Eşimin sürekli aynı şeyleri yaşatmasından bıktım

Yalandunya59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
6
1
1
38
8 yıllık evliyiz eşim her problemin kaynağı olarak beni görüyor. Dün evin antredeki fayansları patladı o şehir dışındaydı bende kızmasın diye o gelene kadar onları söktüm temizledim ve ğzerini örttüm çocuklar takışıp düşmesin diye. Eve girip gördüğünde her zamanki gibi surat yaptı kendini yatak odasına kapattı hiç odadan çıkmadı. 3 ve 7 yaşında iki oğlum var onları bile görmezden geliyo bunda ne benim nede çocukların suçu var ama o her defasında aynı şeyi yapıyo. Bi çocuk gibi küsüp iletişimi kesiyor ve sürekli benim gitmemi bekliyor artık çok sıkıldım bu durumdan

8 yıllık evliyiz eşim her problemin kaynağı olarak beni görüyor. Dün evin antredeki fayansları patladı o şehir dışındaydı bende kızmasın diye o gelene kadar onları söktüm temizledim ve ğzerini örttüm çocuklar takışıp düşmesin diye. Eve girip gördüğünde her zamanki gibi surat yaptı kendini yatak odasına kapattı hiç odadan çıkmadı. 3 ve 7 yaşında iki oğlum var onları bile görmezden geliyo bunda ne benim nede çocukların suçu var ama o her defasında aynı şeyi yapıyo. Bi çocuk gibi küsüp iletişimi kesiyor ve sürekli benim gitmemi bekliyor artık çok sıkıldım bu durumdan
Gidip söyleyin yapacak bi usta bulsun odalara kapanacagina

Kiz o ne öyle
Tut kolundan doktor amcana götürecegiz de, simarik cocuklarla doktor amcalar güzelce konusuyormus de
Evin babasi degil de evin ergeni gibi
Kusura bakmayin, kesinlikle bir cift terapisti alin
Birinin kafasina vurmasi lazim bu yaptiklarini
Trajikomik bir durum

Bence kendi başına takılmak için her bahaneyi kullanıyor.

Oh ne güzel, sana kızdım odamda keyfime bakarım. Salın çocukları başına, siz onsuz salonda keyf edin bence. Aç mı, susuz mu ne hali varsa görsün, umursamayın sakın. Baba olmadan kendi büyüseydi keşke azıcık.

Son düzenleme:
Dün evin antredeki fayansları patladı
Soru 1 :) fayanslar nasıl patladı 🧐
Soru 2 :) 8 yıldır bu duruma alışamadınız mı?
Soru 3 :) Fayanslar hala öyle mi?
Gerçekten zor bir durum Allah Kolaylık Versin
Ama yapı işte bazı şeyler zamanla da olsa değişmez . Sizde Sanki çok üzerine düşüyorsunuz gibi geldi bana boşverin belki siz boşverdiğiniz zaman yapıcı olan o olur .

Allah sabır versin de bir sey sorabilir miyim bu surat asmalar çok tanıdık geldi eşinizin burcu ne(tabi alakaya maydonoz biraz ama) :bicak:

Bu erkeklerin hepsi değişik model ama yaptığı hareket çok çocuksu geldi, çok şımarık ve korunaklı büyümüştür ondandır her sorumluluktan kaçması, Allah Sana sabır versin böyle bir erkeğe hiç saygım ve sevgim olmaz dı

Bırak ne hali varsa görsün yüz verme adam iyi alışmış ne kocalık ne babalık yapıyo ayrıca evden mi gitmenizi bekliyo?

Fayanslar kırıldı diye küsüp odalara kapanan bir eş. O kızmasın diye ona söylemeyen temizleyen bi de siz. Zerre kıymetinizi bilmiyor inanın. Ben olsam fayanslar kırıldı diye arar bi de fırça çekerim ucuzundan filan mı yaptırdın nasıl patlar diye. Sizi tepesinde gezdirsin bence

Bu erkeklerin hepsi değişik model ama yaptığı hareket çok çocuksu geldi, çok şımarık ve korunaklı büyümüştür ondandır her sorumluluktan kaçması, Allah Sana sabır versin böyle bir erkeğe hiç saygım ve sevgim olmaz dı

Aynen katılıyorum en ufak sorumluluk almadan büyümüş ve nerde ne yapılır nasıl davranılır bilmeyen bir adam , es kaza eş ve baba olmuş ama o olgunluk hiç yok . Benim eşim de aynı böyle en ufal bir laf söylesem , laf sokmak falan değil çocuğun altını değiştirir misin gibi mesela küsüp odasına gider.

Fayans patladı diye neden size küsüyor ki insan sorar ne olduda bu fayans bu hale geldi diye merak eder eşinizin psikolojisi bozuk herhalde.

Problem çözme becerisi gelişmemiş. Para sıkıntısı yoksa eksik olan şeyleri yaptırın. Parasını öder herhalde. Bu kadar ini da yapsin

eşiniz babam olabilir mi? 27 yaşında bir kızı var mı? :KK76: ay Allah kolaylık versiiin, çok zor çok.annemi sinir hastası etti babamın sizin de eşinizdeki huyu.

Soru 1 :) fayanslar nasıl patladı 🧐
Soru 2 :) 8 yıldır bu duruma alışamadınız mı?
Soru 3 :) Fayanslar hala öyle mi?
Gerçekten zor bir durum Allah Kolaylık Versin
Ama yapı işte bazı şeyler zamanla da olsa değişmez . Sizde Sanki çok üzerine düşüyorsunuz gibi geldi bana boşverin belki siz boşverdiğiniz zaman yapıcı olan o olur .
Fayanslar uzun zamandır sallanıyodu zaten beklenen bişeydi yani. Benim anlayamadığım böyle basit şeyleri sanki yeryüzündeki en önemli şeymiş gibi büyütmesi zaten mantıklı bi açıklama gelmiyo aklıma

Back
X