- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi omre_bedel
Benim bir arkadaş sevgilisini “bip” diye bir uygulamadan takip ederdi yanlış hatırlamıyorsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teknolojik korku filmi gibiCasusluk yapmayın.
Benim esimde böyle bir insan hic hos degil
Bilgisayar gibi bir beyni var
Hatta suan telefonuma girmis ve neler yaptığımın tüm dokümanlarına bakiyor olabilir.Whatsap internet instagram
Yapar.Kudreti var
Hatta sanırım instagramimi hackledi
Uf naparsa yapsin ya![]()
7 yıldır aldattığından şüphelendiğiniz adamı boşamayacağınıza göre neden delil arıyorsunuz?Arkadaslar eşim gece çalışıyor.Saati belli değil restorant müşterinin gitmesine bağlı tel nereye gittiğini konumunu nasıl öğrenebilirim.Konum takip var mı türk telekomda bazen gec geldigini düşünüyorum.
Sadece şüphe kalıyor gerçek olarak yakalasam emin olsam herhalde boşarım 3 tane çocuğum var şüphe yüzünden boşansam onlara yazık olacak
Teşekkür ederim eşimin tel ayfon benimki samsung olur muBu işlemi eşinizin telinden yapacaksiniz. Anlik degil ama gun gun nerdeymis gorebilirsiniz.
Whatsappta yeni bi cesit konum gönderme var "mecut konumu gönder" 8 saatlik seçersen eğer ,konumu da açık bırakırsan eşinin telefonundan, 8 saat boyunca adım adım takip edebilirsin. Tabi bunun için eşinin telefonunu istediğin zaman alabilmelisin ve esin farkederse kızmayan biri olmalı. Ben bu yeniliği öğrendiğimde yapabilirim dedim ancak öyle şüpheli bi durum olmadığ
Watsaptan takip yaptım ne zaman kaç dk konuşmuş özeti geldi ama kiminle ne konuştuğunu öğrenemiyor muyuz