• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sürekli bağırması?

Bağırdığı an bırakıp gidin hiçbir şey söylemeden ortamı terk edin.
Aslında güzel yöntemmiş ama ben genellikle bağırdığı zaman çıldırıyorum. Kendimi tutamıyorum, ben de bağırıyorum, olay iyice büyüyor.
Bu gün yine bir eften püften mevzu yüzünden bağırdı. Çok sinirlendim ve “insan gibi konuş, hayvan gibi bağırma” dedim, suçlu ben oldum. Hayvan demişim ona.

Hiçbir şey söylemeyip cevap vermediğim, konuşmadığım da oldu daha önce, bu sefer de özür dilemek yerine kendisi de benimle konuşmadı 3 gün. 3 gün sonra özür dileyebildi ancak.

Nefret ediyorum bu durumdan. Aileden öyle görmüş. Babası ve eniştesi de bağırır etrafındakilere her konuda.

Sana bağırdığı senin ona hakaret etmediğin olaylardaki videonu cek gizlice bi yerde dursun.bağırınca küs kal bi süre başkasına patlasın bakalım sana bağırdığı gibi oluyormuş mu.bi model arkadaş da böyle tip kocasına çocuk yapmak icin yanip tutuşuyor.

İnternet diye bir şey çıktı?
İnternet değil bence sadece o var ama sadece onunla kalmıyor ortam var malesef hemcinslerimiz bazıları tab8 kendini öyle bir hal yapıp çıkıyor dışarı amanda yok biz ne yaptık adam bakıyor geliyor doğum yapmış sarkmış göğüsler karın selülit olmuş bacaklar kilo veriyorsun ama çatlaklar var sarkmış erimiş göğüsler var herkeste farklı değişiklikler bu tüm anne olmuş tüm bayanlar. Herkesin durumu yok gidip silikon taktirsin kimisinin yok parası çatlakları azaltsin. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin

Kızlar eşime ne desem olmadı ben anlamıyorum neden böyle oluyor.
Konuşuyorum pişman oluyor mutlu oluyoruz sonra afedersinsiz içine ediyor.
Bugun dışarı ya çıktık oturduk bir iki saattir güzelce konuştuk
Özellikle bana bağırmaması gerektiğini konıstuk.
Haklı olduğumu pişman olduğumu söyledi herşey gzüeldi.
Sonra annemi aradık annem bizde kalıyor bebeği indir biz de parka geçelim dedik.
Anne indirimiş geri çıkarmış biz yarım saat içinde park ta olduk
Sağa baktık sola baktık annem yok
Annem hemen çıkmış biz gelmedik diye
Eşim olacak şahıs
Park ta beni rezil etti yine sesini yükseltti annen hemen çıkmış bu kadar olmaz geliyoruz dedik vs diye.
Park ta bulamayınca annemi sinir oldu.. Hayıe anneme kızıyorsun beni deli etti bana neden bağırıyorsun hemde toplum içinde şuan eve geldik bebeği alıp götürdü park a geldi yanında konuşuyor hiç bir şey olmamış gbi benimse tüm enerjim düştü moralim alt üst yine aynısını yapmıyor düzelmiyor.

Not : kesinlikle psikoloğa gitmiyor ne dediysem olmadı
tek seferlik mi bu durum yoksa sürekli mi böyle

Ne yapıyorsun peki. Mesela o sana bağırdı o an tepkin ne oluyor? Sonrasında tavrın ne oluyor?
Sonrasında hiçbirsey olmamış gibi mi davranıyorsun?
Eşini en iyi sen tanıyorsun. Ona göre bir tavır koyman lazım ortaya. Misal eşim bana bağırsa ne yaparım diye düşünüyorum. Muhtemelen tepkim konuşmamak olur. Pisman ederim onu bağırdığına bir şekilde. bir daha bağırmaya korkar

Öfke kontrol problemi var muhtemelen. Şiddete meyilli biri midir ?

Benim de eski ilişkim böyleydi. Sustum, bağırdım, psikolojik yardım almasını sağladım ama olmadı.

İnternet değil bence sadece o var ama sadece onunla kalmıyor ortam var malesef hemcinslerimiz bazıları tab8 kendini öyle bir hal yapıp çıkıyor dışarı amanda yok biz ne yaptık adam bakıyor geliyor doğum yapmış sarkmış göğüsler karın selülit olmuş bacaklar kilo veriyorsun ama çatlaklar var sarkmış erimiş göğüsler var herkeste farklı değişiklikler bu tüm anne olmuş tüm bayanlar. Herkesin durumu yok gidip silikon taktirsin kimisinin yok parası çatlakları azaltsin. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin
Yani demek istediğim internet çıkınca haberimiz olmaya başladı, eskiden bu kadar çok bilemezdik bilemezdik bu durumları. O anlamda.

Back
X