Eşimin tamirat işleriyle ilgilenmemesi ve benim sabrımı sınaması...

bu konularda yetersiz olabilir eşiniz ben bu tür durumlarda ustalarla direkt iletişime geçiyorum eşim ilk zamanlar biraz zoruna gidiyor havası vermiş olsa da tamirata yatkın olmadığından ve bu konularda çok öteleyici olduğundan kendim hallediyorum.

Tamirat yapmadigini söylemek kocanizi yermek degil ki. Benim eşim de pek yapmaz ve anlamaz da ustelik. Ben övmeyin aşagilayin demedim. Kocam beni öperden, sarilirdan sonra tamirat yapmaza gecince bir "ne alaka" olmadi değil.

Buradan 2 kişi boşa kocayı bile demiş yani.Bunu bildiğim için...Ve neyse onu anlatayım ki kızlar da doğru çıkarımlar yapabilsinler sonuçta alttan al diyenler de oluyor...zaten rahatladım yorumlardan sonra o sinirim kalmadı

O bosan diyenleri takma herseye de bosan bosan...
Tamiratla bosanmanin ne ilgisi var. Yapmiyorsa cagir yaptir gorsun.

Ben ona hep aslansın kaplansın diyorum daha da demem

Biraz abartmıyor musunuz? Söylediniz yapmadı mı siz arayın tamirciyi gelsin yapsın ne kendinizi yıpratın ne de eşinizi. Bu arada çok yeni evlisiniz boşuna üzmeyin ve keyfini çıkarın derim.

Sence ona mesajım ağır mı olmuş

İyi aferim ona çok mantıklı kızmış vesselam
Valla sorumsuzluk aldı başını gitti. Kavgalar büyüdü büyüdü her ev işi-eşya lamba musluk banyo tamiratı derken inada bindi. Sonra da patladı gitti.
Arkadaşımın söylediği ben musluk bile tamir etmeyen bir adamla neden evli kalayım? oldu. Sakince düşünülse mantıksız duruyor, ama tepesinin tası attı bir kere galiba.

Biraz abartmıyor musunuz? Söylediniz yapmadı mı siz arayın tamirciyi gelsin yapsın ne kendinizi yıpratın ne de eşinizi. Bu arada çok yeni evlisiniz boşuna üzmeyin ve keyfini çıkarın derim.

Haklısınız aradım gelecek sucu.Ama eşime yazdığım ağır mı sizce daha okumadı uyanınca okuyacak

Tabi canım tepesinin atmasıyla boşanmıştır...sonuçta nasıl evlenilirse öyle de boşanılır ne var bunda

Benim eşim evdeki her türlü tamirat işlerini yapar. Elektrik dugmesinin yerini değiştirme tekrar alçı boya ile duvarı eskisi gibi yapma, tavana LED lamba yapma, tuvalet havalandırmasına fan takma lamba yandığında çalışıyor, evi komple boyama, peteklerin suyunu değiştirme en son yaptığı isler. Çok beceriklidir. Değme ustalari cebinden cikarir. Meslegi öğretmen. Maşallah diyeyim.

Son düzenleme:
Haklısınız aradım gelecek sucu.Ama eşime yazdığım ağır mı sizce daha okumadı uyanınca okuyacak
Bence ağır olmuş. Okumadı ise silin derim. Hani başta size ne kadar değer verdiğini falan yazmışsınız ben olsam böyle ufak birşey için bana bunları yazan eşime ciddi kırılırdım.

Hatta silip esprili bi dille aşkım ya baktım senin musluk tamir edeceğin yok tamirci çağırdım falan diyebilirsiniz.

Ya her insan her işi yapamaz belki de tesisat işinden anlamıyor, erkekliğine yedirip yapamam da diyemiyor. Nedur yani çağırın bir tesisatçı yaptırın. 2,5 aylık evlisiniz sudan sebeplerle huzursuzluk olmasın. Bir de erkekler sürekli bir işin yapılması konusunda diretilmesinden hoşlanmıyor, sanki iki tarafta işi biraz inada bindirmiş.

Her insam her isten anlamaz ki.
Cagirin bir usta gelsin
Esin cagirmazsa sen ara bul bir usta getirt.

Sorun edecek birseyok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…