kişi odur. ama siz böyle herşeyi dengede tutmaya çalıştıkca yipranirsiniz ve ilerisi için cok bi fayda da saglayamazsiniz.
üç dört katı da gelse bisey demem ben bı kaç kez üst üste olursa sorarım. ki uzun zaman esimin telefon faturası 50 yerine 250 300 geldi. paket aşımı yaptığı için. sadece daha iyi bi pakete geç istersen bu yetmiyo demekki artık dedim.
hayatı kendiniz için kolaylaştırın. zaten çocuklar büyük ihtimalle krese başlar Eylül'de. 4 te almayin altida alin haftada üç gün sporu da yapın. eşiniz de kendi bilir. herkes yaptığının bedelini ödemeli. birilerinin yerine bedel ödemeye çalışırsanız yorulan siz olursunuz değmez buna![]()
Evet haklısınız10 gün önce boşanma lafının geçtiği evlilikte, eşiyle hiç konuşmadan spora yazılan ve salonun da karma olduğunu saklayan eşten şüphelenmek çok olağan aslında.
Eşimde dönem dönem spora gitti, sorun edilecek bir konu değil normalde ama konu sahibinin evliliği için aynı şey geçerli değil.
Eşiniz özellikle karmaya almıştır. Kaç tane salon gezdim gördüm duydum cogu kadın erkek mahremiyetine cok önem verir. Yani karma saatleri nadirdir. Hele havuz. Özellikle arayıp bulmak gerekir. Üniversiteli kesimle spor yapınca kimse kimseyle ilgilenmiyor ama yaşlar büyüyünce erkeklere bi haller oluyor. Ama oradaki kadınlar sizin kocanıza bakacak değil. Hatta gelse gelse birkac tane kadın gelir. Bana uygun tek saat karmaydı bir ara davranışlardan rahatsizlik duyardım.Şimdi salonu aradım da paketlerle ilgili Bilgi almak istiyorum dedim.
Eşimin aldığı paket karma saatlerde hem salon hem havuz ortak.Kıskanmadım değil ama bunu gizlemesi Mahvettialdatılmış gibi hissediyorum
çünkü özellikle sordum hayır değil dedi.
Aslında iliskilerin ve evliliklerin nasıl olması gerektiğini anlatmışsınız. Bizim cefâkar türk kadınlarımız aman kocişim iyi olsun da diyor. Sürekli kadın beraber olmaya beraber etkinlik yapmaya çabalıyor adama da rahatlık geliyor. Yani zaten hizmetcisi gibi hizmet ediliyor cariyesi gibi istediği zaman yatağa alınıyor. Çabalamak için bir sebebi yok ki. Zaten caninin istediğini yapıyor. Eşi bir şey derse susturuyor.
Ben çalıştığım dönemde eşime demiştim, bütün işi ben yapacaksam niye evlendik seninle, annemin babamın evinde gül gibi yaşayıp gidiyordum, derdim neydi evlendim?Evet haklısınız
Ama kesin aldatmak için gidiyor denmesi için gözle görülmesi lazım duyulması lazım
Ben de diyorum ki iletişim kursun böyle gidecekse evli olmanın gereği yok zaten yardımı yok tek de yapabılır...
ya da iş bölümü yapacaklar buradaki çoğu koca yazılanlardan yola çıkarak diyorum
Eli ayağı yokmuş gibi davranıyor
Tek görevleri çalışmak gibi davranıyor
Ama çocuk yapmasını hepsi maşallah çok iyi biliyor
Biraz da kadının dişli olması gerekıyor bu konuda
Eğer adam sorumluluklarını yine yapmıyorsa evli olmanın anlamı yok külfet çünkü