eşimin takıntısı

Bugün daha iyi. Karşıma aldım konuştum dun gece. Sonra Kalktim mektup yazdım duygularımı anlatan ( okudu mu bilmiyorum). Cebine attim. Toparlanmis. Hatta yemek. Bile yaptı biraz rahatsizdim bugün. Çocuğa da bakt, uyuttu. Şimdide yürüyüşe çıktı. Hayata döndü galiba. İnş. Yarin değişmez.

Direk bu alışkanlıklarını terketmesini beklerseniz ters tepebilir, daha da oyun oynar sizden uzaklaşıp. Onun yerine birlikte severek yapacağınız bi şeyler önerin, mesela kocaman bi puzzle alın yapın bitince de duvara asarsınız baktıkça birlikte ne güzel bi şey başardığınızı izleyin :)
Çünkü inanın hepsi aynı, benim eşim de öyle. Ben artık uyarmıyorum, hiç dokunmuyorum. O yüzden bi şey yapmak istediğimde hakkım oluyor, bugün de film izleyelim diyorum ya da sıkıldım bi yere çıkalım diyoru çıkıyoruz. Bazen ben de onunla oynuyorum, ya da o oyun oynarken işlerimi yapıyorum ya da hobi edindim onlarla uğraşıyorum.

Değiştirmeye çalışırken gerilip kırılmaya değmiyor, nasılsa başka dert yok diyorum. Zaten bi süre sonra sıkılıyorlar oyundan falan.. :)

Aslında sürekli boyle değil donem donem diyelim. Mesleği konusunda iyi. Hatta web sitesi hazırlıyor.

Ben aslında bana yardımcı olmamasından sikayetciyim. Birlikte bir şeyler yapıyoruz bazen. O konuda rahatsiz degilim pek. Şikayet ettiğim nokta umursamaz biraz. Her şeyi benden bekliyor, bende kosturuyorum sürekli.

Ben aslında bana yardımcı olmamasından sikayetciyim. Birlikte bir şeyler yapıyoruz bazen. O konuda rahatsiz degilim pek. Şikayet ettiğim nokta umursamaz biraz. Her şeyi benden bekliyor, bende kosturuyorum sürekli.

Klasik erkek işte. Alışmış sizin her şeyi çekip çevirmenize, ben yapmasam akrepburcu yapıyor nasılsa canım benim diye oturuyor işte rahat rahat. :) Böyle düzene çabuk alışırlar, siz ne kadar fedakar olrusanız o kadar bırakırlar sorumluluklarını. Bazı şeyleri yaparken illa ki ondan da yardım alın bence, yoksa yapmayın bence...

Aynen çok doğru bir tespit. Büyük temizlik yapinc yardim eder sağ olsun. Hali filan yıkar, süpürür yerleri camları filan siler. Gündelik işlerde sıkıntı çıkarıyor iste. Zaten yorgun argın geliyormuş. İsim bitene kadar çocuğa baksa yeter diyorum. Zorla bakıyor iste.

İnanamıyorum tüm bunları yapıyor mu? kızmayın ama daha naapsın adam, benim eşim kaç yıldır sadece bulaşık makinasını boşaltır canı isterse. bi de tabağını masadan alıp lavaboya koyar. bi tek bunu öğretebildim maşallah bozulmasın....

kosturmayin sizde kolesimisiniz siz o evin. Erkekler cocuk sahibi olmanin neresi anlamiyorum ben bilmiyorum, onlarin kafada cocuk sahibi olmak bir ``yapma`` birde masrafi icin cebinden ``para`` cikarma olarak mi indirgenmis acaba. Hadi anne karnindayken daha tam algilayamiyorlar baba olduklarinida , cocuk dogduktan sonra neden sanki dodan bebek sadece ve sadece kadina ait bir sey gibi davranip onla alakali hicbir sorumlulugu almiyorlar. Bebek kadinin bedeninin uzantisiymista onlarla hicbir alakasi yokmus gibi davraniyorlar, erkekten cocuk konusunda birsey yapmasini isteseniz uzayli gormus gibi sasiriyor. Sadcec sizin elinizde kocanizin bu bakis acisini degistirmek, yaparken nasil katkida bulunduysa bakiminda da yardim edecek, o evde oda yasiyorsa bir zahmet islerine katkida bulunacak. Yoksa evlilik adi altinda hizmetci ve kulucka makinesi+murebbiye falan mi aldigini dusunuyor adam ???

Birincisi gunun yarisi bos olan rahat bir meslek yapiyor kocaniz size cok cok yarimci olmasi lazim, kosturmayin yapmayin sadece bebeginizle ilgilenin gorsun bakalim gercek hayat nasilmis.

Yapar ama hepsini değil yani bi kaçını. Çocukla yapamadığını.

Beni asagilamiyor o kadar da. Diğerlerinde haklı sınız.

Ne dersi kuzu

Tamam 6,5 aylık çocuk ile ilgilenebilir

Madem siz evde iken ağlayınız emzirme deyip getiriyor evde olmayın

Ders çalışmak dediniz kütüphaneye gidin
Makete gidin pazara gidin çocuk ile yalnız kalmayı öğrensin

Bulaşık toplamak ya da işte her gün olan bir iş onun olsun hep o yapsın

Mesela yastık örtüsü nevresim vs onun görevi olsun basit ama süreklilik arz etsin alışsın

Çocuğa kitap okusun o yıllarca sürecek zaten şimdiden başlasın

kv kayinpeder nerden biliyor sikayet mi ettin

Abartmıyorsunuz tabikide adam bütün gün kırlent gibi oturacak köşede sen evde fır döneceksin insanın bi ağrına gider .
Tavır yapmadan karşınıza alıp ciddi ciddi sizin evin hizmetçisi olmadığınızı ilgiye yardıma ihtiyacınız olduğunu , gerek kafasına kaka kaka gerekse duygu sömürüsü yapa yapa anlamasını sağlamanız gerekiyor .
Başka çözüm gelmedi aklıma çocuk değil ki bu yasaklar koyasınız bilgisayarı saklayasınız falan.

Haklisin dedigim gibi hersey yolundaysa bu konu haricinde yapcak birsey yok cnm biz yinede dua edelim hersey istedigin gibi olsun insalah

işte tam olarark bunun için evlenir evlenmez çocuk yapılmaması gerekiyor. Daha eşinizin nasıl bir aile üyesi olduğunu, nasıl bir baba olacağını, nasıl bir ev düzeniniz olacağını bilmeden nasıl bu belirsizliğin içine bi bebek dünyaya getirmeye cesaret edebiliyorsunuz? Yani küçük bir bebeğiniz olmasa çift olarak onun da eğlenebileceği spor aktivitelerine, sosyal faaliyetlere yönelin, kurslara gidin filan diye önerilerde bulunucam ama artık çok geç gibi bu öneriler için. Ne bir çocukla sizin eşinizi bu alışkanlıktan vazgeçirmeye çaba harcayacak enerjiniz vardır ne de 1.5 yıldır bu hayata alışmışken eşinizin hayatını değiştirmek için bir isteği vardır.

Dun baya damardan girmistim. Bugun iyi. Yarin sinavim var al cocuga bak dedim. Simdi cocukla ilgileniyor. Bende son bir tekrar yapiyorum ders icin. Ara verdim buraya girdim.

Haklisiniz ama kendisi istedi cocugu. Yasida gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…