Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

Kız telefonuna atmış ama bizimki ordan silip pc ye atmış. Ben pc de tesadüf eseri gördüm tamamen. Annesiyle kesinlikle konuşacağım zaten

bencede babasına söyle daha bu yaşta böyleyse bu 20 milerinde ne olur düşünmek istemiyorum. ailesine iyilik yapmış olursun çünkü bu kız iş açar milletin başına

bence de söyleyin babasına,babası da eşini şikayet etsin.böylece ikisi de cezasını çekmiş olur

Kız telefonuna atmış ama bizimki ordan silip pc ye atmış. Ben pc de tesadüf eseri gördüm tamamen. Annesiyle kesinlikle konuşacağım zaten

pc ekranı daha büyük tabii daha net görebilmek için yapmıştır.

off neyse ya sen zaten kararını verdin de işte ben tutamadım dilimi.

Amin canım.. Benimde inan midem almıyor. Yediremiyorum bir türlü. Dövme merakını da anlamış değilim sanane onun bunun dövmesinden be adam

bebeğimi kesinlikle öldüremem zaten ölsem yapamam bunu miniğime.. Eşimin cezasını onun canını alarak ödetmem..

Eşiniz fotoğrafları çok beğenmiş ki pc ye atmış, siz hala kızın ailesine söyleme derdindesiniz...
Bu kızdan kurtulacaksınız başka kız gelecek, can çıkar huy çıkmaz, Allah kolaylık versin, ömür boyu daha kaç kız çocuğu rsmiyle karşılaşırsınız, eğer affedecekseniz buna alıştırın kendinizi...

ben olsam ne kizi nede ailesini karistirmam
direk esimle muhattap olurum
ama ne yaparim bilemiyorum
kiz cok kücükse sapiklik zaten
gerci hertürlü normal bir durum degil

Bebek sürpriz tamamen 1 yıl beklemeyi düşünüyorduk bir anda oldu. Teşekkür ederim..

Ailem yaşadığım şehirden çok uzak. Ama haftaya gideceğim yanlarına.

anlayamadığım şu var,bu kız tanıdık mı,ailesini biliyorsun.bir yorumunda eşinin nette tanıştığını yazmıştın galiba:26:

İkisinin de yanına bırakmayacağım canım kızın annesiyle görüşeceğim akşam. Sabahta kayın pederime anlatacağım inşallah..

eşinizin yaptığına ''sübyancılık'' diyorlar öncelikle.
evet ailesine gidersiniz, kızı döverler falan eşinizle konuşamaz artık sizin adaletiniz bu.
ya gerçek adalet?
olayın bir de mahkemeye aksettirildiğini düşünelim:
Kız reşit olmadığı ve henüz beyin gelişimi tamamlanmadığı için rahat, eşinizse çocuk istismarından ne ceza alır kim bilir..
siz sadece kızı cezalandırmayı düşünerek eşinizi temize çıkartmayı düşünüyorsunuz.
acaba diyorum siz de kız kuyruk sallamasa erkek peşine düşmez diyenlerden misiniz?
kusuruma bakmayın ama midem bulandı, kız ciddi anlamda suçlu, eşiniz de evet peki çözümünüz ve siz ne kadar doğrusunuz?
birşeyi yapmadan önce iki kere düşünün derim sizin muhattabınız eşiniz olmal, bir çocuğun ailesi değil

bu bir kadin degil bahsetigimiz nerdeyse bir cocuk 16 yasinda ve bu bir cocuk oldugu icin dusunebiliyormusun sence dermi bak dovmemi gosterecem soyunuk fotosunu yollasin allah bilir bu adam ne diler doktu ciplak fotonu gonder yada yariciplak fantazisi olan bir adam bu bence yani tamam cocuk bilincsiz ne yaptigini bilmiyor yalnis egitilmistir belki aile terbiyesi yoktur bunlari bilemeyiz evet o yaslarda cogumuz dersten basimizi kaldirmazdik ama iste bu cocuk ta oyle asil mesele bu fotoyu gondermeye ikna eden adamda bebeginiz olmus esinin oyle oldugunu bilmeden babasina soyleme fikride mantikli gelmedi bana babasinin bir piskopat oldugunu dusun sen onu soyler soylemez kizina zarar verdigini daha ileri gitigini sen vicdan azabi duyacaksin bence o kazik kadar olan kocanin kizin aklini nasil celmisse suc onda onunla halletmen en iyisi internete koy fotolarini diyen arkadaslar da olayin nasil oldugunu bilmiyoruz adamin kizi nasil kandirip fotolari gondertiginide bilmiyoruz o yuzden okadar agir biseye hic gerek yok kiz da yalnis davranmis ama kizdan once kocana bakman lazim

Daha dün gece oldu canım olay. Dünden beri en ağır tepkileri veriyorum ama anlıyor mu anlamış gibi mi yapıyor bilemem.

zaten konu sahibesi hiç ayrılmaktan bahsetmedi bile bencede affedicek, burda bir hatadır yapmıştır dememizi bekledi gibi geliyor..

Ben sadece fikirlerinizi duymak istedim çaresiz kaldığımı hissettim şaşırdım ne yapacağımı bilemedim hepsi bu

pervasızlığa bakın, hadi kız resimleri yolladı adamda yalana yalana baktı, sonrasında sil be adam, arada cinsel soğukluk olduğuna göre o resim malum işlerde defalarca kullanıldı gibime geliyo,öğhhhh

O fotoğraf neden bilgisayarda kaldı bir de o var tabi sil bari haklısınız

maç izlemesine izin vermeyin ya da en iyisi şeker yemesini yasaklayın

komşu kızıyla doktorculuk oynamış sankı kocanız pes pes pes.

Kesinlikle böyle düşünmüyorum. Bir anda neden üstüme gelindi anlamadım. Sonuçta ben sizlerden destek bekledim hepsi bu. Boşan diyen de olacak boşanma diyen de. Doktorculuk oynadığını düşünsem asla burda böyle bir konu açmazdım

Boşanmayacağım bebeğim var karnımda. Ama onu rezil edeceğim başka yolum yok ki bu durumda

keşke küçük yaşta çocuğu istismardan kocanı bi içeri atsalarda görsen kim suçlu kım değil

keşke o aile senın sabi çocuklarla ilgilenmekten utanmayan kocandan şikayetçi olsada bi akıllansa o kocan

kızın ailesiyle konuşmak istemende sankı kızın iyiliğini istemenden mi kızın ağzını burnunu bı kırsınlarda senın de için bi soğusun değil mi

senın kocanın ağzını kım kıracak peki?

kızlar benm başımada 16 17 yaşlarımda geldi böyle bi olay tabi ben ama bu sefer evli olan adam ben değilim meyerse evliymiş ve karısıda hamileymiş allah belasını versin böyle erkeklerin kandırıyorlar genç kızları yok sen evlenecem yok seni haftaya istemeye gelcez diye cahil kızların beynini yıkıyorlar güzel sözlerle o kızda biliyormuş ama daha çok küçük ve cahil kim bilir nasıl kandırıldı

abbowwwwwwwww no comment

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…