Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
Valla ne bileyim ama bikaç kez tekrar edipte çok yakışmiş çok iyi görünüosun bize davetlisin deyince ne bileyimNormalde kadın hisseder derim ama bu konuda biraz kuruntu yapmış olabilir misiniz ?
Bayanlarla muhabbeti sever ne bileyim valla bi haltinıda yakalamadım amaBence de çok tuhaf ve kafa karıştırıcı. Normalde eşlerin es kardeşleri ıle makul ölçüde şakalaşması oturması sohbeti güzeldir de şimdiye kadar hic anlasamaz olduklarını söylemişsiniz.Esiniz normalde nasıl? Herhangi bi vukuatı oldu mu tanımadığınız biriyle
Iyimser bakayım bir de; belki uzlaşma hatriniz için iyi anlasma yoluna girmistir?
Ah pembe mantolu Leyla ...
Yani muhabbeti sevmesi kötü bisey değil de laçka mıdır flortoz gibi mi yani güvenilir ve dışa donukse problem yok bence deBayanlarla muhabbeti sever ne bileyim valla bi haltinıda yakalamadım ama
Regli gününüz mü yaklaşıyor?Iyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
Arada anlaşır arada anlaşamaz bu ara eşim çok gözüme batıo belki ben büyütüyorum bilemiyorumBu zamana dek anlaşamıyorsa ilk defa nazik davranıyorsa ben heralde eşim de zamanla olgunlaşıyor daha ılıman davranıyor derdim. Birkaç kez dikkatimi çekse belki düşünürdüm ama ilk seferde şak diye böyle söylerseniz tabii kızar eşiniz.
bn esimin her hareketini yüzde doksan kestirebilirim ne ima ettiğini vs.. esinizden braz huylanmış gbisiniz bide direk demeden emin olaydınız keske onada söyleyince sanki aklına sokar gbi olmasın dewir kötü kimseye güven yokIyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
Gözünüze battığı konularda tepki verseydiniz o zaman.Arada anlaşır arada anlaşamaz bu ara eşim çok gözüme batıo belki ben büyütüyorum bilemiyorum
YokRegli gününüz mü yaklaşıyor?
Bu ara fazla alıngan, takıntılı, kıskanç olabilir misiniz? Normal cümleleri, hareketleri kafanızda büyütüyor olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?