- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
bu konularda yetersiz olabilir eşiniz ben bu tür durumlarda ustalarla direkt iletişime geçiyorum eşim ilk zamanlar biraz zoruna gidiyor havası vermiş olsa da tamirata yatkın olmadığından ve bu konularda çok öteleyici olduğundan kendim hallediyorum.Kızlar eşim çok düşüncelidir.Dün yağmur yağıyordu otobüste olmama rağmen iner inmez beni arabayla almaya gelmiş işe geç kalmasına rağmen.Beni arayıp uyandırsaydın keşke ya yağmurda mı çıktın kıyamam ara beni şu arabayı bir öğren de al benden falan dedi.Yemeği asla bensiz yemez beni bekler evde öyle gider işe.Çok ilgilidir sarılır öper güzel şeyler söyler...
Ama şunu fark ettim eşim evin tamirat işleriyle pek alakadar değil sanırım.2 buçuk aylık evliyiz 4 buçuk senedir de sevgiliyiz.Yatakodası takımımızda sandıklı puf da almıştık.Ama geç gelecekti rengi için.Eşim onu arıyor sürekli takip ediyor.Beyaz eşyalarımızı getirtmek için sürekli uğraştı aradı sordu.Lavaboda gider kokusu vardı aradı apartmana geldiler onu da çözdü.Ama 2 haftadır musluk sıçratıyor.Söylüyorum dinliyor falan umursamıyor belli.Kalk bir bak aşkım diyorum kalkıyoruz bakıyoruz buna anahtar alıncak diyor.Tamam emlakçıda vardı diyorum susuyor.Bekle Allah bekle yok..üstüm başım ıslanıyor bulaşık durularken.Neyse tekrar söyledim sonra tekrar derken.Bir de bana sesini yükseltti hiç bir şey yapmıyormuşum gibi konuşuyorsun bu huyundan vazgeç artık diye.Sustum yine işe gitti.Klozetin de sifonu basmıyor yanına kadar götürdüm eşimi gösterdim benim bir şey dememe gerek yok halletmesi lazım.Bekliyorum o da yok.Bugün mesaj attım sabah ben çıktıktan sonra geldi görevden.Evin işlerini halletcek misin ben halledeyim mi diye.Başka mesajıma cevap verip ona susmuş.Evle ilgili yazdığıma da cevap vermek ister misin?dedim.Tamam uyanınca halletmeye çalışayım dedi.
Hala çalışacam diyor halletcem demiyor kızlar kafayı yicem ya sinirden.Ben de aynen şunu yazdım ama uyumuş daha görmedi.
'Halletmeye çalışırım dediğin şeyin çok zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.Senin herhalde evin tamirat işleriyle uğraşasın yok,sorumlu hissetmiyorsun.5-6 kere söylemişimdir.Tamam diyip sonrasında sallamıyorsun insan bu sefer kendini önemsiz hissediyor takmıyor diyor.Söyleyince de zaten mutsuz bir şekilde tamam diyorsun.Geçen de bağırdın üzerine bir de haksız gibi azar işitiyorum.Sanki bir lütuf gibi davranıyorsun.Ben senin işlerini savsaklamıyorum on kere dedirtmiyorum.Ütü diyorsun ertesi güne ütülü oluyor.Bir de bu benim özel işim değil evin işi.Klozetin yanına kadar getirdim seni yani öyle kullanayım çok da önemli değil senin için.Diş fırçalamaya da giriyorsun duşa da şırıl şırıl su akıyor bütün gün duymuyor musun?Çalışıyor olsan anlıcam gün içinde zamanın da var.Güzel güzel söyle diye söz veriyorum kendime ama sabır kalmıyor.Sana hiçbir şey yapmıyorsun demiyorum ama bu konuda cidden sabır çektim sürekli.Bunlar benim işim değil ki kim halletcek.'
Çok gıcık oldum kızlar lütfen beni kışkırtmayın valla dalacam adama ya.Beni sakinleştirin bana güzel bir yol gösterin sinir oldum yemin ederim bütün gün işte kendimi yiyorum şuan
Tamirat yapmadigini söylemek kocanizi yermek degil ki.Benim eşim de pek yapmaz ve anlamaz da ustelik. Ben övmeyin aşagilayin demedim. Kocam beni öperden, sarilirdan sonra tamirat yapmaza gecince bir "ne alaka" olmadi değil.
yok hasta olucamÇok abartmiyor musunuz canınız kavga istiyor sizin bence.
Eve tamirci çağırın yüzü kızarsın biraz siz de sakın olun bu ne şiddet bu ne celal ay hamilemisiniz acaba hormonlar falan : )
Neden hem çalışıp hem evde çocuk yemek temizlik çamaşır herşey ben yapıyorum birde tamir işine neden bakıyım bir kere yaptınmı adam alışacak ondan sonra tüm bizim üstümüze kalacakonun yapacağı işi sen de yapabilirsin. incilerin dökülmez.
Buradan 2 kişi boşa kocayı bile demiş yani.Bunu bildiğim için...Ve neyse onu anlatayım ki kızlar da doğru çıkarımlar yapabilsinler sonuçta alttan al diyenler de oluyor...zaten rahatladım yorumlardan sonra o sinirim kalmadı
Allah sabır versin diyeceğim ama böyle bir eşle zor.
Sırf tamirat işlerindeki umursamazlığı yüzünden boşanan bir arkadaşım var.
Neden hem çalışıp hem evde çocuk yemek temizlik çamaşır herşey ben yapıyorum birde tamir işine neden bakıyım bir kere yaptınmı adam alışacak ondan sonra tüm bizim üstümüze kalacak
Ben de eşimin bu sorumsuzluğu yüzünden 6 senedir çocuk yapmıyorum; ama kv nin canına minnet, neymiş eşim bana güvenmiyormuşmuş (kv nin lafı).
Şimdi kv kp küsüz bal gibi de yapıyor ama ben takmıyorum hiç, 1 kere söylüyorum o kadar. Kombi bozuksa soğuk suda yıkanan da kendisi sonuçta sadece ben değilim.
Eşinize aslansın kaplansın hayatım çok beceriklisin yaparsın taktiği işler bence, ben öyle yaptım işliyor yavaştan
2sene önce banyo musluğundan bi elektrik geliyodu eşime söylüyorum onu çarpmıyomuş ya bak çocukları yıkarken dokunurlar falan bişey olur derken kontrol kalemiyle baktı cidden muslukda elektrik var derken tamirciyi getirdi adam baktı var ama sorun bizim evde değil 10daireye de sorduk herkezde varmış benim adama gamsız diyodum adam çarpılmış umursamamış yaa neyse bizim usta her daireye baktı meğer komşunun fırındanmış attırdık fırını hayır öyle böyle de kaçak yapmıyomuş usta bina yanar anlayamazsın bile bile kullanılır mı diye eee niye yenisini alcakmış eşi tamir etmişmiş
Bazı erkekler bence tamir etmesin bizim evde usta gerektirmeyen işleri ben yaparım eşimin nadirdir yaptığı
Bende sen gibiyim dediğim o an olmalı ikinciyi de söylerim baktım yapmıyo kendim yaparım ama tamir için servis bile çağrılcaksa yandım aylarca söylerim en sonunda yeterki sus diye çağırır ve her ustaya yaptırcak başka iş bulur
Erkekleri anlamak zor ee onlarında bizi anladığı söylenmez daha ywni evlisin alılırsın
Valla sorumsuzluk aldı başını gitti. Kavgalar büyüdü büyüdü her ev işi-eşya lamba musluk banyo tamiratı derken inada bindi. Sonra da patladı gitti.İyi aferim ona çok mantıklı kızmış vesselam
Biraz abartmıyor musunuz? Söylediniz yapmadı mı siz arayın tamirciyi gelsin yapsın ne kendinizi yıpratın ne de eşinizi. Bu arada çok yeni evlisiniz boşuna üzmeyin ve keyfini çıkarın derim.
Valla sorumsuzluk aldı başını gitti. Kavgalar büyüdü büyüdü her ev işi-eşya lamba musluk banyo tamiratı derken inada bindi. Sonra da patladı gitti.
Arkadaşımın söylediği ben musluk bile tamir etmeyen bir adamla neden evli kalayım? oldu. Sakince düşünülse mantıksız duruyor, ama tepesinin tası attı bir kere galiba.
Bence ağır olmuş. Okumadı ise silin derim. Hani başta size ne kadar değer verdiğini falan yazmışsınız ben olsam böyle ufak birşey için bana bunları yazan eşime ciddi kırılırdım.Haklısınız aradım gelecek sucu.Ama eşime yazdığım ağır mı sizce daha okumadı uyanınca okuyacak
Hahaha kaçın , patlayıcı maddeyok hasta olucam
Mesajınız hiç ağır değil bence gayet güzel ve tane tane yazmışsınız.yazık bize valla.sence mesajım ağır olmuş mu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?