selam kızlar bu bölüme konu açacagım aklıma gelmezdi başıma böyle bi durum gelene kadar konuya gireyim
gçen hafta eşimle temizlki yapıyom die tartştık ikimizde dolmuşuz olay büyüdü çok bagrıştık ve ben sinirlerim çok bozuldugundan bir haftalık aileme gittim kızımı alıp oına haber verdim git kafanı topla gel dedi dedi hem birbirimizi üzmeyiz yanyana olup sinirliyiz ikimizde şuan dedim döndügümde bana direk ist benim için bitmiştir ailene gitmicem bayramdada evde olcam dedi şok oldum ailem oraya niye gittigimi bile bilmiyodu babamın dogum gününe gittigimi sandılar geldim barıştık ama gel gör eşim tavrında deva mediyo selamları var diyom almıyo sanki ailem biliyomuş desteklemiş beni gibi detaylara girmiyom fazla kızlar uzun olur die ve ben eşimin ailesi yukarda üst katta oturuyo yinede çıktım yukarı kırgınlık olmasın die kavgamızın ana nedeni hergün yukarı çık demesiydi bende işim gücümvar bi kızım var sorumlulugum var hergün çıkamam dedim die uzamıştı konu şimdi kayınpederim ikigündür dikkat ettim selamımı almıyo konuşmuyo bende çıkasım kalmadı oysa eşim aileme gitmicegi halde gidicektim yukarı gitmiştimde surat çektim resmen çıktıgımda selam almadı allahın selamını şimdi diyom benle sorunları yokken eşime karın niye gitti bile demeyen adam bana küsmüş ben çıkmasam haklı degilmiyim yoksaç ıkıyımmı bayramda uzamasınmı ama eşim gitmicek aileme ve ben hala aileme bu konuyu söyleyemedim eşimi kötü bilmesinler arası bozulmasın onlarla die tıkandım çok yarıdm edin
valla canim bence annene hafiften bi citlat. icine ata ata catlarsin. annen bilsin en azindan.
yanlış anlamadıysam 1 hafta evden uzaklaştınız.hem de yok yere evet eşinizin ailesinin böyle tavırları sizi incitiyor ama bırakıb gitmektede bence gecerli sebebleriniz yok.hem eltlı üstlü oturuyorsunuz bu olayı onların duyacağını biliyordunuz keşke cok uzamasaymış.ailenize yakın zamanda geldiğiniz için gelemeyeceğinizi söyleyin
cok sıkıcı bır durum bellıkı cok kırılmışsın kadın olarak bence annene falan gelmıyecegım demesı bahane ıncıtmış senı hareketıyle sıkma canını bence bısey yokmus gıbı davran hakklılıgını savunma bence bu kızrngın donemde suskun olmayı tercıh et bence esın senı bu hale getırdıgı ıcın vıjdanı sızlayacaktır sen kayınvalıdene cık buyuzdende utanacaktır senden emınım ozur dıleyecektı allah kımsenın huzurunu bozmasınn
bunuda düşündüm çok cnm ama işte üst katımdalar ve yine eşimle sorun çıkcak die ben gideyimde o anlasın hatasını die çıksammı diyom o utansın bak ben tavır aldım ama o çıkıyo aileme demekki sorun bende deyip hissetmesini istiyom açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?