yooo anneme, hadi uzatma çocuğun kafasını havuza soktum çıkmak için debeleniyor, biraz daha konuşursan başaracak diyorum. Allahım sen buna akıl ver diyor kapatıyor. Kaynanamda dese ona da aynısını söylerim
Anneniz o şekil davrandı diye, kayınvalidenizinde aynı şekilde davranmasını beklenmeniz gerekmiyor ki ? Belki anneniz daha geniş, belki kayınvalide daha pimpiriklidir. Yani aradı da 1 er saatten 5 saat mi konuştu ? İş idareyi bilmek. Tatilde eşiniz kapatsın telefonunu , merak ediyorsa sizden arasın sorarsa X şimdi denize gitti dersiniz sorularına siz cevap verirsiniz biter gider.
Valla eşim yurtdışında çalıştı, 8-10 ayda bir gelirdi hiçte kimseye 8-10 aydır görmedim başbaşa olacağız muhabbeti yapmadım. Hatta tatilde bile şakır şakır arkadaşlarımla konuştum. Ki bunlar 40 dk.dan asla az olamaz :)
Yani benim 3-5 dklık telefon görüşmeleri problem eden mantığı anlamam mümkün değil ne yalan söyleyeyim.
Ne yeni evli muhabbetini anlarım, ne mahrem muhabbetini anlarım, ne de böyle telefon konuşmalarıyla bölünen tatili, özel hayatı başbaşalığı anlarım.
Kısaca bu sizle ilgili birşey değil. Bu tamamen benle ilgili birşey. Benle ve hayat görüşümle. Allahtanda benim gibi bir eşim var.