hadi bakalım hayırlısı hakkımızda bayram sabahını bekliyom zaten kahvaltıya çıkıyoz dicekmi ben direk evimde edicem dicem çünkü burasıda ev dicem ailemin benim evim sen kızımla olan biz aileyiz ya dicem
meg cnm ben zaten ne olursa olsun o gitsede gitmesede çıkıp el öpüp incem ama kalmıcam ilk günüm orda geçi,yodu yardım ediyodum gelen giden çok oluyodu annesine ama mbusefer yapmıcam nekaybettiklerini onlar görsün çünkü ben kaynanamın bayramlarda eli ayagıyım hep söyler 4kızım 2gelinim var bi senmi allahın sevdigi kulusun yardım eden sensin tek die heryere el atarım bebegim küçük oldugu halde eşi,m kızar hadi okadar kadın var sanamı kaldı bulaşık die erinmem bişi yaparken yani ama busefer olmıcak işte
ya arkadaşım sen hergün yukarı çıkmak zorunda değilsinki niye çıkıyorsun napalım yani üstümüzde kaynanamız oturuyorsa normalde komşuya hergün gidiyormuyuz hayır ee kaynanada komşu olmuyormu yani?
yok cnm nbr sorusuna iyiyim die cvp veren tipler ötesiyok zaten tv izler kayınpeder kıla oynar bende öyle otururum işte soru sorarsam cvp verirler
kocam nikimide biliyo kuşumda çıkış yapıyom cnm göremez yazılarımı keşek bana bunları yazdırmasaydı hiç eşim kim isterki eşini yermek bu tarz konuları konuşmak ama dilime düşürüyo işte keşke benle konuşsa adam akıllıda sebepler sunsa tartışabilsek iki medeni insan gibi kızım cnm evet o allah razı olsun
En ayar olduğum şey de bu.
"Benim annemle dip dibe yaşayacaksın, hergün muhakkak gideceksin, yardımcı olacaksın, orda yiyeceksin, içeceksin şunu bunu yapacaksın, amaaaa senin ailene yılda 2 kez bayram için yarım saat bile gitmeyeceğim.Onları istemiyorum, gelmesinler, biz de gitmeyelim."
Oldu başka?
Hayatta herşey karşılıklıdır.Benim ailemle bayram/seyranda görüşmeyi bile istemeyecek ama ben onun ailesiyle bir ömür yaşayacağım ? Oldu başka ? Bir de yemek yaparken amuda kalkayım tam olsun.
Bazen değil çoğu zaman şu erkek zihniyetini anlayamıyorum, sanırım pek de dişe dokunur bir zihniyetleri de yok !
Tek çözüm konuşmak.
Artık ne kadar anlayabilirlerse...
Bu konular ne kadar kurcalasan o kadar karışır konular.
Sadece şunda net ol derim, uzaktan bakan bir arkadaşın olarak...
Bu devirde azla kanaat eden çoğu bulamıyor, azla kanaat eden daha azıyla kanaat etmek zorunda kalıyor.
Sen sen ol, uyanık ol, hakkını anne-babanın hakkını kolla.
Ben senin yerinde olsam el öpmek için bile eşimin de el öpmesini şart koşardım, ama herkesin kendi hayatı tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?