- 18 Mart 2011
- 9.082
- 30.941
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
hakkaten kız kocandan bi şikayetçi olsa kocan kendını aklayana kadar kaç ay içerde yatar senın haberin var mı
kızı bı dövdüreyim içim soğusun derken pek kıymetli kocandan olma sonra başka 16 15 14 yaşındakı kızların çıplak fotolarını alamaz maazallah...
bu kocaları toplama kampına alcaksın ama karıları koşar peşlerinden onu almayın benı alın dıye
iyi ki hamilesin yanı yoksa sankı çok boşayacaktın.
bizden demesi kendı çocuğunu kolla babasından gözün hep onlarda olsun.
ınsan korkar ya korkar bu adam nasıl birşey diye adam sübyancı dıyoruz hala evet kocamda suçlu dıyor
o suç ne peki nasıl bi suç? bı düşün bı dur benım çocuğum olacak ben ne yapıyorum bu adam nasıl bı adam de.
yok odaya gelince sayıyormuş ıkı gun sonra aynı yastıkta başlarınız olmayacakmış gibi
en fenasıda acaba o çocuğu düşünerek mı senın yanında yatacak işte bunu bılemeyeceksin.
Allah sızın çocuğunuz şeytana uydurmasın yanlış yaptırmasın
yoksa adamı alnından öpüp kendi kızınızın ağzını burnunu kırarsınız değil mi?
Berrak konuyu actiginda fotograflari ilk gordugunde kizin tanidik oldugunu,
esini sikistirinca da tahmin ettigin kiz oldugunu soylemissin
Simdi de netten bulmus
ailesini faceden bulurum vs diyorsun
Sence de bir celiski yok mu?
Kizi hem taniyorsun, hatta kim oldugunu da tahmin ediyorsun ve gercekten de tahmin ettigin kiz cikiyor
ilginc...
Aslinda bence bu senin esinin ilk vukuati degil
ve bunu sen de biliyorsun
bosanmayacagina gore
sana bir omur bu adamla bol bol sabir diliyorum...
Tekrarlıyorum benim kimseyi dövdürtmek gibi bir derdim yok. Kızın fotoğraflarını sülalesine göndereceğim babası döverken izleyip keyif alacağım gibi bir tavrım da yok. En basidinden ben öyle bir insan değilim çok şükür. Annesine de gidip kızınız kocamı ayartmış eti sizin kemiği benim hanım efendi diyecek halim de yok. Beni tanımadan etmeden nasıl bu kadar acımasız yorumlar yapabildiğiniz konusunda en ufak bir fikrim yok. İstediğiniz cevap bebeği hemen sabah aldırıp boşanacağım mı olmalıydı. Öyleyse şayet bu sizin fikriniz. Kimse kimseyi boşanmıyor veya bebeğini öldürmüyor diye acımasızca yargılayamaz. Yalnızca destek beklediğim için konuyu açmıştım.
böyle adamlar taze bedenlerden tahrik oluyolar , ki sapkınlık. Yarın bigün öz çocuğuna, yeğenine vs. o yaş grubunda kim varsa yan gözle bakma potansiyeli çok yüksek.
konu sahıbı o konuyla bağlantı kurmamak için direniyor resmen
Bunu açıklamıştım. Eşimin ana sayfasında paylaşılan bir fotoğraf görmüştüm orta yaştan biraz yaşlı bir bayan genç bir kız ve bir kaç arkadaşı masada çay içerken. Çok dikkatli bakmadım ama gördüğüm yüzü bir daha unutmam. Pc de resimleri gördüğümde benzettim ve baktığımda da o çıktı. Resim paylaşılan profile girmediğim için kızın profili olduğunu düşünmedim. Eşimin anne tarafından bir çok akrabası yurt dışında yaşadığı için orta yaşlı bayanın tanımadığım uzak bir akraba olduğunu düşünmüştüm. Sabır dileklerin için teşekkürler
Bu cevap beni hiç tatmin etmedi,
zira konunun kapanmasını talep etmişsin.
Kolay gelsin ne diyelim,
ne alakası var yaa.. yuva yıkmak kolay ..
istese şimdi cıkar gider.. ama kolay dgl öyle herşeyi bir anda bitirip gitmek..
Erkek aldatıyorsa kadının bunda sucu yoktur.. erkeğin ahlaksızlıgıdır..
'sizler gibi kadınlar oldugu sürece, hemcinslerimiz aldatılmaya mahkumdur'... sözünüz sizce biraz agır olmamış mı??
ne alakası var yaa.. yuva yıkmak kolay ..
istese şimdi cıkar gider.. ama kolay dgl öyle herşeyi bir anda bitirip gitmek..
Erkek aldatıyorsa kadının bunda sucu yoktur.. erkeğin ahlaksızlıgıdır..
'sizler gibi kadınlar oldugu sürece, hemcinslerimiz aldatılmaya mahkumdur'... sözünüz sizce biraz agır olmamış mı??
Berrak affedecek eşini.Sadece eşinin burnunun sürtmesini istiyor o kadar.
Ayrılmak lafını bile etmedi baştan beri.Çünkü öyle bir niyeti yok
Hata kocada.Bir bir daha iki.
Ama şunu da unutmamak gerek.Bugün 16 yaşındaki kız olur yarın 36 yaşındaki bir kız olur .
Bilmem anlatabildim mi...
Bu adamın zihniyeti bu.Yaş maş farketmiyor.İş kafada bitiyor kafada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?