- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
birincisi Ben eşimden ayrıyım ..
hazmedilir birşey değill bunu bende kabul ediyorum.. ama öyle kolay olmuyor cekip cıkmak..
İnsanlar hatalar yapar .. pişman olur .. affedersn.. sonra başka hatalar yapar yine affedersn..
ama belli bir noktadan sonra yeter dersn.. bnde öyle yaptm.. herşeyn vakti saati var ..
o mide öyle herşeyi kabul edecek şekilde geniş değildir. çaresizlik insanı hazmetmeye yönlendirir..
ama hazmedemezsn o ayrı şey !!!!!
ben konu sahibine değil de onun dışında yorum yapan birkaç üyeye çok şaşırdım..konu sahibi bile kocasını aklamak için çok çaba harcamazken bazı yorumlar bana şok yaşattı..
umutsuz ve mutsuzum.ne kadar çabalansa da kalıplaşmış düşünceler değişmiyor.
konu sahibinin eşini affetmesine falan değil ama kadınların bunu normalleştirmesine çok üzüldüm.
Evet çok haklısınız malesef toplum değerlerimiz ölüyor... Konu sahibi arkadaş çok sıradan basit bir kavga gibi yazmış konuyu ama bu olayın bana göre aldatmayla eş değerdir.
ben konu sahibine değil de onun dışında yorum yapan birkaç üyeye çok şaşırdım..konu sahibi bile kocasını aklamak için çok çaba harcamazken bazı yorumlar bana şok yaşattı..
umutsuz ve mutsuzum.ne kadar çabalansa da kalıplaşmış düşünceler değişmiyor.
konu sahibinin eşini affetmesine falan değil ama kadınların bunu normalleştirmesine çok üzüldüm.
herşeyin vakti yoktur hanımefendı bazı şeyler onurdan gururdan öneml değildir
bir sübyancı eşi olmak mesela hazmetmek zorunda olduğun birşey değildir
herşey hazmedilmez ya da biriktirilmez çıkılır ve gidilir bunu göze alamayan evlenmesin
evlilik bir ticaret bir para kazanma yöntemi değildir alırsın çantanı çeker gidersin
hayatta hiç birşey kolay değildir ama bazı şeyler mecburıdır
kocaınn sapıklığını kabul etmek bir zorunluluk değil ahlak eksikliğidir.
burada en fazla ahlak eksikliğini sıralarsak koca eş ve kızdır bu değiştirilemez
biri yaptığı için biri göz yumduğu için diğeri ise kurbandır
sizin kız kadın ayrımı konusundaki fikriniz evrensel kabullerı değiştirmez.
dünyada çocuk istismarı heryerde aynıdır bı bızde eksıktır.kız mı kadın mı bılınmez bızde çocuklar çünkü mutabık olamayız nedense.
evlı erkekle munasebetı olursa vay şıllıktır ama doğuda 70 yaşındakıyle evlendırılse vah yavrumdur.
ayrıca 16 yaşında kızı kart adamlarla evlendırelım o zaman dediğimde bır cevap vermednız farkındaysanız o zaman ona evet diyemiyorsanız o kızın çocukluğunu kabul ediyorsunuz demektir.sırf kocayı aklamak için kız kadın moduna girmek ayıptır.
hani şu ahkam kesenler var ya.. boşanırdım cocugu aldırırdım diyenler..
acba GERCEKTEN bu dediklerini yaparlarmıydı cok merak ediyorum..
cesaretleri varsa.. bravo vallahi.. aynı durumu yaşayın ben sizi göreym o zaman..
Adamın yaptıgı şey kesinlikle igrenç.. o genç kızın da öyle..
bana kalsa taşlamalı İKİSİNİDE !!!!!
Bu arada bnm erkek kardeşm 17 yaşında ama 25 gibi gösteriyor..
yaşından çok büyük gösteren kızlar da tanıyorum..
Lise 2-3 e giden bir çok genç kız tamamen olgunlaşmış olabiliyor
Zaten bebeğim için hala bu evdeyim.. Araştırıcam akşam inşallah bulurum da yaptıkları yanına kalmaz ikisinin de.
hani şu ahkam kesenler var ya.. boşanırdım cocugu aldırırdım diyenler..
acba GERCEKTEN bu dediklerini yaparlarmıydı cok merak ediyorum..
cesaretleri varsa.. bravo vallahi.. aynı durumu yaşayın ben sizi göreym o zaman..
Adamın yaptıgı şey kesinlikle igrenç.. o genç kızın da öyle..
bana kalsa taşlamalı İKİSİNİDE !!!!!
Bu arada bnm erkek kardeşm 17 yaşında ama 25 gibi gösteriyor..
yaşından çok büyük gösteren kızlar da tanıyorum..
Lise 2-3 e giden bir çok genç kız tamamen olgunlaşmış olabiliyor
Bu adamı o kıza bırakma diyenler olmuş. Burda çocuk yaştaki kız suçlu evli barklı adam masum bide kaçırılmayacak adam öyle mi??? Pes...
Konu sahibi Hamilesin. Ne diyeyim sana( Allah yardımcın olsun. Senin için hayırlısını diliyorum.
kocayı aklamadım hiçbir şekilde hiçbir zaman.. dikkatli okuyun lütfen yazdıklarımı.. ben baştan beri ahlaksızlık oldugunu savunuyorum..
bnm burada sadece rahatsız oldugum konu o kızın savunulmasıdır !!!!!!!!!
'16 yaşında kızı kart adamlarla evlendırelım o zaman dediğimde bır cevap vermednız farkındaysanız' demişsiniz.. bu yazdıgınıza cvp vermedm çünkü olay farklı boyutlara gidiyor.
mantıklı dgl bu yaştaki bir kızın 50 60 70 yaşındaki bir adamla evlenmesi..
ama 16 yaşındaki bir kız 24 yaşındaki bir adamla çıkabilir.. ve çıkıyorda zaten.. bunu kimse inkar edemez!!
Bebeği aldırırdım diyen bayanlar lütfen canileşmeyin suçsuz günahsız bir bebeğe mi kesildi fatura. Ultrasonda üç aylık bebeği gördünüz mü hiç acaba, bütün uzuvları oluşmuş, cinsiyeti tespit edilebilecek düzeye gelmiş demektir.
Ben olsam aldırırdım dedim ben konu sahibine aldır aldırma diyemem.Korunmasız ilişki yaşayıp çocuğu aldıranlara karşıyım ama bir de şu var insan çocuk yapıcaksa sevdiği,ve sevildiği bir insanla yapmalı bu işi.Çocuk sevginin meyvesidir çünkü.Ben olsam böyle sapık bir adamın çocuğunu taşımazdım.Tecavüze uğrayanlar da kürtaj olmasın senin dediğine bakılırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?