Eşimin Telefonuna Gelen Resimler!!

ben resimlerini faceye koysun demiyorum..
Konu sahibi bayanın burda yapması gereken en dogru hareket boşanmak olur.. ama yazdıklarını okuduktan sonra 'boşan' diyemiyorum..
Bence cesareti eksik.. büyük konuşmayı sevmem ama ben olsam ayrılırdım.. çünkü can cıkar huy cıkmaz..
Bu durumda Berrak kızın ailesine gidip konuyu açacak.. ayrıyeten eşinin ailesiyle de konuşacak..
Ben Berrak hanımın durumuna bakarak yorum yaptm.. yoksa anında şutttt anındaaa..

Konu sahibinin o kadar ustune gidilmis ki anlamadim yani.

Yahu kadin kadina destek olmasi gerekirken, gozu acilsin diye yani iyi niyetle bile olsa daha 5 haftalik hamile bir bayana bu sekilde konusulmaz insaf arkadaslar.

Arkadas daha 5 haftalik gebe, cilgin bir sekilde hormonal ve duygusal degisim geciriyor ve basina kendisinin de defalarca dedigi gibi midesinin, aklinin-hayalinin almadigi bir olay gelmis. ne yapacagini sasirmis gelmis yazmis ama bazi yorumlar beni bile sok etti acikcasi.

16 yasindaki bir genc kiz hata yapmaya en cok meyilli oldugu yastadir. ama cocuk da degildir. ayrica sokakta gordugunuz kac tane 16 yasindaki kiza bu 16 dir derseniz. herkes erkenden buyume derdinde ki bende oyleydim o yaslarda.

yani bu kiz cocuk, adam subyanci bilmem ne. o kadar degil. o kadar degil ama durum hic masum da degil.

neyse konu sahibi sana gelince isin cok cok cok zor Allah yardimcin olsun. bence kizin ailesiyle irtibata gecme fikri mantikli. insaallah ailesi ters tepmeden kiza yaptiginin ne kadar yanlis oldugunu, ve kendini duzeltmesi gerektigini uygun bir sekilde soyler de bu kiz bir daha boyle boyundan buyuk islere kalkismasin.

esine gelince.. iste orda ne diyecegimi bilmiyorum. kesinlikle iyi niyetli olmadigi belli. sen zaten ciddi sekilde tepkini koymussun ve bosanmayi da dusunmuyorsun. o zaman senin de dedigin gibi iyice burnunu surttur derim bende. ama bunu nasil yaparsin , ne sekilde olur bilemem.

ALlah yardimcin olsun..

Son düzenleme:
Şu "bebegı aldır,ben olsam bebegı aldırırdım,o pislik adamın bebegını tasımazdım" yorumlarını okudukca nasıl bi haldeyiz diye düşünüyorum.. Hamile bi bayana böyle bişey nasıl söylenir anlamıyorum... babası pislik diye o günahsız bebekte mi pislik yani? hem hangimizin haddine bi cana kıyabilmek, ayrıca böyle bi konu sebebiyle.. cinayet işlemek bu adamın yaptığından daha da çirkin bence..bunu yazabilenler acaba hiç hamilelik yaşadı mı,bebek sahibi oldu mu merak ediyorum o ilk kalp atışını duydumu,içindeki canlının kıpırtılarını hiç hissetti mi ya da.. eğer bunu yaşayıpta hala böyle yazabilenler varsa,Allah vicdan versin diyorum ! yaşamadan atıp tutanlaraysa en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah...

Yahu siz nikah masasına dövmesini gösteren 16 yaşındaki kızla mı oturdunuz,yaşını almış evlilik kararı verebilen adamla mı oturdunuz?
Kim söz verdi size sana bağlıyım,seviyorum,sadığım diye?
Kafayı çalıştırmak bu kadar mı zor ya!
İyi o zaman ülkede bilmem kaç adet hayat kadını var kocalarınız hepsiyle yatabilir öyle mi?
Onlarda hayat kadını olmasaymış?
Çoluk çoçukla azman kedilerle evlenmişsiniz haberiniz yok.

16 yaşındaki gerizekalı ergen kız sırf biri ona "harikasın bebeğim" desin diye bile o fotoğrafı gönderir.
İlgiye ihtiyacı vardır,cinseliği keşfediyordur,erkek ilgisini seviyordur vs..
Şerefli bir erkek yavrum git bşaka yerde oyna benden bulma der geçer.
Şerefi olmayan da yakalanınca zırıl zırıl ağlar ,karısı da ayy minnoşum seni 16lıklar mı kandırdı diye bir kere daha ödüllendirir..
Herkes layık olduğuyla yaşıyor.

Kıza potansiyel o... denmesi erkeği savunmak olmuyor ki. Eğer yarıçıplak resimlerini erkeklere atıyorsa hem de bu yaşça büyük ve evliyse ben evet o gözle bakarım. Hani bunun erkek arkadaşıdır duygusal bir olay gibi bakmamız da mümkün değil. Ailesi bilmeli ve önlem almalı. Böyle kızların ilerde sağlıklı şeyler yaşaması ve yaşatması mümkün değil. 16 yaşında bir kızdan resim isteyen koca adamlar için de aynı şeyler geçerli.

İki paragraftaki yazdıklarınız çok farklı. İkincisinde niye kızı normal bir kategoriye soktunuz. Her çocuk yaşının gerektirdiği gibi olmalı. Kız yaşı gibi davranıyorsa (bunun içine yarı çıplak resimlerini erkeklere atmak girmiyor) o zaman kızlık bir durum yoktur adamların p...liğidir. Ama beni kızımda bir sorun varsa önce kızımdaki sorunları çözerim, geri kalanı diğer erkeklerin p...liğidir dediğim gibi.

Kızınız o yaşta böyle resimlerini erkeklere atsa, kızımda sorun yok erkekler abaza mı diyeceksiniz çok merak ediyorum.

Buna artık cidden oha diyorum izninizle.

aslın da burdaki herkese hak veriyorum doğruyu söylüyor sadece ifadeler farklı arkadaşın Allah yardımcısı olsun.

Ayrıca kızın ailesine gidip resimleri göstermek falan da, resmen konu kadar trajikomik. insana 'sen önce kocana bak' derler...

benim kızımın başına böyle bir şey gelse, kabak kızımın başına değil, onun çağı gereği saçmalığından faydalanan o adamın başına patlardı. Umarım ailesine şikayet gerçekleşir de, asıl o adamdan nasıl şikayetçi olunur görürler.

aynı fikirdeyim ben de. hamile kalırken aklı neredeydi de en ufak sorunda "bebeği aldır." deniyor bu kadar rahat? çocuk kendi kendine var olmadı ya. anne de baba da bir şekilde sebep oldu ve allah da can verdi. o kadar uyarılar yapılıyor en az bir sene bekleyin. iyice tanıyın eşinizi diye. birlikte yaşamadan kimseyi tanıyamazsın. o bebeğin suçu ne? yaşama hakkını kimse elinden almamalı.

bebeği aldır diyenler olmuş.

5 haftalık bebeği nasıl aldırsın, o bebeğin günahı ne ki?

evet, karıştırmışım 10 haftadan sonra almıyorlardı, yinede o bebeğin günahı yok!

Son düzenleme:

bende bir eğitimciyim .lisede çalışıyorum ki 16 yaşındaki kız cocuklarının ruhsal durumunu iyi bilirim.çocuklarınız,kızlarınız bize emanet. öğrencilerimden birinin başına bu durum gelse savcılığa suç duyurusunda bulunurum

katılıyorummm !!!!!

Malesef çocuklar anne ve babalarının günahlarını öderler.Böyle bir söz vardır bilmem hiç duydunuz mu?
Çocuğu aldır diyenlerin hiç biri o bebeğe pislik demedi.Evet o bebeğin suçu ne ki sapık bir adamın pis lekesi taşısın yıllar boyunca.İnsan ailesini seçemezmiş,o bebek de ileride büyüyünce her gün buna isyan etmeyecek mi?Böyle bir adam ileride çocuğunun arkadaşlarına da yan gözle bakmayacak mı?Bunun garantisini verebilir mi birisi?

Ben hamile değilim ama daha önce yorumumda yazdım kuzenimin eşiyle olanları.Okursan bir de madalyonun diğer yüzüne bakmış olursun.

Ayrıca üniversiteden çok yakın bir arkadaşımın annesi de zamanında evliliğini zorla devam ettirmiş,sırf hamile olduğu için zaten adamla evlenebilmiş.Sonuç adam benim arkadaşıma para bile göndermiyor,o kız telefonla babasından ne zaman para isteyecek olsa kendi çocuğuna ağza gelmez küfürler saydırıyor.

Ben olsam gerçekten böyle bir adamdan çocuk yapmazdım.Günahsız bir bebeğe babasının günahlarını yüklemezdim!Vicdansız değilim sadece mantıklıyım.

dünyanın her yerinde çocuk istismarı suçtur ne yazıkki kocanızda bir sapık,lisede çalışan bir öğretmen olsaydı çoktan görevden alınıp hüküm yerdi .bu yaştaki cocuk babası yaşındaki adama aşık oluyor öğretmenine aşık oluyor istismarada açıklar.

Bence bu kadar kızgınlığın neden kıza? ortalıkta bu tür kızdan kadından o kadar çokki,hangisini tüketecek veya değiştirebileceksin? Bence sen sadece eşine kız ve yapacaklarını ona yap,sana böyle bir adiliği yapan o,yarın o kız gider başkası çıkar karşısına..ee hep bu kızların ailesini arayıp bulmaklamı uğraşacaksın...Boşa diyemem ama burnundan fitil fitil getir,ve son bir şans daha ver,ama sakın hemen affetme...

40 sayfadır anlatamadık bunu 16 yaşındaki kız isterse k...çnı açsın erkek bakmayacak

bu suç çünkü.

ay ama 16lıklarda az değil demek nasıl bi kafa anlamıyorum.

Zaten bir türlü anlayamadığım o mantığa göre lise öğretmenlerinin hemen hemen bütün kız öğrencileriyle yatması gerekiyor.
Yani eğer ilgi duyarlarsa da haklılar çünkü kızlar yolun yolcusu..
Öğretmenine aşık olan bir sürü öğrenci var bunu bilen bir sürü erkek öğretmen.
Ne yapıyor o adamlar,görmemezlikten geliyor,duymamazlıktan geliyor,ergendir geçer diyor.
Kocam sapık diyemeyen 16 yaşındaki kız yollu diyor.

Kimse bebegi aldır demedi, ''ben olsam'' dedi.
Ben de dahil.
Ve evet bir oglum ve bir kızım var.
Anne olmanın sadece dogurmak olmadıgını çok iyi bildiğim için söylüyorum bunu

Bu dünyada babası tarafından ne yaşayacagı meçhul bir bebegi dünyaya getirmezdim.
Ola ki boşandım, boşansam da her daim yasalar önünde babası olacak ve görecek.
Aklım kalırdı sürekli...

Bunlar benim şahsi görüşlerim...

çook haklısınız nasılda ağır yorumlar yazılmışAllah korusun konu sahibinin düşük yapmasına sebep olacaklar farkında değiller:26:

Eşinin arkadaşı yani ?

benim eşim kız arkadaşları falan resim paylaşacak ha oyarım ne arkadaşıymış evli adamın kız arkadaşımı olur .........onane elalemin dövmesinden ne alaka senin kocan adam deilmiş ikiside suçlu suçlu olmasa ne aglıcak sayla sümük bana hiç inandırıcı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…