eşimin takıntısı

Mrblar ben istemeden de olsa esimin telini okudum. Esim cok abartmis. Ben isimde calisiyorum ve dolayisiyla da yoruluyorum. Eve gelince de biraz uzanayim bahanesiyle oyun oynadigim dogru. Cocuguma da bakiyorum tabii de. Sadece bir oyun sardi. Biraz abarttigimin farkindayim. Yalniz bir de ogretmen olacak diyen zata kizdim gercekten ayip. Olaylari tam bilmeden yargilamayalim. Sonucta daha kotulerinin de oldugunu herkes biliyor.

Esinizin telini kurcalayip burayı buldunuz yani ?

Oyunu sorumluluklardan kaçış olarak görüyorsunuz beyfendi
Ama gerçek hayat pcde değil dışarıda
Yarın o çocuk size hesap soracak baba ben küçükken neden sadece pc oynardın benimle neden vakit geçirmedin ditecek aklı kesmeye başladoğında hala devam ederseniz bunlar olacak
Birbirinze eş hayat arkadaşı olmak yerine eşinizi sadece tüm soruölulukların tepesine atmaya devam ederseniz yaşlandığınızda elinizi tutan size gülümseyen kadın yrrine nefret eden kadın balkışları göreceksiniz
Saatlerce oynamadan önce bi daha düşünün
Koskoca breysiniz kendinize saat sınırı koyabilecek yetiye de sahip olduğunjzu düşünüyorum

Canım erkekler hep böyle ya benimde böyle tanıdıklarım var. Bir kaç gün eşinle hiç konuşma hiç iletişim kurma. Sabahları eşinin oynadığı oyunu incele ve sende o oyundan oyna. Eşinle ilettkurmanın tek yolu bu

Ayrica kendisi de arta kalan zamanlarini ev isiyle degil de cocuk bahanesiyle en ufak isleri bile yapmiyor

Benim de hep hayalimdir oyun oynayan bi koca
Oturup birlikte oynardık çok zevkli bence
Tabi dozunda bırakmak lazım bi de çocuğunuz var sizin. Haklısınız o yüzden :)

22 aylik kızım var, rehber öğretmenim ve kizim19 aylikken göreve döndüm, ücretsiz izin almistim, evde kendim bakıyordum kizima..ve esimden de yardim falan beklemiyordum.akşama kadar evdesin zaten, neyin yardimiymis bu.düzenli olsan, islerini her gun duzenli yapsan, zaten evin duzenli olur, ev hanimlari eslerinden yardım beklemesin bir zahmet, ben calismazken eşimden yardim falan istemedim, adam zaten yorgun, bir de gelip bulaşık mi yikayacak, o sabahın köründe ise giderken ev hanımları yatakta gerile gerile donuyorlar, eee, Kocam gelsin evi temizlesin..oldu, baska...

İste bnm aradigim bu iste. Ben bunu demeye calisiyorum. Ben zaten calisiyorum esim calismiyor. Zaten yorgun geliyorum. Kafam cocuk seslerinden cinliyor. Bir de yardim beklemek sacma tabiki. İnanin hep tembellikten oluyor bu. Ev darmadaginsa bunda bir sebep yok mu. Cocuk bahane hep. Bir insan isterse eve de bakar cocuguna da bakar. Bu anlayisiniz icin size icten tesekkur ederim. Esimin de sizi ornek almasini tavsiye ederim

Ya off hanimlar k. Bakmayin esim ben sinavdayken tlf kurcalayip buraya yazmis. İnanamiyorum ya

Siz baya dolmussunuz bu ev hanimlarina. Ben bulasigi yikasin evi temizlesin mi dedim. Cocuga baksa ben isimi bitirene kadar bana yeter. Cocugum dis cikariyor cok huysuz. Ev isimi mi yapayim cocuguma mi bakayim, sinavlarima mi calisayim hanfendi. Sadece destek degil. Ben oyun hic oynamasin demiyorum. Her sey dozunda. O tlf alir koseye cekilirse ben tlf alip koseye cekilirsem niye evlendik o zaman.ayrica hayat musterek ben elalemin evini mi toparliyorum. Kendi evimizi temizliyorum. Boyle aile olmaz. Ben boyle dusunuyorum. Benim aile kavramim bu.Sizi bilemem.

Son düzenleme:
Playstationmi oynuyor?
Onlinemi oynuyor?
Internet baglantisini kes oynayamasin.
Yada elektrikleri kes.
Biraz etrafini farketsin hayata donsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…