Eşiniz sizi kendisine benzetmiş. Üzüm üzüme baka baka kararır.. Çok kiskancmis ya siz de o yoldan gidiyorsunuz.Kocamın muhabbetinide biliyorum kardeşiminde, ama ne bileyim 9 yıllık değil 29 yıllık olsun güvendiklerimiz vurmuo mu zaten sırtımızdan
Somut bişey olmadı öncesi ile ilgili, ama eşim kadınlarla muhabbeti sever belki bunlar benim bilinçaltıma işledide onun kavgasını şimdi veriyorumO zaman sizin eşinizin tek tavrı ile bu kanıya varmış olamazsınız. Bunun öncesi de olması lazım ki sizi böyle düşündürdü.
Kocamın muhabbetinide biliyorum kardeşiminde, ama ne bileyim 9 yıllık değil 29 yıllık olsun güvendiklerimiz vurmuo mu zaten sırtımızdan
bu ara eşim çok gözüme batıo belki ben büyütüyorum bilemiyorum
Kadınlarla muhabbeti sever diyorsunuz da karşısındaki kardeşiniz.. Muhabbetin de bir dozu var. Dışa dönük olmak başka. Kardeşi gibi görüp konuşması başka. İmalı konuşması başka. Bakışlar bile önemlidir. Öyle birşey diyorsunuz ki burada akıllara başka şeyler geliyorSomut bişey olmadı öncesi ile ilgili, ama eşim kadınlarla muhabbeti sever belki bunlar benim bilinçaltıma işledide onun kavgasını şimdi veriyorum
Asla güzel bi bayan görsem çok güzelmiş diye ben gösteririm. Valla umrum olmaz. Ama bu kadar bana kıskançlık yapıp kendi kafa yapısında bi insan bu akşam ki belirttiğim tavırlarda olabilir miEşiniz sizi kendisine benzetmiş. Üzüm üzüme baka baka kararır.. Çok kiskancmis ya siz de o yoldan gidiyorsunuz.
Eşinize güvenmediğiniz açık. Ben ne demek istediğinizi az çok anladım. Kardeşinizin yerinde olsam sizin evinize gelmem.Asla güzel bi bayan görsem çok güzelmiş diye ben gösteririm. Valla umrum olmaz. Ama bu kadar bana kıskançlık yapıp kendi kafa yapısında bi insan bu akşam ki belirttiğim tavırlarda olabilir mi
İllaķi ama eşim o kafada görmez bence. Zamanjnda apartman görevlisinden bile kıskandığı için
Bu kadar kiskanc insanlar bana hic masum gelmez. Kardesinizle olan muhabbet icin demiyorum bunu genel dusuncem bu yonde. Zaten yukarida kadinlarla muhabbeti cok sevdigini yazmissiniz ama ne hikmetse apartman gorevlisini bile kiskaniyor.Somut bişey olmadı öncesi ile ilgili, ama eşim kadınlarla muhabbeti sever belki bunlar benim bilinçaltıma işledide onun kavgasını şimdi veriyorum
Kardeşime kapım sonuna kadar açık birine kapalı olcak olsa o eşim olur. Ben yazımda eşimi eleştirmişim zaten.Eşinize güvenmediğiniz açık. Ben ne demek istediğinizi az çok anladım. Kardeşinizin yerinde olsam sizin evinize gelmem.
Aynen öyleBu kadar kiskanc insanlar bana hic masum gelmez. Kardesinizle olan muhabbet icin demiyorum bunu genel dusuncem bu yonde. Zaten yukarida kadinlarla muhabbeti cok sevdigini yazmissiniz ama ne hikmetse apartman gorevlisini bile kiskaniyor.
Eşinizden bıkmışsınız fazlasıyla eski konuklarınıza şöyle bir baktım.Asla güzel bi bayan görsem çok güzelmiş diye ben gösteririm. Valla umrum olmaz. Ama bu kadar bana kıskançlık yapıp kendi kafa yapısında bi insan bu akşam ki belirttiğim tavırlarda olabilir mi
Bana göre çok kıskanç insan, zihni kötü olan insandır. Kendisi yapıyor ki böyle davranıyor. Demek ki esinizin falsosu var. Korkunuz eşiniz yönünden. Olur da bir şey yaparsa diye.. O zaman şöyle diyeyim kız kardeşiniz kendi selameti için eşinizle arasına mesafe koysun. Merhaba merhaba..Kardeşime kapım sonuna kadar açık birine kapalı olcak olsa o eşim olur. Ben yazımda eşimi eleştirmişim zaten.
Aynen bıktım,Eşinizden bıkmışsınız fazlasıyla eski konuklarınıza şöyle bir baktım.
Sizi apartman görevlisine kadar kıskanıp kendi kadınlarla rahat diyaloglar kuruyorsa zaten sıkıntılı bir tiptir.
Ama kardeş konusu yine de başka, bunu eşinize konduracak noktaya geldiyseniz, boşanmaniz gerekir.
Yok bişey yapmaz okadar değil ama işte batıyo bana her haltı ima edip bi yanlışım olmadığı halde onun bu şekil konuşması sinir edioBana göre çok kıskanç insan, zihni kötü olan insandır. Kendisi yapıyor ki böyle davranıyor. Demek ki esinizin falsosu var. Korkunuz eşiniz yönünden. Olur da bir şey yaparsa diye.. O zaman şöyle diyeyim kız kardeşiniz kendi selameti için eşinizle arasına mesafe koysun. Merhaba merhaba..
Kardeşime kapım sonuna kadar açık birine kapalı olcak olsa o eşim olur. Ben yazımda eşimi eleştirmişim zaten.
Nasıl eş eleştirmesi olmuyor, yazımda kardeşimi eleştirme var mı? Eşimin tavırlarını eleştiriyorum. Kendisi işyerindekilerden, apartman görevlisinden kıskanıp saçma saçma imalarda bulunup bu şekil tutarsız davranırsa , iç bulandırma yapan ben olmuyorumAnlattığınız konu ve durumda, eş eleştirisi yapmış olmuyorsunuz yalnız.
Eşiniz bu cümleyi duyduğu anda "bitti, buraya kadarmış" demediği için hata etmiş gibi görünüyor.
Evliliğinizi sonlandırma niyetiniz varsa, bunu kimsenin içini bulandırmadan da yapabilirsiniz.
Nasıl eş eleştirmesi olmuyor, yazımda kardeşimi eleştirme var mı? Eşimin tavırlarını eleştiriyorum. Kendisi işyerindekilerden, apartman görevlisinden kıskanıp saçma saçma imalarda bulunup bu şekil tutarsız davranırsa , iç bulandırma yapan ben olmuyorum
Açıklasanız ne gibi,Sapla samanı birbirine
Ay takıldım ben birineIyi akşamlar arkadaşlar 9 yıllık evliyim. Eşimin kızkardeşime tavrı tuhafima gitti. Normalde pek anlaşamaz, kızkardeşim bekar, ama eşim bugün ona devamlı kompliman yaptı. Kızkardeşimden yana sıkıntım yok eşimin daha önce bi yanlışınıda görmedim. Ama bugün devamlı çok iyi göŕunuyosun, şu çok yakışmış yarı bize gel pasta çerez merez alır hep bir otururuz. Yani ne bileyim tuhafima gitti, eşime neydi bugunki tavırların deyince küfürlerı saydı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?