eşimin tavrı canımı sıkıyor

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
selam kızlar bu bölüme konu açacagım aklıma gelmezdi başıma böyle bi durum gelene kadar konuya gireyim
gçen hafta eşimle temizlki yapıyom die tartştık ikimizde dolmuşuz olay büyüdü çok bagrıştık ve ben sinirlerim çok bozuldugundan bir haftalık aileme gittim kızımı alıp oına haber verdim git kafanı topla gel dedi dedi hem birbirimizi üzmeyiz yanyana olup sinirliyiz ikimizde şuan dedim döndügümde bana direk ist benim için bitmiştir ailene gitmicem bayramdada evde olcam dedi şok oldum ailem oraya niye gittigimi bile bilmiyodu babamın dogum gününe gittigimi sandılar geldim barıştık ama gel gör eşim tavrında deva mediyo selamları var diyom almıyo sanki ailem biliyomuş desteklemiş beni gibi detaylara girmiyom fazla kızlar uzun olur die ve ben eşimin ailesi yukarda üst katta oturuyo yinede çıktım yukarı kırgınlık olmasın die kavgamızın ana nedeni hergün yukarı çık demesiydi bende işim gücümvar bi kızım var sorumlulugum var hergün çıkamam dedim die uzamıştı konu şimdi kayınpederim ikigündür dikkat ettim selamımı almıyo konuşmuyo bende çıkasım kalmadı oysa eşim aileme gitmicegi halde gidicektim yukarı gitmiştimde surat çektim resmen çıktıgımda selam almadı allahın selamını şimdi diyom benle sorunları yokken eşime karın niye gitti bile demeyen adam bana küsmüş ben çıkmasam haklı degilmiyim yoksaç ıkıyımmı bayramda uzamasınmı ama eşim gitmicek aileme ve ben hala aileme bu konuyu söyleyemedim eşimi kötü bilmesinler arası bozulmasın onlarla die tıkandım çok yarıdm edin

Eşin ailene neden tavırlı onu anlayamadım..sonuçta oraya giden sensin onlar çağırmadı değilmi?
Belki bir bildiği vardır diyeceğim bu kezde eşinin ailesi sana neden tavırlı?
Karı-koca arasındaki olan bitenden onlara ne?
Sorun sadece anlattığından ibaretse çok saçma geldi bana.

bence siz genede gidin eşinizin ailesine küçüklüğünüzü yapın onlar kötüde davransa vicdanen rahat olursunuz herşeyi ailelere söylemeyin onlar karışınca durum daha kötüleşiyor inanın bayrama daha süre var eşiniz fikir değiştirip gider belkide kötülük olmasın bu yüzden dilerim herşey gönlünüzce olur..

teşekkürler kızlar yorumlarınız için evet aynen anlattıgım gibi malesef ailem bilmiyo durumu ve ben onların çok üzülcegini hissediyom damatlarını bendne çok seviyolardı çünkü ben zaten yukarı çıkıp eşimi utandırma taraftarıyım ama tek kızdıgım ben zaten çıkıyodum hergün yukarı çıktınmı çıkma sen pcde otur demesiydi dayatmaya kızdım 28yaşındayım aşkım bana çocuk gibi diretme dedim die kızıyodu sanki o benimkileri hergün arıyomuş gibi diyodum insanlarında eşref eşşek saati var belki müsait degiller belki emziremicem kızımı orda anlamıyodu ve eşim çok inat kızlar 1hafta gittim aramadı bile döndügüm gün sarıldı çok özledim dio anlam veremiyom bu inadına kıramıyomsa altından üstünden giriyom konuya

yanlış anlamadıysam 1 hafta evden uzaklaştınız.hem de yok yere evet eşinizin ailesinin böyle tavırları sizi incitiyor ama bırakıb gitmektede bence gecerli sebebleriniz yok.hem eltlı üstlü oturuyorsunuz bu olayı onların duyacağını biliyordunuz keşke cok uzamasaymış.ailenize yakın zamanda geldiğiniz için gelemeyeceğinizi söyleyin

olay ailelere sıçrarsa durduk yere olaylar büyür. anlattığına göre eşinin kaprisleri gururu ağır basmış.
ben olsam alttan alırım birşey yokmuş gibi davranırım. ama kayınvalide bu durumu çakmasın..

valla canim bence annene hafiften bi citlat. icine ata ata catlarsin. annen bilsin en azindan.

anneme bugün çıtlattım cnm siz mutlu olcaksanız gelmeyin hiç kızım yeterki huzurun kaçmasın dedi ama ses tonu bozuldu çok üzüldü bi kusurumuzmu oldu damada dedi yok annem ailesine tavır almışım ona göre dedim sen çık kızım sen utandır onuları dedi bayramdada çık bize bi gelcek sen vardın olsun istemezse sende gelme mutlu olun yeterki dedi bu beni yıkıyo işte

cnm detaylara girmiyom dedim ya detayı el kaldırdı bana ilk defa çok kırıldım temizlik yapıyo die eşine insan çenelerini sıkarmı kırılcaktı nerdeyse çenemki ben erkek gibi kadınım canım kolay yanmaz agladım acımdan ittim onu olay büyücekti kalsaydım çok içim acıdı gitmek oanlık çözüm oldu kızımın gözü önünde yaptı bide 1yaşında bebegim 5gün agladı uykusunda

bencede sen yınede gıt ıyıce kotu olur bızdede tam tersı durum var kayınvalıdemler alt katta her gun cıkıyo zırt pırt cok rahatsız oluyorum ustelıkte anlıyordur rahatsız oldugumu aama hala devam edıyo esımde rahatsız oluyo bazen ama kırılmasın dıye susuyoruz boyle devam ederse esım uygun bı dılle konusacak malesef eşin yanlıs anlamıs annenlerın onayladıgını dusunup tavır almıs sanırım degıl sıkma canını her sey duzelır ama bayramda gıtmemezlık yapma esınlede duzgunce konus oda bayramda gıtsın senın aılene aranızda sevgı ask devam edıyorsa senı kıracagını sanmam cok mu ınatcıdır esın

amannnn..bu erkeklerinden ilk tehditi bu ailene gitmeyecem.sanki ailelerde size bayılıyodu.hayret bişey gitmezsen gitme offffffff...

aynen cnm annem telefonda kusura bakma kızım başımın üstünde yerin var ama eşin bitt ibenim için dedi benki eşimi aileme nasıl sevdirmiştim dedim yabancılık çekmesin ogulları gibi hissetsin kendini ama kayınvalidem bana bunu yapamadı anne oglunla konuş amacı ne dedim birhafta aradım verdigi cvp konuşmadım o bana laf söyler kavga ederiz dedi korkuyoruma getirdi lafı ben geldim kendim düzelttim aramı eşimle

kayınpederime sorsammı diyom bana tavrını sonrada tesr bişi söyler daha canımı sıkar die boşver diyom offf ya ben insanlara iyi oldukça nie karşılık alamıyorumki nerde hata yapıyom

cok sıkıcı bır durum bellıkı cok kırılmışsın kadın olarak bence annene falan gelmıyecegım demesı bahane ıncıtmış senı hareketıyle sıkma canını bence bısey yokmus gıbı davran hakklılıgını savunma bence bu kızrngın donemde suskun olmayı tercıh et bence esın senı bu hale getırdıgı ıcın vıjdanı sızlayacaktır sen kayınvalıdene cık buyuzdende utanacaktır senden emınım ozur dıleyecektı allah kımsenın huzurunu bozmasınn

amin cnm zaten biz düzeldik çok şükür ikimizin arasında sorun kalmadı döndügüm gün dogum günümdü süpriz yaptı bana pasta almış dışarıya çıktık tüm gün annesi baktı kızıma anlamış bişileri ama aile konusunda hala aynı ben kindar degilim hayatta küs ldugum kimse yok ama eşim çok kinci ama neyin kini bu bilmiyom ailemle tek sorun yaşamadı bugüne kadar anne dolduruşu biraz sanırsam çünkü onların kızlarıda damatlar olmadan geliyo senelerdir annelerine ben eniştemleri tanımıyom görümcemlerin gelmezler hiç küslermiş aileyle eşimin ailesiyle

Pardon ama bayramda benim anne-babamın eli öpülmeyecekse ben de kimsenin elini öpmem,
Onun anne-babası can da benimkiler patlıcan mı, ne üstünlükleri var ki, neden kendi ailemi ezdireyim ?
Biz de ağaç kavuğunda yetişmedik, onların da benim üstünde hakkı var...
Önce güzellikle söylerim, oraya gitme nedenimden annemlerin haberi bile yoktu, onlar seni evlat biliyor diye.
Eğer güzellikten anlamazsa kısasa kısas derim, hiç kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
bunuda düşündüm çok cnm ama işte üst katımdalar ve yine eşimle sorun çıkcak die ben gideyimde o anlasın hatasını die çıksammı diyom o utansın bak ben tavır aldım ama o çıkıyo aileme demekki sorun bende deyip hissetmesini istiyom açıkcası

Son düzenleyen: Moderatör:
canim bence esinin ofkesi gecer bayrama kadar nedemek gitmicem sen nasil saygi duyuyorsan onun ailesine odas duymak zorunda!

Ben böyle düşüneceğini kesinlikle düşünmüyorum açıkcası...
Ne düşünecek biliyor musun?
Demek ki ne kadar geri gidersem o kadar ileri gelecek, kendinden ailesinden her türlü ödün vermesini bekleyebilirim demek ki...
Ve sonra bir daha senin baba evinin kapısı açılmayacak, ama kendi ailesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmaman beklenecek.
Çifte standartın sınırları her geçen gün genişleyecek...

aynı evde aynı binada oturuyorsunuz diye her gün her akşam gitmek zorunda değilsiniz kendinizi sıkmayın.ayrıca sizin ailenizede gitmem diyorsa gitmesin eşiniz .ailenizin yanına kendi isteyi ile gitmek istemiyorsa eşinizi zorlamayın bence çünkü anneniniz babanızın yanına isteksiz gitmesi sizin kalbinizi kırar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…