Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Tekrarlıyorum benim kimseyi dövdürtmek gibi bir derdim yok. Kızın fotoğraflarını sülalesine göndereceğim babası döverken izleyip keyif alacağım gibi bir tavrım da yok. En basidinden ben öyle bir insan değilim çok şükür. Annesine de gidip kızınız kocamı ayartmış eti sizin kemiği benim hanım efendi diyecek halim de yok. Beni tanımadan etmeden nasıl bu kadar acımasız yorumlar yapabildiğiniz konusunda en ufak bir fikrim yok. İstediğiniz cevap bebeği hemen sabah aldırıp boşanacağım mı olmalıydı. Öyleyse şayet bu sizin fikriniz. Kimse kimseyi boşanmıyor veya bebeğini öldürmüyor diye acımasızca yargılayamaz. Yalnızca destek beklediğim için konuyu açmıştım.

Allah sızın çocuğunuz şeytana uydurmasın yanlış yaptırmasın

yoksa adamı alnından öpüp kendi kızınızın ağzını burnunu kırarsınız değil mi?

16 yaşnda ki kızdan korkulmalı çünkü edepsiz ama onun çıplak fotolarını saklayan bilmem kaç yaşında ki koskoca adam edepli..vay be

Bunu açıklamıştım. Eşimin ana sayfasında paylaşılan bir fotoğraf görmüştüm orta yaştan biraz yaşlı bir bayan genç bir kız ve bir kaç arkadaşı masada çay içerken. Çok dikkatli bakmadım ama gördüğüm yüzü bir daha unutmam. Pc de resimleri gördüğümde benzettim ve baktığımda da o çıktı. Resim paylaşılan profile girmediğim için kızın profili olduğunu düşünmedim. Eşimin anne tarafından bir çok akrabası yurt dışında yaşadığı için orta yaşlı bayanın tanımadığım uzak bir akraba olduğunu düşünmüştüm. Sabır dileklerin için teşekkürler

sana çocuğunu aldır demedim ben ki kürtaja zaten karşıyım ama sen bu kadar yazdığımdan çocuğunu aldır dediğimi anladıysan zaten 32 sayfa yazmanın ne kadar boş olduğunu anlamış olurum

demek ki kocanın vahametinide bu yuzden anlayamamışsın

demek istediğim sübyancılık nedir? pedofili nedir berrak bi açıklar mısın? biliyor musun?

böyle adamlar taze bedenlerden tahrik oluyolar , ki sapkınlık. Yarın bigün öz çocuğuna, yeğenine vs. o yaş grubunda kim varsa yan gözle bakma potansiyeli çok yüksek.

konu sahıbı o konuyla bağlantı kurmamak için direniyor resmen

bir KK klasiği... İlk başta şunu yapcam, bunu yapcam diyordu şimdi geri vites üstüme geliyorsunuz demeye başladı. Çoğunluktan beklentisi kızı kötüleyip tefe koymamızdı, ama beklediği gibi olmadı. Lütfedip eşi için suçlu diyor ama pedofili durumunu görmezden geliyor.

Kaç saattir okuyorum sinirlerim zıpladı! Nasıl iş bu! O kadar çok şey var ki söyleyecek,sayfalarca yazılmış neyse ki
Benim kızım olsa bu haltı yiyen! Çok ağır konuşur,fena yaparım ama bir gerçek var ki adamı çok çok daha fena yaparım! Hadi 16lık ergen iki kelimeye tav olmuş kadın pozlarına girmiş..peki adama ne demeli..

Allah kolaylık versin..Kabahatin büyüğünün eşinde olduğunu zaten biliyorsun.Sürekli bu durumu yüzüne vurarak intikam alamazsın öncelikle bunu söylemek isterim..Bir süre sonra normalleşir ve etkisi kalmaz..Boşanmanın da tehdidi olmaz bana göre,ya gidersin ya gitmezsin! tehdit ederek sadece nasıl olsa gitmiyor düşüncesini beslersin.

Kızın ailesine bildirme konusuna katılıyorum.Eşini suçlarlarsa da haklılar maalesef..

off valla düşünüyorum da elle tutulur yanı yok.. o kız durduk yere o fotoyu göndermez..o zemini oluşturmalar,üzerine fotoyu saklamalar..

Bu cevap beni hiç tatmin etmedi,
zira konunun kapanmasını talep etmişsin.

Kolay gelsin ne diyelim,
sizler gibi kadınlar oldugu sürece, hemcinslerimiz aldatılmaya mahkumdur...

Bu cevap beni hiç tatmin etmedi,
zira konunun kapanmasını talep etmişsin.

Kolay gelsin ne diyelim,

ne alakası var yaa.. yuva yıkmak kolay ..
istese şimdi cıkar gider.. ama kolay dgl öyle herşeyi bir anda bitirip gitmek..
Erkek aldatıyorsa kadının bunda sucu yoktur.. erkeğin ahlaksızlıgıdır..
'sizler gibi kadınlar oldugu sürece, hemcinslerimiz aldatılmaya mahkumdur'... sözünüz sizce biraz agır olmamış mı??

sizin kocanızda çocuk vücutlarına bakıp tahrık olsa tatmın olsa sızde kocanıza dırdır yaparak mı ıntıkam almaya çalışırsınız

yoksa o evı terk mı edersınız yorum sızın.

Hayır agır degil, orada ne demek istediğimi anlayan gayet iyi anlar bence...

Berrak affedecek eşini.Sadece eşinin burnunun sürtmesini istiyor o kadar.
Ayrılmak lafını bile etmedi baştan beri.Çünkü öyle bir niyeti yok
Hata kocada.Bir bir daha iki.
Ama şunu da unutmamak gerek.Bugün 16 yaşındaki kız olur yarın 36 yaşındaki bir kız olur .
Bilmem anlatabildim mi...
Bu adamın zihniyeti bu.Yaş maş farketmiyor.İş kafada bitiyor kafada.

Yazıyorum yazıyorum konu sahibi hiç oralı olmuyor.

Ama yine yazacağım, eşiniz hasta, pedofili, eğer daha küçük kızlara ilgisi yoksa sadece 14-19 yaş grubuna ilgi duruyorsa yaşadığı sorun ephebophilia.. bu ciddi bir hastalık, tedavisi çok zor, ama imkansız değil. eğer tedavi edilmezse bu yaşlardaki daha çooooook kızı ayartacaktır. Kendinizi düşünmüyorsanız o kızları düşünün, karnınızdaki çocğu düşünün... çoğunuz için bu adamla evli kalarak ona iyilik mi ediyorsunuz, kötülük mü?

adam kendıne bır alt sınır belırlese ıyı olur mesela 20nın altına ınmeyeceğim gibi.

kızın yaşı küçükse zaten eşinde kabahat hiç boşuna kızı suçlama yani kimbilir ne oldu tehdit mi ediyo fotoğrafların felan var diye herşey olur yani, eşinin suçu daha büyük

Konu sahibi kocasına kıyamıyor, laf söyletmiyor adeta.
Varsa yoksa suçlu olan onun tabiriyle "16 yaşındaki kız"..
16 yaşında kız olmaz iki seçenek vardır;
ya regl olmamıştır:kız çocuğudur
ya da regl olmuştur:kadındır

..
birinci durumda eşiniz pedofili oluyor,
ikinci durumdaysa evli olduğu halde başka kadınların çıplak-yarı çıplak fotoğraflarıyla ilgilenen bir sapık..
..

Hala karnımdaki bebek de bebek deyip, eşinize kendinizce bir ceza vereceğinizi burnunu sürteceğinizi ama o kız çocuğu-kadın herneyse o dişi kişinin ahlaksızlığını söyleyip duruyorsunuz.
Yahu o zaman niye "Ağzıma geleni saydım sen iğrenç bir insansın dedim. Dünden beri yalvarıp ağlıyor çok üzgünüm ne yapmalıyım??" diye soruyorsunuz..
Zaten siz kararınızı vermişsiniz eşinize dair..
Daha çook aldatılırsınız.

Son düzenleme:
Adam bir de illa kız çocuk istiyormuş
ve Berrak hala dogurmaya kararlı.

Ben kız da olsa, erkek de olsa böyle bir babanın evladını dogurmak istemezdim.
Kız olursa ona öyle bakacagından, erkek olursa da kendi zihniyetinde bir erkek yetiştirecegi için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…