1 yıldır evliyim evlendiğim günden beri sürekli eleştiren bir eşim var artık çok yoruldum o kadar zor ki sürekli onun kapağını kapat burası böyle mi silinir sunum yap yemek yap evde esir gibiyim çalışıyorum akşam eve geliyorum sürekli eksik varmı etrafı toparlıyorum en son tv karsısına otrurabildiğim saat en erken onbir ondada yenilip içiliyor sonra onları toplamak için kalkıyorum artık çok yoruldum o beni eleştirdikçe bende susamıyorum kavga ediyoruz kavgamız asla bitrmiyor çocuk gibi babasına şikayet ettim oda yapma oğlum falan demiş ama babam yanımda mutsuzsan boşan oğlum arkandayım dedi diyor,ne yapacağımı şaşırdım kedi aldık bes ay önce o kadar dedim kılı var perdeye atlayabilir herşeyi söyledim olsun dedi şimdi onun eziyetini de çekiyorum çok kıl döküyor vercem diyor sürekli bende alıştım kediye bu yüzden bana yapmadığı eziyet kalmadı nefes alamıyorum artık iki gün iyi oluyor ben sana çok haksızlık yaptım diyo sonra tekrar aynı şeyler hergün ağlamaktan çok yoruldum boşansam hem seviyorum hemde babam hasta annem zaten yoruldu artık eve dönsem babam eziyet edecek annem üzülecek böyle hergün ben ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım beddua da edemiyorum hasta oldu en son yapmadığı eziyet kalmadı hiç çekilmiyor başına bişi de gelmesini istemiyorum olan bana olacak çünkü