Pardon ama bayramda benim anne-babamın eli öpülmeyecekse ben de kimsenin elini öpmem,
Onun anne-babası can da benimkiler patlıcan mı, ne üstünlükleri var ki, neden kendi ailemi ezdireyim ?
Biz de ağaç kavuğunda yetişmedik, onların da benim üstünde hakkı var...
Önce güzellikle söylerim, oraya gitme nedenimden annemlerin haberi bile yoktu, onlar seni evlat biliyor diye.
Eğer güzellikten anlamazsa kısasa kısas derim, hiç kimse kusura bakmasın.
Ben böyle düşüneceğini kesinlikle düşünmüyorum açıkcası...
Ne düşünecek biliyor musun?
Demek ki ne kadar geri gidersem o kadar ileri gelecek, kendinden ailesinden her türlü ödün vermesini bekleyebilirim demek ki...
Ve sonra bir daha senin baba evinin kapısı açılmayacak, ama kendi ailesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmaman beklenecek.
Çifte standartın sınırları her geçen gün genişleyecek...
aynen böyle düşünüyorum bende çenebaz..
musyas,
o sınırlarını,seninkileri daraltarak genişletme çabasına girmiş belli ki..
yok ööleeee
psikolojik savaşsa,psikolojik savaş..
sağlam ol,he deme..
anormallik onun istek ve beklentisinde ve inadında..
sende hata hiiiç yok kiiiüzülme canımm..
ama bu işte kaynanamın payı büyük bana dedigi şu laf vardı ogluma dedimki hata sende ne gurursuzsun karını çıkçık die yönlendiriyon çıkmak istemiyosa çıkmasın deid kimse kimseye muhtaç degil dedi anne benim için böylemi düşünüyon gerçekten ben hergün sıkıştırılmaktan sıkıldım sadece çıkmıyommu sanki suratmı asıyom dedim çıkınca madem buraya çıkıyon die tartışıyonuz çıkma ozaman sende dedi ben gidincede ogluna iyi gaz verdi sende gitme tavrını koy die eşim çünkü sen aileme tavır aldın bende gitmicem istanbul meselasi bitti dedi te kgidip gelirsin dedi
hadi bakalım hayırlısı hakkımızda bayram sabahını bekliyom zaten kahvaltıya çıkıyoz dicekmi ben direk evimde edicem dicem çünkü burasıda ev dicem ailemin benim evim sen kızımla olan biz aileyiz ya dicem
ama bu işte kaynanamın payı büyük bana dedigi şu laf vardı ogluma dedimki hata sende ne gurursuzsun karını çıkçık die yönlendiriyon çıkmak istemiyosa çıkmasın deid kimse kimseye muhtaç degil dedi anne benim için böylemi düşünüyon gerçekten ben hergün sıkıştırılmaktan sıkıldım sadece çıkmıyommu sanki suratmı asıyom dedim çıkınca madem buraya çıkıyon die tartışıyonuz çıkma ozaman sende dedi ben gidincede ogluna iyi gaz verdi sende gitme tavrını koy die eşim çünkü sen aileme tavır aldın bende gitmicem istanbul meselasi bitti dedi te kgidip gelirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?