- 27 Aralık 2011
- 5.593
- 4.468
- 373
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Kesinlikle böyle düşünmüyorum. Bir anda neden üstüme gelindi anlamadım. Sonuçta ben sizlerden destek bekledim hepsi bu. Boşan diyen de olacak boşanma diyen de. Doktorculuk oynadığını düşünsem asla burda böyle bir konu açmazdım
Hay klavyene sağlık arkadaşım tanımadan etmeden çocuk için bu acele niye korunmak çok mu zor şöyle 1-2 sene minimum yaşlar çok çok ileri değilse. Adam daha 24 taşında ki 16 yaşındaki kızlara takılıyorsa olgun, baba olma vasfını bırak koca olma vasfını bile taşımıyor belli ki. Nasıl böyle erkeklere güvenip de evlenilebiliyor çocuk yapılabiliyor hemen benim de aklım mantığım almıyor ki adım gibi eminim bu kadar iğrenç bir adamın daha önce de çok vukuatları olmuştur yani bu zamana kadar böyle efendi, aklı başına, ahlaklı bir tip olarak gezmemiştir. Tercih etmeyin artık böyle iğrenç erkekleri ya sırf seviyorum aşkından ölüp bitiyorum diye.
senın kocan sübyancı biliyosun demi bi kere bile bunu sorgulamadın
kıza kadınsı anlamlar yukledınde kocana bi evet çocuklardan hoşlanıyo benım kocam sapık mı acaba demedin
ondan yuklendım sana
burada 16 yaşındakı bir çocuğun kadınlığını değil senın koskocaman kocanın bir çocuğun fotolarına bakıp neler yaptığını tartışabiliriz mesela
için kaldırırmı bilemem ama!
ee peki bu sorulanın cevabı ne oldu? ne açıklama yaptı kız?
zor canım vallah allah yar ve yardımcın olur inşallahhh...insan böyle şeyleri görünce bebek yapmaktan bile vazgeçiyor ortalık böyleyse nasıl sahip çıkıcaz yavrumuza diye..(
anlayamadığım şu var,bu kız tanıdık mı,ailesini biliyorsun.bir yorumunda eşinin nette tanıştığını yazmıştın galiba:26:
Amin canım çok teşekkür ederim. Sesimi bile duyamayacaksın dedim ağzıma geleni saydırıyorum odaya konuşmaya geldikçe
O fotoğraf neden bilgisayarda kaldı bir de o var tabi sil bari haklısınız
arkadaşım yorumlara şöyle bi baktımda kocanıza sübyancı diyen pek kimseye cevap yazmamışsınız.... diğer yorumlara cevap yazmışsınız....
kocanız hakkında şunu sölim Allahım başıma vemresin kaholurdum bende hamileyim yani kendimi senin yerine koyyorum içinden çıkamıorum ama kızn babasına sölemek yada şikayet etmek aklıma en son gelen şey olurdu heralde
ama ben kızın babasına diil annesine sölemeyi tercih ederdim çünkü annesi bunu babasına sölemicektir ama kızına çeki düzen vercektir bi şekilde... yani şikayet etsem bile bunu kızı dövdürtmek , hakaret ettirmek için diil 16 yaşında gencecik bi kızı kurdun kuşun elinden korumak için yapardım.... 16 yaş nedirki güzelim bende 16 yaşındaydım tamam bu kız gibi bırak sütyenle foto çektirmeyi cep teli kullanmayı yeni yeni öğreniodum:) ama bu kız olmasaydı kocanız başka bi genç kızdan bunu isticekti
burda önemli olan kızın kim oldugu diil kocanızın hisleri hissettiği sübyani duygular....
16 yaşında bi genç kızın göğüsleri bile büyümemiştir ya en azından çoğu kızn böledir ve eğer kocanız bu kzın büyümemiş göğüslerine bakıp bişeyler hissedebiliosa işte sorun burdadır...
ve siz bu adamı baba etceksiniz ben kendimden önce dogacak çocugum için endişelenirdim.... babası çocukların gelişmemiş fiziklerinden etkilenen bi insan bu insanla bi ömür ne yapcaksınız?
size kendini affettirmek için tabikide dil dökcek , yanlış anladın dicek, hem kocanız ne diye dövme merak edio o kızn kolundaki döğme nedne ilgisini çekmişki? ne alaka?
benim cevabımada yorum yazamıcaksınız biliorum çünkü kocanıza sübyancı dedim:) eğer onu çok seviosanız tedavi olmasını sağlayın ve affetmek için tek şartınız bu olsun....
yoksa dahada ilerisi pedofili ve tedavisi yok!!!
Allah korusun ben kendi çocugumu bile böle bi adama karşı şüpheyle bakardım öz babası olsa bile ister paranoyak diyin ister tepki gösterin adamın bu hareketi sadece buz dağının görünen kısmı bide aşağısına bakmak lazım...
İşinize gelen yorumlara cevap veriyorsunuz fakat ben de değineceğim, nasılsa okuyacaksınız...
Eğer olur da kendi egonuzu tatmin etmek adına kızın ailesine anlatırsanız DİLERİM ki onlar da sübyancı eşinizi mahkemeye verir , dünyanın kaç bucak olacağını görür..böyle adamlar baba olmaya layık değil.
Kız küçük falan demeyin siz asıl onlardan korkun hiç edep yok bu insanlarda. Allah böylelerine müsaade etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?