- 18 Mart 2011
- 9.082
- 30.941
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Benim anlayamadığım başlıkta eşimin telefonundaki resimler demişsiniz ama konuda pc de gördüm yazmışsınız resimleri nerde buldunuz cepte mi pc de mi
16 yaş bu yaptığının yanlış olduğunun bilinebileceği bir yaş bence kız korkutulmalı bir daha başkasına falan yapmasın
bencede babasına söyle daha bu yaşta böyleyse bu 20 milerinde ne olur düşünmek istemiyorum. ailesine iyilik yapmış olursun çünkü bu kız iş açar milletin başına
Kız telefonuna atmış ama bizimki ordan silip pc ye atmış. Ben pc de tesadüf eseri gördüm tamamen. Annesiyle kesinlikle konuşacağım zaten
3 aylık evlilik ve hamilelik beyfendi şimdiden
sizin için çok zor bir durum..Allah soğukkanlı durmayı ve bebeğiniz için güçlü kalabilmenizi sağlasın..
ama benim midem almazdı
16 yaşında bir çocuk deniliyor ama evli bir adama yarı çıplak resmini göndermeyi biliyorsa cezasını çekmeyi de bilmeli.
kızı geçtim konu sahibinin eşi bugün bu kız olmasaydı demek ki başka birinin dövmesine(!!!!!!!!) bakacaktı
bebek konusunda katılıyorum sana..onu aldır falan diyemem..ancak kadın hamile adam birşeylere istek duymuş olayı değil bu..kız 16 yaşnda ve çıplak fotolarını yollamış..bu herhangi bi istekle açıklanacak kadar sıradan birşey değil..
üstelik babamızın hayrına mı hamile kalıyoruz..hem 9 ay bebeği taşı karnında zoruklar yaşa hem de beyefendiler istek duysun başka şeylere..oldu o zaman..
Kız telefonuna atmış ama bizimki ordan silip pc ye atmış. Ben pc de tesadüf eseri gördüm tamamen. Annesiyle kesinlikle konuşacağım zaten
16 yaş çocuk falan değil.Maşallah şimdikilerin aklı bel altına çok iyi çalışıyor.
Okuldur,derstir,saygı desen yok.Ama iş bunlara geldi mi sollarlar yetişkinleri.
Eşiniz de kadar kız da suçlu.
Ve 3 aylık bir evlilik için bebek çok çok çok erken.
Hakkınızda hayırlısı.
bence sen topla eşyalarını ailenin yanına git.herkes kızın ailesini bul rezil et diyor ama bence eşinin ailesine söyle eşinide rezil et.ortalığı ayağa kaldır boşanıcam diye.böyle yatak ayırarak aynı evde durarak o pis sübyancının burnunu sürtemezsin.hamileliğin senin elini kolunu bağlamamalı.daha ilk gördüğünde yapman gereken şey buydu aslında.senin boşanmak gibi bi niyetin yok anladığım kadarıyla bu adamı miden alacak.bari adam akıllı pişman olsun burnundan gelsin herşey.hoş ben olsam dün evi terk etmiş bugün adliyeye gitmiş olurdum ama neyseee.
böyle seylere asla gelemem ya
burda cogu kizi fircalasaydin yazmis bence en büyük hata esinin
istedigi kadar yalvarsin bence biraz uzak durmalisin
kiza gelincede tabi oda hatali evli oldugunu bildgi halde resimler atmis bence o kizida iyi bir rezil etmelisin canim
ilk sayfaya göre yazıyorum . şimdiki küçük kızlardan korkmak lazım hiç bizim çocukluğumuz gençliğimiz gıbı değiller göğüslerim yenı çıktığında yaz gunu yelekle dolaşıyordum utancımdan şimdikiler pamuk dolduruyor dıkkat çeksin dıye eşinize tepki vermekiçin bırazda geç kalmışsınız olay sıcakken göstermelıydınız tepkinizi yanı hala aynı evdeysenız geç kalmış oluyorsunuz hiç nomal bı durum hatta kendı yaşlarında bır kadınla aldatsa daha ıyı 16 yaşında yenı gençkızolmuş bi çocukla olunca dahada cıddıleşiyor durum bu arada kızların gösterişli görünmeye çalışmaları erkekelrı temıze çıkarmıyor tabıkı eşin ıkıkere daha suçlu
zaten konu sahibesi hiç ayrılmaktan bahsetmedi bile bencede affedicek, burda bir hatadır yapmıştır dememizi bekledi gibi geliyor..
pervasızlığa bakın, hadi kız resimleri yolladı adamda yalana yalana baktı, sonrasında sil be adam, arada cinsel soğukluk olduğuna göre o resim malum işlerde defalarca kullanıldı gibime geliyo,öğhhhh
maç izlemesine izin vermeyin ya da en iyisi şeker yemesini yasaklayın
komşu kızıyla doktorculuk oynamış sankı kocanız pes pes pes.
Boşanmayacağım bebeğim var karnımda. Ama onu rezil edeceğim başka yolum yok ki bu durumda
ben bunun en uç noktasını, kocam bana öyle bir tutkuyla bağlı ki, her hamileliğimde çocuğumu benden kıskandığı için başka kadınlarla yatıyor diyen 3 çocuklu bir kadından duydum
seven erkek aldatır mı hiç dediğimde asıl seven aldatır, seven erkek pis fantazilerini karısıyla yapmaz gider başka kadınlarla yapar, karısına kıyamaz dedi
işte bu kadınlar varoldukça, erkeklerin mantıklı yalanlar uydurmasına bile gerek yok, onlar kendi bahanelerini hazırlıyorlar zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?